Перейти до панелі інструментів
миллениум

Юна і талановита співачка – ВІКТОРІЯ ГАПИЧ – продовжує запалювати свою зірку на творчому небосхилі! Нещодавно вийшов вже другий кліп на патріотичну пісню, яку вона виконала разом з відомими українськими артистами! А також презентувала ще одну пісню, присвячену мамі. Про участь у міжнародних конкурсах, музичні мрії та сподівання на найближчий час, Вікторія розповіла у нашому інтерв’ю.

– Вікторіє, привіт! Раді знову вітати тебе! Що змінилося у твоєму житті з нашої останньої зустрічі?
– Вітаю Вас! «Час летить невпинно», – говорять мені батьки, коли я буваю кажу їм, що якусь подію ще так довго чекати… Та додають: «підростеш – з’являться нові турботи, нові відчуття і зрештою – нове життя, яке буде вже іншим, і ти обов’язково захочеш повернутися в дитинство…». І в мене немає сенсу їм не довіряти, тому і намагаюся цінувати цей час, як би не було важко, адже в країні все-таки війна. Я займаюся улюбленими справами: ходжу на заняття з хореографії, відвідую вокальну студію та школу.
За час, що минув з нашої остан-
ньої зустрічі, у моєму житті сталося декілька знакових подій. Завершили роботу з народним хореографічним колективом «Фламінго», у якому я займаюся, роботу над танцювальною композицією на мою пісню «Тату, повертайся…» та вже презентували її на великій сцені. Глядачі дуже тепло, сприйняли нашу роботу та залишили багато схвальних відгуків. Переглянути її ви можете на моєму ютуб-каналі.
Закінчили студійний запис та знімання відеокліпу на пісню «Ми вітаємо Вас в Україні», яку, окрім мене, виконують зірки української сцени: Народна артистка України – Ольга Сумська, Заслужений артист України – Віталій Борисюк та співак – Олексій Сагаловський. Пісня вже скоро з’явиться в мережі та на цифрових майданчиках, і маю надію, що усім сподобається.
– Чи прокинулась ти знаменитою після виходу кліпу за твоєї участі на пісню «Тату, повертайся». Яка реакція глядачів надихнула найбільше?
– Не можу сказати, що прокинулась знаменитою після виходу кліпу на цю пісню, але дійсно була дуже вражена реакцією людей на неї. У цей час, коли йде війна, вона торкнулася серця кожного, хто її почув. У ній показаний весь біль сьогодення, весь той жах, який продовжується вже третій рік поспіль – третій рік війни, у якій гинуть люди. У пісні ми з авторами донесли до всіх захисників України мрію та надію про повернення додому живими, де їх з нетерпінням чекають рідні.
– Нещодавно у твоєму репертуарі, за підтримки тата, з’явилася нова пісня, що присвячена мамі. Розкажи про своє враження від цієї роботи?
– Дійсно, у травні ми записали нову пісню під назвою «Мамо». Написали її, як і всі попередні – Тигран Григорян, який до того ж є продюсером проєкту, і тато – Юрій Гапич. Пісня вийшла доволі емоційною та мелодійною, думаю це оцінять учасники клубу «Міленіум», адже я маю намір презентувати її на наступному заході резидентів клубу.
– У тебе вже є дивовижні творчі досягнення, зокрема на міжнародних фестивалях. До чого готуєшся тепер?
– Так, ми з командою постійно беремо участь у всеукраїнських та міжнародних заходах, популяризуємо українську музику. Наразі ми отримали запрошення та готуємося до міжнародного фестивалю, який пройде влітку у Болгарії.
– Яку творчу мрію хочеш втілити найближчим часом? Над чим працюєш?
– Насправді творчих мрій багато, але з огляду на те, що в країні війна, вони не можуть бути швидко здійснені, і до цього я ставлюся з розумінням.
Насамперед хотілося б взяти участь у конкурсі «Євробачення». Спершу – у відбірковому його етапі, ну і, звісно, пройти до його фіналу, записати нові пісні, які сподобаються слухачам. Також мрію про успішне навчання в школі, бо це теж своєрідний творчий процес.
Viktorya Hapych 
Tygran Grygorian
Yurij Gapich

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями