Перейти до панелі інструментів
миллениум

Індустрія краси постійно розвивається, з’являються нові методи та процедури, які допомагають людям виглядати та почуватися краще. Ін’єкційна косметологія – це одна з найпопулярніших галузей, що пропонує широкий спектр послуг спрямованих на омолодження шкіри та корекцію недоліків. Наша гостя – лікарка-косметологиня та пульмонолог-фтизіатр – ЮЛІЯ САВОНІК – знається на усьому, що пов’язано з красою та має, що вам сказати. Особливість пані Юлії – тонке відчуття естетики.

– Юліє, вітаємо. Ін’єкційна косметологія набирає обертів щодня. Про які найпопулярніші процедури сьогодні йде мова?
– Дякую, що запросили до бесіди. Зараз набирають обертів процедури, які підтримують насамперед здоров’я, а потім вже молодість. Мова йде про біоревіталізацію, екзосоми, використання полінуклеотидів. Враховуючи, що з кожним роком війни наш організм в цілому, на жаль, старішає в рази швидше, ресурси закінчуються, відбувається виснаження адреналінової та кортизолової гормональних систем. Тому жінки та дівчата здебільшого обирають саме ці процедури.
– Скажіть, якість препаратів має значення?
– Так, якість препаратів має одне з ключових значень! Адже безпека та результат процедури залежить від якості препарату і, звісно, від кваліфікації лікаря. Тому я обираю виключно сертифіковані, дозволені FDA препарати. Серед моїх фаворитів: Juvederm, Teoxane, Phillex, Twace, Belotero, Rejuran та Plenhyage.
– Як змінився загалом ринок індустрії краси за останні кілька років?
– З початком війни вектор у косметології змінився кардинально. Зараз дійсно, повторюсь, клієнти обирають здоров’я. В пріоритеті естетичність та природність. Люди прагнуть виглядати свіжими та доглянутими, але без штучних втручань. Фахівці з краси все частіше пропонують не лише послуги з догляду за зовнішністю, але й психологічну підтримку своїм клієнтам.
– Читачів, Ваших потенційних клієнтів завжди цікавить питання як обрати свого найкращого косметолога. На які якості та дрібниці варто звертати увагу, обираючи косметолога?
– Це складне питання. Треба відчути свого лікаря, щоб між лікарем та клієнтом виникла довіра, щоб вони дивились, як-то кажуть, в один бік. Щоб збіглися поняття про красу та естетичність. А так, звичайно, обов’язково звертати увагу на наявність вищої медичної освіти (це безпека), пунктуальність (лікар повинен з повагою ставитись до клієнта, не дозволяти собі скасовувати, переносити чи запізнюватися на візит, за виключенням справжніх форс-мажорних ситуацій), охайність, скрупульозність, чесність. Та, авжеж, варто лікареві мати відчуття міри. Якщо ви вперше прийшли на прийом, то варто оцінити й зовнішній вигляд лікаря. Побачивши, що в спеціаліста дуже багато філерів (в таких ситуаціях це видно навіть неозброєним оком), поставте собі питання: «Чи ви хочете виглядати так само?». Якщо ні, то біжіть.
– Юліє, скажіть, чи маєте Ви особистий професійний кодекс?
– Так, звичайно, маю! Мій принцип роботи направлений на довготривалі відносини з клієнтом. Я завжди думаю, що буде з клієнтом через місяць, рік, два, 5, 10, 20 років. Усе це задля того, щоб максимально правильно підібрати процедури вже сьогодні. Якщо клієнт хоче, а я розумію, що та чи інша процедура не потрібна, то кажу чітке «ні», обґрунтовуючи чому. Якість препаратів та професіоналізм – це запорука щасливих клієнтів.
– На завершення поговоримо про рекомендації та поради щодо ін’єкцій, віку, якості, регулярності тощо.
– Усі процедури підбираються мною індивідуально, не залежно, чи це ін’єкції, чи класичні процедури. Ін’єкції, як правило, я роблю клієнтам віком від 18 років, але пам’ятаємо, що за допомогою правильно підібраного домашнього догляду та класичних процедур можна відстрочити ін’єкції. Тому я за комплексний підхід розв’язання проблем. Як-то кажуть, завжди встигнемо вколотися. Але й боятися ін’єкцій не потрібно, головне – правильне призначення лікаря!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями