Перейти до панелі інструментів
миллениум

Вікторія Каплун – вчитель математики, яка ділиться знаннями та натхненням зі своїми учнями. Але за кожним табелем її класної кімнати ховається безмежний світ творчості та експресії.

– Як Ви поєднуєте основну роботу – вчителя математики з моделінгом?
– Я працюю вчителем математики в Рішельєвському науковому ліцеї. Мої учні – це обдаровані діти, що мають серйозну мотивацію до навчання, це майбутня еліта країни. Допомагати розкривати їх таланти – величезне щастя і відповідальність одночасно. Я багато часу витрачаю на підготовку до уроків і свій професійний розвиток. А моделінг допомагає мені повністю перезавантажуватися і надає нових творчих сил й натхнення для моєї основної професії.
– Для вас моделінг це більше про хобі чи відпочинок від буденності та тривог?
– Почалося все як хобі, а зараз стало важливою частиною мого життя й психологічного почуття. Всі моделі нашої агенції є членами жіночого клубу «Lady Forever», що додає яскравих вражень у наше щодення, бо ми регулярно беремо участь у цікавих фотопроєктах, fashion-шоу, тематичних вечірках, майстер-класах, турах вихідного дня або fashion-турах. Крім того, заняття з дефіле та фотопозування проходять кожного тижня й допомагають професійному зростанню, самовираженню, втіленню у життя своєї креативності.
– Я знаю, що Ви ще займаєтесь вокалом з викладачем, чому вирішили спробувати себе і в цьому напрямі?
– Кілька років тому, на день народження, я отримала у подарунок десять уроків з вокалу. А потім вже не змогла зупинитися. Завжди відчувала пристрасть до музики та вокалу. Мабуть, прийшов час дати собі шанс і розширити горизонти своїх навичок. На заняттях, через пісні, я можу повно виразити свої почуття, що часто стримую у звичайному житті. Співпраця з викладачем допомагає вдосконалювати техніку співу, розуміти музичні принципи. Обожнюю ці уроки, кожний раз покращується настрій і ніби виростають крила.
– Зараз Ви берете участь у показах колекцій українських дизайнерів. Розкажіть як Ви до цьо-
го прийшли?
– Коли моя донечка була маленькою, вона багато разів брала участь у конкурсах краси й талантів. І їй, і мені це дуже подобалося. До речі, мами теж часто виходили на подіум, але, як мами. Зараз я вже роблю це, як модель агенції «Lady Forever». Ми презентуємо одяг, сумки, капелюшки, прикраси талановитих українських дизайнерів. Показувати їх вишукані елегантні сукні – суцільне задоволення. Це яскраві кольори, нестандартні фасони, експерименти з тканиною, привнесення традиційних українських мотивів у сучасні образи.
– Сьогодні Ви є обличчям бренду «Наталія Потоцька» та призеркою конкурсів ТОР 20 MODELS OF EUROPE і PODIUM QUEEN. Розкажіть про це більш детально. З чого все починалось?
– Звичайно з бажання і праці. Щоб бути успішною жінкою, потрібно спілкуватися з щасливими й успішними жінками. Спочатку було навчання у «Lady Forever», де дівчата 40+, а насправді й 50+, і 60+, навчалися на заняттях з психології, візажу, стилістики, фотопозування, дефіле тощо. Потім почалися покази й фотосесії. Оточення, мета, наставництво, спілкування дають енергію для підкорення нових вершин. Участь у модельних конкурсах – наступний крок вперед на цьому шляху. Мені дуже подобається підготовка до них, ось де можна проявити свою творчість і можливості повною мірою.
– Розкажіть які плани на майбутнє, про що мрієте і що ще хочете реалізувати у своєму житті.
– Думаю, що заповітна мрія зараз одна у всієї країни: хочу, щоб закінчилася ця страшенна війна. Щоб наші мужні захисники повернулися до своїх родин, і всі люди жили своє красиве дорогоцінне життя. Тоді і я спокійно і щасливо зможу прагнути подальшого розвитку у таких різних світах краси: математики та моди, використовувати кожну можливість для зростання, нових знайомств, отримання яскравих вражень.
– Дайте, будь ласка, поради іншим жінкам де брати енергію та жагу до життя, і не зупинятися на досягнутому.
– Навіть у найважчі моменти важливо пам’ятати, що оптимізм і позитивне мислення є важливими складовими сили й впевненості. Джерелом натхнення і мотивацій може бути соціально значуща діяльність або щось особисте для вас, таке як хобі або захоплення. Це допомагає зберегти фізичне і психічне здоров’я, сприяє новим соціальним зв’язкам, не дає вигоряти на роботі та зберігає ясність розуму. Плекайте надію, знаходьте сили у своїй внутрішній сутності й пам’ятайте, що світле і добре попереду.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями