Перейти до панелі інструментів
миллениум

Нашій гості вдалось досягти професійного успіху завдяки власному досвіду. Коли ж вона була вимушена покинути Україну, їй довелось із самого початку підтверджувати свої знання та професійність. Тепер наша українка диктує «європейські стандарти», що довела на практиці. На це пішов якийсь час, таж сьогодні у Словаччині Антоніна ТЕТЕРЧУК не просто робить професійно свою справу, а й розкриває в людях їх душу. Мова йде про масаж та про спілкування, про любов до свого тіла, про те, як варто про нього піклуватись. Зустрічайте пані Антоніну, яка розповість власну історію успіху та, авжеж, надасть, ефективні поради щодо здоров’я.

– Пані Антоніно, вітаємо. Скажіть, які види масажів найпопулярніші наразі серед Ваших клієнтів?
– Найпопулярніші масажі стосуються роботи над спиною та шиєю, корекція фігури. Я займаюсь більш оздоровчими масажами. В Україні ж я більше працювала над красою тіла, наприклад, з антицелюлітними програмами, з релаксом, арома масажем. Наразі тут актуальні масажі з розслаблення м’язів через важкі форми роботи. Зазначу, що більшість клієнтів приходять тоді, коли вже не можуть терпіти біль (застої, запалення…).

Тому я наголошую, що варто звертатись регулярно до спеціаліста. Словаки, буду не сором’язливою, дуже гарно реагують на мій підхід, мене визнають та цінують, я довела, що українці – то сила в усьому!

– Наразі Ви працюєте поза межами України. Поділіться своєю історією міграції.
– Це було вперше, це було неймовірно. Мова йде про складнощі, про те, що у кишені 1000 грн, про те, що ти спиш на вокзалі, про те, що не хочеш бути безхатьком, а маєш продовжувати свою діяльність. Я закінчила словацьку школу задля офіційного працевлаштування в новій для мене країні. Я повинна нести свою місію – допомога людям. Я скажу так, це була не драма, а саме новий досвід, неймовірно важкий. Я намагалась якомога сильніше мислити позитивно попри обставини. Річ була у тім, що наші дипломи поза межами країни не сприймаються, тому мусила працювати на складах, адже не знала мови. Мені допомагало розуміння того, що фізична праця спрацьовує саме на покращення морального стану. Так я знімала свою тривожність та підтримувала зламану психіку, позбувалась панічних атак. Наші думки запускають процес вираження емоцій, що проявляє виробіток гормонів.
А масажі – це найкращий спосіб для виробітку позитивних емоцій.

– Антоніно, важливо для читачів розуміти Ваш фах.
– Масажем я почала займатись понад десять років тому. Усі технології відпрацьовувала на собі. За ці роки зробила понад 13 000 сеансів масажу тільки в Україні. Усі мої методики міксують апаратну косметологію, фізичні вправи тощо. Наразі я напрацьовую навичку знімати масажі на камеру та просувати їх через соцмережі. Це досить важко, але ж варто йти за еволюцією. Я прагну не розробляти нові методики, а спонукати людей мислити інакше, бо тіло – це відображення наших психічних станів. Тут більше про психологію.

Якщо ми говоримо про людей із зайвою вагою, мова може йти про підвищену тривожність. І якщо замінити бажання заїсти стрес на присісти зо 30 разів, тіло буде реагувати зовсім інакше, почне змінюватись. Загалом, я вважаю, що варто більш ніжно ставитись до себе, не варто сварити себе за те, що сьогодні щось не вдалось. Завдання людини – ліквідувати війну між тілом та мізками.
– Що вважаєте за потрібним сказати читачам щодо рекомендацій, аби утримувати здоров’я в нормі?
– Якщо ми говоримо про фізичний стан, я раджу робити стрейчинг, розтяжку, або роботу з валіком, який дозволяє виходити лімфі, яка застоялась у м’язах. Також я рекомендую займатись масажем живота, бо саме там знаходяться наші емоції. Про це я можу говорити досить довго, бо впевнена, що стан нашого здоров’я напряму залежить від почуттів.

Якщо ми говоримо про відвідування масажного кабінету. При хронічних, наприклад, болях у спині (через сидячу роботу або навпаки активну фізичну) варто відвідувати масажиста два рази на тиждень, а потім підтримувати інтервал раз на тиждень задля підтримки. Усе потребує стабільності.

Надважлива культура сучасності – розуміння: якщо ти завтра хочеш нормально рухатись, відчувати себе бадьорим, сьогодні варто щось зробити для цього!

Наступне та найважливіше – любов до себе. Не порівнюйте себе з кимось. Не треба фукати на себе. Наше завдання – налагодити в собі самосприйняття. Ми зобов’язані бути щасливими. Тому я планую розробляти такі програми, які допомагатимуть жінкам прокидатись зранку та з впевненістю йти на роботу! Слідкуйте за мною у соцмережах, звертайтесь по допомогу.
Я не тільки про масаж, моя робота – ваша впевненість, успіх та щодення радість.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями