Перейти до панелі інструментів
миллениум

Сьогодні мало знайдеться людей, у яких не було б проблем, які не потребували б допомоги. Але відповіді на багато питань, що ставить перед нами життя, іноді складно отримати у сфері раціо. Тоді на допомогу приходять спеціалісти іншого напрямку. Такі, як, наприклад, професіоналка у галузі Авестійської астрології, філософиня – КАРМЕЛІТА ЗАРЕЦЬКА.

– Доброго дня, пані Зарецька. Добре, що ми можемо поспілкуватися на сторінках нашого журналу з такою унікальною особистістю, як Ви. У Вас неймовірно цікавий напрямок діяльності. А розкажіть, як Ви відкрили цей дар?
– Добридень. Буває так, що людина не знає про свій дар. А потім, через різні причини, він раптом розкривається. Так сталося й зі мною. Мій дар існував спочатку, але він спав усередині мене. А потім у моєму житті сталися трагічні події. Пов’язане з ними колосальне потрясіння призвело до того, що здібності розкрилися і почали активно проявляти себе. Фактично, якщо дивитися об’єктивно, свій дар я відчула, коли настав час, я нічого для цього сама не робила. Але коли він розкрився, то стала по-іншому бачити світ і відчувати біополе людей, тварин і птахів. А зараз ці здібності змушують мене вчитися і рухатися далі в цьому напрямку.

Зміцнилася в розумінні того, що я маю розвивати свої здібності й допомагати людям під час роботи в Китаї. Я гуляла в гірському районі, і коли почала розглядати місто з висоти гори, то раптом зрозуміла, що з цього моменту моє життя колишнім вже не буде ніколи. Так і сталося. Стали стрімко відбуватися події у яких дедалі більше змінювалася саме я, і навіть моя зовнішність. Чи вірите, через кілька років я не впізнала сама себе.

– Сьогодні дуже складний час. Чи є у Вас узагальнені знання про те, як нам зберегти свій внутрішній світ, зуміти прийняти ці часи та продовжувати рухатися у правильному напрямку?
– У цей непростий час ми просто зобов’язані зберегти своє емоційне і психічне здоров’я. Адже нам ще належить самим відновлювати свою країну. Рекомендація в такому випадку одна: намагайтеся всіляко захищати себе від потоку негативу, який ллється з безлічі джерел. На жаль, і наше телебачення іноді таким є. Саме усунення від негативу допоможе зберегти критичність і ясність розуму, а також адекватне розуміння ситуації, допоможе уникнути постійного стресу і паніки.

– Ви дуже багато бачите та відчуваєте. Чи не є це психологічним та емоційним вантажем для Вас? Якщо так, то як Ви відновлюєте сили?
– Я справді маю дар передбачення і в мене інтуїція розвинена до екстрасенсорного рівня. Але така інтуїція була не завжди. Я дуже серйозно над нею працювала. Найголовніше у цьому процесі – не ігнорувати свої внутрішні відчуття. Коли я щось бачу – це справді найвірніший сигнал і до нього потрібно ставитися серйозно. Подібні здібності справді несуть у собі значне навантаження. І якщо говорити про те, що допомагає відновитися і повертає наснагу, то це музика. Вона завжди мене окрилює, дає сили жити та йти до своїх цілей та мрій.

– Ви плануєте поїздку до Колумбії – дуже екзотичної країни. Чого Ви очікуєте від цієї подорожі?
– Моя поїздка до Колумбії пов’язана з моїми планами розпочати співпрацю з колумбійськими книжковими видавництвами та випустити низку книг про колумбійських політиків. Я їду, щоб підписати контракт із видавництвом та відвідати мера Боготи.

– Зазвичай люди, які займаються езотеричними науками, не надто заглиблюються в політику. А Вам, виходить, вона справді цікава?
– Так, мені цікава політика, але не сама по собі. У цьому суспільному явищі завжди дуже багато цинізму і тому повчально подивитися на поведінку людей у політиці, аналізувати її. Як вона впливає на людину? Хто може чинити опір її негативному впливу, а хто ні. І чому.
А взагалі, по життю, я дуже люблю талановитих людей, яскравих та неординарних, які не озираються на думку натовпу, а самі створюють тренди цього світу.
Мені не цікаві люди, яким всього вистачає і вони не хочуть навчатися і не хочуть ризикувати, живучи сірим життям.

– Яке ваше життєве кредо? Що Вас надихає?
– Моє кредо: Безглуздо тягнути візок боком. Я можу бажати бути лише собою, а не кимось іншим.
Надихають мене нові незвідані простори, далі, країни, міста, культури та люди, які не схожі на мене й у яких є чому повчитися. Я вчуся все життя і скільки я житиму, стільки продовжуватиму вчитися чомусь новому та цікавому.

– Що б Ви побажали читачам?
– Кожній людині я хочу сказати: обов’язково розвивайте свою інтуїцію, бо вона є не шосте почуття, а найголовніше і перше! Інтуїція – це те, завдяки чому ми можемо максимально ефективно і повноцінно проживати своє життя.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями