Перейти до панелі інструментів
миллениум

Сергій Губа – голова наглядової ради,  детально розказав, чим саме організація під його керівництвом займалася упродовж минулого року.

Протягом 2023 року для підтримки внутрішньо переміщених, багатодітних родин та вихованців спеціалізованих навчальних закладів Фонд започаткував дитячу програму «Сміливі мрійники».

Відправляли мешканцям Донеччини, близько 100 тонн гуманітарної допомоги, а саме: харчові продукти, засоби гігієни, базові ліки та медичні, зокрема перев‘язувальні матеріали.

Україна багато місяців живе в умовах постійного ракетного терору рф: повітряна тривога та вибухи стали невіддільною частиною того, як сьогодні «звучать» наші міста і містечка. І за цими звуками все менше чутно дитячий гомін і сміх. Тому ми вирішили допомогти дорослим – батькам, викладачам, опікунам – у боротьбі за нормальне дитинство з його безтурботністю, радістю, розвагами та мріями про те, про що і мають мріяти діти. Так і з’явився проєкт про мрійників і для мрійників.

Ми раді, що в останній день дуже напруженого для Києва травня 2023 року нам вдалося організувати дозвілля для наших друзів із «Санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів 21». Понад 50 дітей, в тому числі й евакуйовані минулого року з Бахмутського району Донеччини, активно та корисно провели час.

Спочатку відвідали Miniland.UA. Ми безмежно вдячні чудовій і талановитій команді цього проєкту за їхню роботу, атмосферу та вміння зацікавити й розважити дітей. Якщо ви ще не бачили найбільший «живий» залізничний макет з неймовірною деталізацією, ми щиро рекомендуємо усім: як кажуть у Miniland UA, буде цікаво кожному – від 3 до 93 років.

Пізнавально-розважальну частину доповнили активності – гра у боулінг та ролики. Ми захоплювалися тим, як діти, які вперше ставали на ролики, опановували цю розвагу. Сміливості й наполегливості їм точно не бракує. І нам дуже хочеться, щоб вони зберегли ці якості й ніколи не боялися пробувати нове, вірили у себе, свою країну та свої мрії.

Щиро вдячні нашим надійним партнерам – енергетикам за небайдужість і фінансову підтримку.

Віримо у ЗСУ! Рухаємося до перемоги!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями