Перейти до панелі інструментів
миллениум

Друзі, знайомимо вас з Оленою ГЕРМАН. Почуйте те, що вона здатна подарувати вам та вашим дітям. Далі пряма мова.

«Успіх дитини базується на «золотому» трикутнику: дитина, батьки, вчителі. Ми разом будуємо майбутнє. Я мати трьох дітей та щаслива дружина. У 2015 році я створила «Азбуку Щастя» – школу, садок та дитячий центр для дітей».
Я практикуючий психолог для дітей, підлітків та дорослих. В цей час, час жорстокої війни всім необхідна підтримка, щоб з найменшими втратами для ментального і, як наслідок, фізичного здоров’я, пройти цей період.
Я проводжу тренінги для батьків, для жінок, для дітей українською та англійською мовами. Мої клієнти знаходяться у всьому світі. Як в Україні, Європі, так і в Америці та Канаді. Чим я можу вам бути корисною»?

– Олено, раді бачити Вас у нашому просторі! Почнімо з філософії центру «Азбука щастя»?
– Кожна дитина унікальна та має свою місію в цьому світі. Тому ми, як її вчителі, прагнемо допомогти розкрити потенціал дітей, створити мотивуюче середовище, дати фундаментальну якісну освіту. Разом із тим виховати самомотивацію дитини до навчання, розвинути її м’які навички – soft skills.
Успіх дитини базується на «золотому» трикутнику: дитина, батьки, вчителі. Ми разом будуємо майбутнє.

– Цього року Ваша школа відсвяткувала дев’ятий день народження. Що для Вас особисто є найбільшим досягненням за ці роки?
– Ми відкрились 5 березня 2015 року в складні часи війни. З того часу ми не зупиняли роботу жодного дня, крім двох місяців під час COVID та березня-квітня 2022 року. Вже 10 травня 2022 року ми відновили діяльність. Це свідчить про високі стандарти роботи, якість та довіру наших батьків. До нас водять дітей з різних районів Києва родини по 3, 4 дітей разом, передають місця знайомим… Ми не тільки вистояли, в нас немає вільних місць! Це про високу якість освіти поєднану з психологічним комфортом.

– Перейдемо до головного. Які саме послуги Ви пропонуєте? Які актуальні є акції?
– «Азбука Щастя» – це початкова школа та прескул, садочок на Виноградарі, центр позашкільної освіти, це садочок та центр раннього розвитку для малечі з 9 місяців на Голего. Вже десяте літо ми проводимо міські табори для дітей, різноманітні майстер-класи, гуртки. Працюємо без вихідних та канікул. До нас повертаються діти, якщо спробують наш простір хоча б раз.

На постійній основі в нас проводяться благодійні акції, майстер-класи, навчання для педагогів, тренінги для батьків. Курс з емоційного інтелекту та психологічній самообороні.

– Особисте питання до Вас, Олено. Чому саме «Азбука щастя»? Як та чому Ви вирішили заснувати такий позитивний та корисний простір?
– В мене вийшло побудувати гарну та швидку кар’єру в міжнародному корпоративному бізнесі. На піку кар’єри (отримала job offer) я народила молодшого сина, а потім й доню. В пошуках щасливого та якісного (освіта та гармонійний розвиток) простору для своїх дітей я створила «Азбуку Щастя» з допомогою свого чоловіка-батька наших трьох дітей.

– Чи не найголовніший критерій для батьків – вчителі та тренери. То ж розкажіть, будь ласка, про кваліфікацію Вашого персоналу.
– Команда має велике значення для освітнього бізнесу. Я працюю з викладачами та тренерами, які, перш за все, люблять дітей, бачать їх потенціал, розкривають особистість, кайфують від досягнень своїх учнів. Не завжди потрібно мати регалії, щоб бути гарним вчителем. В моїй команді дівчата та хлопці від 18 до 70 років. Це дуже енергійні та глибокі люди, які вкладають душу та серце в роботу, вони дуже цілісні. Є такий термін – integrity. Я пишаюсь своїми однодумцями.
Радію, що наша команда така згуртована. Радію, що ми багато займаємось дійсно благодійністю в такі важки часи!
Я допомагаю жінкам у побудові гармонійних та надихаючих відносин із партнером, у поверненні себе, у наповненні ресурсом, у розкритті любові до себе;
допомагаю сім’ям в усвідомленому батьківстві та отриманні радощі від взаємного спілкування – тато, мама, дитина, як в ранньому віці, так і в непростому підлітковому.Працюю з дітьми як психотерапевт, арттерапевт; спікер міжнародних конференцій арттерапевтів. я ведуча тренінгового курсу з емоційного інтелекту. Регресолог та нумеролог.
Всім читачам бажаю миру, возз’єднання родин, дочекатися, обійняти…Бажаю щасливих посмішок, мріяти та здійснювати свої мрії, не відкладати життя на потім.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями