Перейти до панелі інструментів
миллениум

ОЛЕНА КАРАСЕНКО – інструкторка та практик методів Theta Healing та Phoenix Blessing, авторка методики ILOGOS, засновниця міжнародної спільноти UNITY, пройшла довгий шлях від фінансиста до духовної наставниці. У травневому випуску наша гостя ділиться перевагами розвитку духовності та її значенням у матеріальному світі.

– Пані Олено, вітаємо! Розкажіть, будь ласка, про особистий шлях до духовності та як він вплинув на Ваше життя?
– Я за освітою фінансист, банкір. Працювала 17 років у фінансовій сфері України. Як матеріально орієнтована людина, для ефективного управління людьми я зосереджувалась на психологічних аспектах комунікації та корпоративного управління. Проте три ключові події змінили моє розуміння життя. Перший тригер для духовного зростання стався 14 років тому, коли я пережила болюче розлучення. Другий момент відбувся 9 років тому, коли рейдери захопили мою страхову компанію.
Останній поштовх до змін стався 5 років тому, коли пішла з життя моя мати.

Ці події кардинально змінили моє сприйняття світу і підштовхнули до пошуку глибшого сенсу.

– Які головні переваги Ви бачите в розвитку духовності для людини, яка живе у матеріально орієнтованому суспільстві?
– Духовний розвиток людини безпосередньо впливає на її психічне та емоційне здоров’я. Коли людина починає жити духовним життям, у неї формується духовна культура – цілісна структура, що включає наукові знання та віру. Завдяки духовності людина може зцілювати своє тіло, розуміти зміст свого життя і взаємодіяти з невидимими законами, які керують світом. Духовний розвиток відкриває власний потенціал і допомагає усвідомити суть свого існування, покращувати своє життя і впливати на навколишніх людей.

Духовність постійно взаємодіє з матеріальним світом, впливаючи на наші стосунки, роботу і загальний добробут.
– Як Ваш досвід як інструктора Theta Healing та Phoenix Blessing, впливає на особистий підхід до наставництва та розвитку духовності?
– Практикування та викладання методів Thetа Healing та Phoenix Blessing дало мені можливість структурувати власні знання, використовувати приховані ресурси мозку, пробудити вроджену інтуїцію, цілющі здібності, глибинно пізнати себе та своє призначення. Також протягом трьох років я допомогла собі й сотням людям згадати зв’язок з первинною енергією Творіння, частиною якої ми є.

– Розкажіть, будь ласка, як виникла ідея створення унікального методу «ІLOGOS» та в чому полягає його суть?
– Мій власний шлях до цієї методики розпочався з потреби допомогти своїй матері, коли лікарі вже не бачили можливості для її одужання. Далі посприяли мої знання та розвиток, отримані в різних куточках світу: Києві, Дубаї, Америці, Стамбулі, Японії. Власний досвід допоміг мені створити авторську методику «ІLOGOS». Ця покрокова система викликана потребами часу та може застосовуватися для дітей, підлітків і дорослих. І – це я, «LOGOS» – це знання. Назва методу народилася з усвідомлення свого призначення – допомагати людям згадувати ким вони є через систему знань. «ILOGOS» – це знання про себе, глибинне вивчення своєї природи та власних сенсів життя.
Моя методика базується на трьох важливих компонентах життя – безпека, швидкість, глибина. Основою методики є такі цінності: служіння собі й людям, щедрість та безумовна любов. Методика дає можливість усвідомити та практикувати цілісність розуму, тіла та душі. Багатогранні складові методики «ILOGOS» об’єднують давні знання наших пращурів та сучасні наукові відкриття.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями