Перейти до панелі інструментів
миллениум

Про свою нову професію, про переїзд до Ізраїлю, про сім’ю, про самореалізацію та багато чого ще цікавого в нашому інтерв’ю розповідає МАРИНА ДУБІНСЬКА.

– Марино! Дуже приємно поспілкуватися з Вами як із землячкою, яка вже кілька років живе в Ізраїлі. Ми знаємо, що ви розширили свою сферу діяльності в іншій країні. Розкажіть нам про цей цікавий напрямок, про цифровий психологічний аналіз особистості?
– Цифровий психоаналіз особистості – це унікальний інструмент для ваших змін, для того, щоб змінити своє життя на краще. Цей напрямок включає нумерологію і частинку психології. До цього напрямку я ставлюся більше як до науки, яку пізнала і тепер вже розумію як вона працює. Я постійно навчаюсь і таким чином підвищую свою експертність. Можу з упевненістю сказати, що це точна наука, яка вказує людині на її внутрішній світ, на потенціал, на те, що сильні сторони, які є в кожній людині, можна скорегувати в правильному напрямку. А слабкі сторони, які теж є у кожного з нас, вони якраз про те, щоб розкрити в них свій потенціал і перетворити їх на свій сильний бік. Вся моя сьогоднішня діяльність спрямована на те, щоб покращити життя людей через самопізнання та розуміння того, куди вони рухаються. Вказує найкоротший шлях до бажаної мети.
– Як бізнес змінює життя жінки та світ навколо неї?
– Я бізнес-леді, яка якраз змінила орієнтацію в бізнесі й почала у своїх діях використовувати жіночу енергію. Тепер у мене зовсім інші способи ведення бізнесу. Зараз я все-таки орієнтуюсь на жіночу частину своєї особистості. Виключила зі своєї поведінки командирські замашки, максимально користуюсь своєю жіночою енергією. Знання з нумерології допомогли мені досягти успіху у цьому. При цьому я й надалі займаюсь рекламним бізнесом в Україні, дотепер працює моя майстерня з виготовлення реклами. Займаюсь волонтерським рухом в міру своїх можливостей. Крім рекламного бізнесу та цифрового психоаналізу особистості, я маю пасивний дохід у сфері нерухомості та подорожей.
– І коли ти відчуваєш твердий ґрунт під ногами та надійний тил за спиною, йти вперед набагато легше?
– Раніше мені здавалося, що все безперечно і все вже заздалегідь заплановано і все стабільно. Зараз я зрозуміла, що життя має змінний характер, за стабільність не потрібно сильно чіплятися. Я проти того, що треба триматися на плаву та міцно стояти на ногах. Я за те, щоб бути в стані потоку, звертати увагу на знаки та можливості, які дає життя. Дозволити собі жити в невизначеності, це і є свого роду свобода.
– Які проблеми були за ці роки найважчими?
– Ми вже давно слово «проблема» перетворили на завдання. Коли ставиш перед собою завдання, це вже не про труднощі, а про потенціал, який є всередині кожної людини, щоб їх вирішувати. Для мене, що важче завдання, то краще. Найцікавішим завданням було переїхати до іншої країни, при цьому не втратити зв’язок та зберегти дружні й родинні зв’язки з тими людьми, які залишились в Україні. Вся сім’я у мене тут, в Ізраїлі, але друзі залишилися в Україні. З цим завданням, на мій погляд, я справляюся чудово, оскільки починаючи від однокласників і закінчуючи опрацьо-
ваними зв’язками по життю там, ми спілкуємось по сьогоднішній день.
– Де брати мотивацію? Як переналаштувати себе на зміни?
– Виходячи з того, що зміни – це і є розвиток. Я вважаю, що, як тільки в нашому житті перестає щось змінюватися, людина перестає розвиватися. Як то кажуть, хочеш жити – вмій крутитися. Міняти себе – це змінювати своє оточення, простір та рівень життя. Якщо хочеш жити повним життям, то стався до змін із радістю, як до новизни у цьому житті.
– Як змінилося Ваше життя у статусі бізнес-леді: сприйняття дійсності та підхід до керівництва?
– Я мала своєрідне бачення бізнесу, підтримувала дружні стосунки з тими, з ким працювала. Вважаю їх своїми партнерами, а не підлеглими. Пишаюся тим, що за час роботи я не нажила собі ворогів, сумлінно вела бізнес, з усіма залишилася у дружніх стосунках. Будь-якої миті кожен з нас готовий прийти на допомогу один одному. У мене немає підлеглих, у мене є партнери.
Моя сьогоднішня діяльність допомогла мені стати тією особистістю, якою я є на сьогодні, а саме: успішною та вільною жінкою, яка має все, що хоче. Також мій новий напрямок допоміг моїм дітям, оскільки вони постійно користуються моїми консультаціями, як і багато моїх клієнтів! І саме це дало їм можливість досягти в житті того, що вони мають зараз!
– Три ваші «хочу» як жінки, мами, бабусі?
– Хочу танцювати на весіллі своїх правнуків, мати можливість подарувати їм коштовний подарунок і розуміти ще чиє це весілля.
– Хто був вашою мотивацією переїхати до іншої країни?
– Моєю мотивацією для переїзду до Ізраїлю, були мої дві доньки, які мешкають тут досить довгий час. Старша моя дочка здобула український диплом лікаря і зараз вона працює приватною дитячою лікаркою, при цьому вона власниця клініки естетичної медицини в Ізраїлі. А молодша донька відкрила власний клуб «Magic people», який об’єднує людей, що переїхали до Ізраїлю.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями