Перейти до панелі інструментів
миллениум

Вона кинула собі виклик – стати кращою версією себе! І довела, що після 60 років життя тільки починається! Вікова модель зі Львова – МАРІЯ ВОРОНІНА – розповіла, як наважилася піти у модельну школу та всьо-го за півроку опинилася на великому подіумі! Поділилася особистими переживаннями та дала цінні поради усім жінкам! Історію успіху, яка додасть жаги до життя та неодмінно надихне, читайте далі.

– Вітаємо, пані Маріє! Розкажіть дещо про себе: освіта, робота, сім’я?
– Закінчила Львівську комерційну академію. Усе моє життя пов’язане з торгівлею. Я повністю реалізувала себе у цій сфері й стала успішною підприємницею. У мене були свої магазини. Поміж тим, мене завжди приваблювало все красиве, я любила гарно одягатися, слідкувати за модою. Однак бізнес вимагав чимало сил і ресурсів, присутності 24/7, тому часу на свої захоплення завжди бракувало. У 2010 році я відкрила власний салон краси: найняла перукарів, манікюр-
ниць, масажистів, косметологів. Він працював до повномасштабного вторгнення. Зараз я перевела весь свій бізнес у пасивний дохід. Були у моєму житті злети, і падіння, і не все так гладко. Але я відроджувалась, як той Фенікс.
Моя сім’я – це чоловік, син та онук – моя підтримка, опора та натхнення.
– Як Ви вирішили стати моделлю? Що Вас мотивувало?
– Мене, як і більшість українців, дуже змінила війна. З перших днів повномасштабного вторгнення, я приймала у себе біженців, готувала їжу та напої та їздила на вокзал, намагалась підтримати людей, яким довелося вимушено покинути дім, говорила, плакала разом з ними…
Дуже швидко я почала розуміти, що ми повинні повертатися до життя, діяти. Кожен на своєму місці, щось робити як для себе, так і для нашої спільної Перемоги. Спочатку допоможи собі, а потім – іншим. І тоді я вирішила, що не маю права і не хочу ставити своє життя на паузу.
Мені завжди подобались активні жінки, які чимось займаються, розвиваються. Я і сама така. Тому кинула собі виклик – стати кращою версією себе: красивою, нескореною. Мені не хотілось бути причетною до «совка», де місце жінки після 50 років лише на кухні.
Торік у червні я пішла навчатися у модельну школу для дорослих жінок, щоб перезавантажитися, набути нового досвіду. Першим мене підтримав мій 13-річний онук Владислав – спортсмен, футболіст. Він зовсім не здивувався, а навпаки щиро порадів.
– Нині Вас часто можна побачити на великому подіумі. Які знакові події відбулися у Вашому модельному житті за цей час?
– Уже через півроку навчання у модельній школі, мене та інших дівчат почали запрошувати на різні фешн події. Я долучаюся до показів провідних дизайнерів Галичини.
Напередодні Дня вишиванки брала участь у Lviv Kids fashion show 2024, яке відбулося у «Малевич Концерт Арена». Було дуже красиво та феєрично! Визначною подією для мене також став Lviv Fashion Day, який пройшов у травні. Я дефілювала в одязі від українського дизайнера Love in Love із символічною назвою колекції – «Незламна». Познайомилася з багатьма моделями, які приїхали з Харкова, Одеси, Києва, дізналась їхні особисті життєві історії. Українські жінки дійсно безстрашні.
– Окрім цього, Ви не залишаєтесь осторонь благодійних заходів та зборів, чи не так?
– Так, я регулярно виступаю в ролі моделі на благодійних заходах, де збирають допомогу для ЗСУ. До речі, вже отримала запрошення на Main People Fashion Show, яке відбудеться наприкінці червня. Там будуть fashion покази від різних брендів, а частину прибутку спрямують на допомогу постраждалим від війни.
– Пані Маріє, Ви дійсно приклад нескореної та прекрасної жінки. У чому секрет Вашої краси?
– Я веду активний спосіб життя, люблю гуляти пішки, часто виходжу на пробіжку у ліс, катаюсь на лижах, велосипеді. Дотримуюсь здорового харчування і таким чином тримаю себе у формі.
До мене часто підходять на різних показах, зустрічах, молоді жінки, по 30–40 років, і кажуть: «ми б хотіли виглядати у дорослому віці, як Ви». І це моє найбільше натхнення та мотивація!
– Що хочете донести усім українкам сьогодні?
– Не бійтеся проявляти себе у будь-якому віці! Сміливо йдіть до своєї мети, ставте собі цілі, мрійте! Мрії мають здатність здійснюватися, якщо вони справжні та істинні! І не треба боятися. Я змогла – і ви зможете!
Вороніна Марія
mariiavoronina5277

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями