Перейти до панелі інструментів
миллениум

Відома вже вам співачка Angela сьогодні продовжує свою діяльність. Вона не просто пише пісні та знімає кліпи. Вона має за мету допомогу дітям. Нещодавно наша гостя стала переможницею конкурсу Ms Top Ukraine 2023 та ініціює безліч корисних заходів задля збору грошей для діточок. Наша гостя – мама, то ж точно знає, що таке любов, відвертість та відповідальність. Нова пісня, яку випустила чарівна українка говорить про любов.
«Як сказав класик: «Без кохання жити легше. Але без нього немає сенсу», і я з ним згодна».

— Ангело, у соцмережі Ви зазначили, що 2024 рік — час Вашого розвитку творчості. Про які нові пісні та кліпи йде мова?
— Цього року я представила новий чарівний кліп на нову пісню «Закохалась». Ця пісня адресована всім тим, хто вірить у кохання. Я вірю, що жодне зло у світі не здатне знищити кохання і жодні межі не роз’єднають людей, які щиро кохають одне одного. Ця робота сприймається глибоко тому, що містить вічні та близькі багатьом за духом ідеї, тому вона точно знайде відгук у серцях мільйонів. Прекрасній половині людства бажаю бути коханими та кохати.

— Скажіть, чи не важко шукати натхнення, аби створювати такі шедеври?
— Літо вже настало. Один з моїх найулюбленіших сезонів, особливо завдяки натхненню створювати. У мене грандіозні плани — нові виступи, неймовірні пісні та зйомки кліпів. Я хочу передати своїй аудиторії послання: головне – це те, що ми є самі у себе. Кохання не треба шукати. Наша місія – навчитись кохати себе та стати кращою своєю версією.
Я вже встигла відзняти відео на новий сингл «Закохалась». Це історія дівчини, що хвилюється та проживає свої почуття. На екрані ми бачимо перевтілення від суму й розпачу до веселості та танців.
Ми з командою тиждень знімали матеріал, це була важка робота. Працювали майже цілодобово, але вийшла надзвичайно красива історія! Як на мене, моїм слухачам вона має сподобатись. Кліп до пісні є найбільш масштабним у моїй кар’єрі.

— Чим власне Ви надихнулись у процесі створення композиції «Закохалась»?
— Натхненням для пісні «Закохалась» стало моє власне життя та досвід моїх подруг. Ми живемо у важкі часи, в які дуже просто загубитись у вирі подій. Люди віддаляються один від одного та згодом стають чужими. Таким чином ми втрачаємо найбільш цінне в житті та забуваємо, що стосунки завжди треба підтримувати та розвивати. Меседж пісні — простий. Ми іноді повинні робити перший крок та боротися з власною гординею, страхами та образами. Якщо ви кохаєте та поважаєте людину, якщо у ваших стосунках було багато хорошого, якщо ви розумієте, що насправді призвело до проблем — зробіть перший крок.

— Не так давно Ви вразили українців участю у конкурсі краси. Поділіться своїми враженнями.
— Я переможниця конкурсу Ms Top Ukraine 2023, тому надалі можу брати участь в якості судді та бути в журі у всіх міжнародних конкурсах краси, чемпіонатах світу.
На даному етапі мною розглядається співпраця з різними компаніями, в яких я зможу представляти «Ms Top Ukraine». Також я була нагороджена на проєкті The Globe Awards та була почесною гостею на заході Forbes Dinner. Подія обʼєднувала представників великого бізнесу, владу та громадських діячів. Мені вдалось ще раз нагадати про нашу країну та залучити допомогу для України.

— Що саме загалом Вам дає в ментальному плані участь у топових проєктах?
— Мені вдається нагадувати про проблеми нашої країни. Я мама двох дітей та знаю, як це переживати за малечу. Зараз в моїх пріоритетах — допомога саме дітям, які постраждали від війни найбільше та підтримка українок.
Я розумію, що кожен втомився від зборів та вже не має матеріальних або ментальних ресурсів постійно підтримувати ті чи інші ініціативи. Але діти — не винні в тому, що відбувається. Діти, малеча та підлітки зіштовхнулись з неймовірними жахами в найкращі роки свого життя. Тому, обов’язок кожного з нас – допомогти дітям та молоді, які стануть нашою опорою в боротьбі за кращу Україну вже завтра.

— На цьому проєкті Ви виступили в ролі спікера. Про що була Ваша промова?
— 1 червня відзначався Міжнародний день захисту дітей. На честь цієї особливої події я ініціювала акцію для збору коштів на потреби найбільшої дитячої лікарні в Україні — Охматдит. Я надала системну допомогу та була хедлайнеркою масштабної благодійної акції «Почуй дітей». За результатами якої на закупівлю медичного обладнання для клініки були зібрані необхідні кошти для покриття основних потреб центру. Ми винні їм, розумієте?!

— Ангело, дякуємо за Вашу творчість та за благодійність. Ну й на завершення чекаємо анонсу на нові творчі досягнення. Над чим працюєте сьогодні?
— Зараз я активно працюю над першим альбомом та сподіваюсь видати платівку з великою кількістю хітів. Звісно, будуть нові релізи, кліпи, виступи, можливо тур. А ще ми розробляємо нові благодійні ініціативи.
Я продовжую виступати з благодійними концертами по Україні, присвячені дітям постраждалих від війни. Я їжджу, щоб говорити та співати про рідну Україну. Допомагати, а головне, підтримувати один одного.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями