Перейти до панелі інструментів
миллениум

ОЛЬГА ТУЛЮПА та ЛЮДМИЛА БАХМАЧ – досвідчені викладачки англійської мови, що спеціалізуються на діловій англійській та Людмила Бахмач – докторка філософії у галузі педагогічних наук, працює в університеті з міжнародними проєктами, постійна учасниця програми Erasmus Mobility для викладачів і адміністрації. Ольга Тулюпа – постійно запрошена спікерка в молодіжних організаціях, яка регулярно проводить майстер-класи для молоді.
Завдяки їхньому професіоналізму та індивідуальному підходу, клієнти отримують не лише мовні знання, але й цінні навички для успішного кар’єрного зростання. Окрім викладання, вони надають консультації з підготовки резюме англійською мовою, створення професійного профілю на LinkedIn та підготовки до співбесід. Їхня місія – допомагати українцям досягати успіху та підтримувати їх на цьому шляху.

– Ольго та Людмило, радо вітаємо вас на сторінках нашого журналу. В часи великих викликів, які переживають українці, питання працевлаштування та кар’єрних перспектив, напрочуд чутливе. Які найпоширеніші міфи щодо складання резюме існують у вашій галузі, і як ви допомагаєте своїм клієнтам уникнути цих помилок?
Людмила: Один з найпоширеніших міфів: «Я можу написати своє резюме самостійно, без допомоги фахівців». Це переконання часто призводить до безлічі недоречностей та помилок. Другий міф – «Створення профілю на LinkedIn – це просто». Насправді вдале створення та підтримка профілю в LinkedIn – це мистецтво. Створення професійного та привабливого профілю є надзвичайно важливим для успішного працевлаштування. Ваш профіль має містити ключові слова, які дозволять роботодавцям легко вас знайти. Варто уникати застарілої лексики на кшталт «create» чи «make». Замість цього слід використовувати сучасні терміни, актуальні для сьогоднішнього ринку праці. Щоб дізнатися, які саме слова варто включити до вашого профілю, зверніться до нас у соціальних мережах, і ми надішлемо вам список таких слів.
Ольга: Третій міф – одне резюме підходить для всіх вакансій. Ви повинні кожного разу адаптувати своє резюме, аналізуючи, наскільки воно відповідає конкретній пропозиції. Завітайте до нас, і ми навчимо, як це правильно робити. І четвертий міф – досить просто вивчити англійську, щоб успішно пройти співбесіду. Цього недостатньо. Кожна співбесіда – стресова ситуація, тому ви повинні бути добре підготовлені та знати стратегії, які допоможуть вам її пройти.

– Як можна записатися до вас на перше консультаційне заняття та що до нього входить?
Ольга: Потрібно написати нам в особисті повідомлення в соціальних мережах. Ми їх ведемо особисто та щодня перевіряємо. Або залишити коментар «хочу» під будь-яким дописом в Instagram. Наші акаунти в Instagram: https://www.instagram.com/suprovid.jobinterview?igsh=bDc4MndtOWc2NjVl
Також можна знайти нас на нашому Telegram-каналі CareerCraftEnglish. Там наявна необхідна інформація про наші курси та послуги. Ми завжди раді новим клієнтам і готові допомогти досягти успіху.
Людмила: Перше консультаційне заняття включає безплатну 15-хвилинну діагностику рівня знань англійської мови клієнтом. Під час цієї діагностики ми обговоримо потреби та очікування від нашої співпраці.

– Просимо поділитися історією вашої колаборації. Як ви познайомилися та вирішили співпрацювати разом?
Людмила: Ми з Ольгою познайомилися під час проходження майже піврічної програми «Консультант з працевлаштування». Це було інтенсивне навчання, яке охоплювало величезний обсяг сучасної інформації. Наші українці, що вже працюють у різних корпораціях за кордоном, зокрема в Німеччині, Канаді, Франції, Англії та Польщі, ділилися з нами своїм досвідом, що значно збагатило програму.
Ольга: Ми успішно склали іспити та отримали сертифікати. Важливо зазначити, що іспити проходили у складних умовах, адже атестаційна комісія складалася з відомих фахівців-зірок не тільки у сфері працевлаштування, але й психологів та коучів. Нашою першою клієнткою стала жінка, яка прагнула працевлаштуватися як у науковій сфері, так і в комерційній компанії. Це поставило перед нами подвійне завдання, яке потрібно було виконати дуже швидко. Клієнтка обрала повний пакет послуг, тому ми вирішили працювати разом.
Наша спільна робота виявилася ефективною, оскільки ми вважаємо, що швидкість є ключовим пріоритетом у сучасному суспільстві. Співпрацюючи, ми можемо всебічно підтримати клієнта. Наприклад, під час тренування проходження співбесід одна з нас фокусується на правильній побудові речень, тоді як інша – стежить за вимовою. Цей підхід виявився успішним, адже до нас звернулися інші клієнти, багато з яких вже отримали роботу завдяки нашим спільним зусиллям.

– Як виглядає процес підготовки до працевлаштування з вашою допомогою?
Ольга: Після діагностики ми разом складаємо стратегію підготовки до працевлаштування. Ми консультуємо клієнтів щодо покращення резюме, розповідаємо, як правильно оформити профіль LinkedIn, та готуємо до успішної співбесіди англійською мовою. Ми не пишемо резюме чи Personal Summary за клієнтів і не проходимо співбесіду замість них, адже це було б непрофесійно. Наша задача – надати цінні рекомендації, які стосуються їхніх професійних можливостей.
Людмила: Наша зона відповідальності охоплює надання порад щодо удосконалення професійного резюме, допомогу у покращенні комунікативних навичок. Для тих, в кого виникають труднощі з рівнем англійської мови, ми пропонуємо інтенсивний супровід з щоденними заняттями. Також ми надаємо інформацію про сучасні тенденції працевлаштування у 2024 році як в Україні, так і за кордоном.

– Яке ваше головне послання для українців, які прагнуть успіху?
Ольга: Вірте в себе і свої можливості. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому і завжди прагніть більшого. Ми тут, щоб допомогти вам на цьому шляху.
Людмила: Пам’ятайте, що успіх – це не тільки про кар’єру, але й про гармонію в житті. Розвивайтеся, навчайтеся, будьте відкритими до нових можливостей, і успіх обов’язково прийде.
Звертайтеся до професіоналів, ми радо чекаємо вас на наших консультаціях!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями