Перейти до панелі інструментів
миллениум

Воля – найважливіша цінність нашого життя. Але що таке воля у повсякденні? Незаперечна цінність системи Хаду з погляду профілактики й збереження здоров’я людини. Про це все ви дізнаєтесь в нашому інтерв’ю.

– Ірина, можете більш детально розповісти про направлення Хаду, що це за слово таке?

– Слово «ХАДУ» походить від географічної назви. Сьогодні про hadu відомо небагатьом, та вона щодня набуває популярності. Є спортивні системи, що мають різні цілі, в тому числі здоров’я людини.

Хаду – це система, що цілком про здоров’я. Підтримання й відновлення здоров’я людини є єдиною метою тренувань Хаду.

– Яка мета цього направлення?

– Залучити й заохотити якомога більше людей до своєчасного піклування про своє здоров’я та занять спортом без стресу і з задоволенням.

– Може є якась філософія Хаду?

– Так звичайно. Це свобода рухів, міцна нервова система і здоровий глузд. На Хаду протягом години тренуємо всі м’язи від найбільших до найдрібніших, тих, що зазвичай сплять все життя і не пам’ятають про те, чим вони є.

– Які переваги Хаду?

– Вони полягають в тому, що залучені внутрішні резерви організму дають швидший результат, порівняно з іншими видами тренувань. Існує ще одна незаперечна перевага Хаду – це розумна гімнастика.

– В чому полягає її розумність?

– Є рухова частина нашого мозку. Якщо ми подивимося на представництва в ній різних частин нашого тіла, то будемо здивовані. Побачимо, що приблизно по 30 відсотків розподілені між тулубом разом з ногами, п’ястю й обличчям.

– То виходить, що на звичайному тренуванні сплять 60 відсотків нашого мозку? Чи можемо ми бути повністю здоровими за таких умов?

– В Хаду ми тренуємо м’язи обличчя, кисті й пальці рук, і таким чином залучаємо й пробуджуємо вище згадані 60 % рухової частини головного мозку.

– Чи можемо ми почуватись вільними, коли нам важко зробити наступний крок, підняти руку, зігнути пальці й утримати в руці філіжанку?

– Є величезна кількість проблем, які пов’язані з шиєю, плечима, попереком, хребтом. Хаду – чудова реабілітаційна система відновлення і підтримання свого здоров’я на постійній основі. Рухи сповільнені, результат прискорений.

– Яким чином?

– Шляхом одночасного напруження протилежних груп м’язів. Напружуючи одночасно вдвічі більшу м’язову масу, організм має її годувати. Це означає, що м’язи треба забезпечити більшою кількістю крові, кисню, поживних речовин.

– В чому полягає тренування нервової системи?

– В тому, що вона змушена керувати вдвічі більшою м’язовою масою й вдвічі сильніше завантаженим обміном речовин. Результатом є зниження рівня тривожності й зростання рівня стресостійкості.
В результаті відмови від зовнішнього навантаження і завдяки спеціальній технології виконання вправ Хаду, організм набуває подвійного запасу міцності кісток і суглобів. Кісткова тканина стане міцною та еластичною.

Підсвідоме регулювання процесу рухів і навантаження під час тренування означає безпеку. Як тільки фізичне навантаження стає більшим за необхідне, відразу найслабше місце організму сигналізує відчуттям дискомфорту: досягнуто граничного навантаження на сьогодні. Зупинись. Бережи себе. І скерує правильну роботу там, де знаходиться найслабша ланка організму людини.
А ще гарна новина для тих, хто не уявляє своїх тренувань без тренажерів. Нещодавно автор системи Хаду – Звіад Арабулі – запатентував новий винахід. Це гідравлічні тренажери HADU-FORCE. Тренажери не замінять повноцінного тренування, але стануть у великій пригоді для тих, хто цінує свій час. Тренажери цілком безпечні, нічого на вас не впаде. Але жодного руху без вашого зусилля вони не зроблять. Щодо навантаження, то 15 хвилин інтенсивного тренування можна порівняти з годиною навантажень в тренажерному залі.

Мешканці Києва і Дніпра вже можуть насолоджуватись тренуваннями на тренажерах з потужним емоційним ефектом.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями