Перейти до панелі інструментів
миллениум

Зберегти молодість природним шляхом. Назавжди поселити в душі гармонію та відчуття щастя. Всьому цьому зможе навчити Сертифікована тренерка з фейсфітнесу, тейпування, йоги, цвяхостояння, антиейдж коуч, яка навчає за своєю власною методикою; мотиваційна спікерка, викладачка beauty school «Advanced Cosmatology» та ліцензована експертка з практичної естетики штату Нью-Йорк – ОЛЕНА ЖАБКО (Olena ZHABKO).

– Вітаю, пані Олено! Дуже приємно поспілкуватись з Вами на сторінках нашого видання на теми, які цікавлять та хвилюють багатьох жінок. Збереження природної краси без хірургічного втручання сьогодні в тренді. І це саме те, чому присвячена Ваша діяльність. Розкажіть, будь ласка, детальніше про фейсфітнес.
– Фейсфітнес (його ще називають йогою для обличчя) – це комплекс вправ, що працюють на відновлення та гармонізацію балансу м’язів обличчя. Але працювати з обличчям і не брати до уваги роботу з тілом – не має жодного сенсу. Все повинно робитись в комплексі. Саме тому я заснувала онлайн клуб, де навчаю працювати з обличчям, тілом, постаттю. Також я проводжу офлайн та онлайн тренування з фейсфітнесу, йоги. Практикую роботу з тілом, масаж обличчя, пропоную повний комплекс б’юті послуг, які включають чистку та тонування обличчя, маски, мезотерапію та багато іншого. Також я веду майстер-класи догляду за собою для жінок.

– Чи є протипоказання для фейсфітнесу?
– До протипоказань можна віднести підвищену температуру та активні висипання на шкірі.

– З якого віку можна починати займатись фейсфітнесом?
– Це один з найбільш часто обговорюваних питань. Починати заняття можна у будь-якому віці. Чим раніше м’язи почнуть підтягуватись, тим меншим є ризик, що з віком шкіра буде обвисати. А що стосується гімнастики для очей, то її починати треба ще у шкільному віці, щоб зберегти гарний зір. Також із підліткового віку бере початок проблема шиї, що обумовлена постійним користуванням гаджетами. А вирішується вона також вправами фейсфітнесу. Ну, а якщо казати про зморшки, набряклі вії, глибокі носогубні складки, то допомогти відновити обличчя природним шляхом можливо тільки за допомогою фейсфітнесу.

– Окрім фейсфітнесу Ви ще займаєтесь енергетичними практиками. А якими саме і для кого це найбільше потрібно?
– Ці практики стануть у пригоді будь-кому, бо мова йде про медитації та цвяхостояння. Саме ці практики направлені на формування гармонійного стану душі, що є запорукою успішного процесу збереження молодості. Крім того, після початку повномасштабного вторгнення, коли люди знаходяться у стані постійного стресу, деякі визнають, що для них практики з фейсфітнесу, йоги та медитації заспокоюють краще, ніж візити до психотерапевта. До того ж після практик покращується сон, а фейсфітнес та масаж позитивно впливають на стан шкіри, починається виробництво власного колагену та еластину.

– Стрес – це той чинник, що погіршує наш зовнішній вигляд. Ви фітнесом та практиками допомагаєте людям. А як відновлюєтесь самі?
– Мені дуже допомагають танці. Я обожнюю танцювати – це оновлює мене. Ще мене дуже надихає природа, прогулянки, можливість насолоджуватись красою, що оточує.

– Що б Ви побажали нашим читачам?
– Бажаю, якщо це можливо, уникати стресу. Також запрошую приєднуватись до мого онлайн клубу «Молодість та краса», де можна працювати над собою, й завжди бути гарною і тілом і душею:

Instagram: @lena_facebuilding
Facebook: Lena Zhabko
Tik tok: @lena_facebuilding
А ще, в будь-якому випадку намагатись зберігати позитив, гармонію в душі – тоді й зовнішня краса залишиться на довше. І головне – наш позитивний настрій буде сприяти своєю енергією тому, щоб якнайшвидше настала наша Перемога!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями