Перейти до панелі інструментів
миллениум

Учасниця конкурсу «Mrs Worldwide 2021», «Mrs Tourism Ukraine 2021» і «Mrs Talent 2021», «Mrs Internet 2021», «Association Queens 2021», героїня книги «Краса як обіцянка щастя»

– Впевнена, що і життя Ваше таке ж неповторне та яскраве, як і ви самі. Розкажіть, де черпаєте енергію на всі ці заходи, бо ми, жінки, не завжди маємо гарний настрій, а треба виглядати завжди усміхненою!
– В житті бувають різні періоди. Інколи у мене дійсно опускаються руки, але мої цілі та бажання дають жагу рухатись далі й наповнювати енергією себе і людей навколо. Рідні та близькі люди підтримують мене і говорять, що я сильна і з усім справлюсь сама. Мені подобаються медитації та якась робота пов’язана з творчістю. Це допомагає відпочити від побутових проблем і розкрити в собі внутрішній потенціал творити те, що мені до душі.
Ще я проводжу час на природі, для того, щоб відновитись і наповнитись енергією. Люблю

балувати себе косметичними процедурами та масажем. Багато ще речей, які дійсно можуть зробити нас щасливими, але кожна людина сама знає, що приносить їй задоволення.
Все починається з нас. Ми творці свого життя!

– Сьогодні дуже нелегкий час. Яку ви дасте пораду жінкам, які теж хочуть спробувати себе пройтись гарною по подіуму, щоб якось відпочити від буденності?
– Можу сказати одне, що кожна жінка унікальна. Треба вірити в себе і навіть, якщо всі не вірять в вас, ви насамперед повинні вірити у себе. Позбутися комплексів, які ми самі вибудували у своїй голові або хтось нам навіяв їх, то це є найголовнішою проблемою! Полюбіть себе і дозвольте собі бути особливою. Не соромтесь проходити кастинги, брати участь у різних заходах, будьте впевненою в собі!

– У Вас неймовірно цікава професія. Ви багато бачите краси навколо себе. Як прокоментуєте фразу Коко Шанель: «Некрасивих жінок не існує, є жінки які лінуються за собою доглядати»?
– Я повністю згодна з фразою Коко Шанель. Народитись красивою і бути привабливою усе життя непросто. Догляд дійсно для нас дуже важливий, особливо, коли ми живемо у постійному стресі, недосипанні та в забрудненій екології. Тому важливо, щоб у кожної половини прекрасної статі були ранкові та вечірні ритуали у вигляді догляду. Це повинно приносити нам насолоду, любов до себе та впевненість. Є одна фраза і я з нею згодна на сто відсотків: «Якщо жінка економить на собі, чоловік буде ще більше на ній економити». Хочу побажати усій нашій прекрасній половині, щоб ніколи не зраджували собі й з любов’ю ставитися до свого тіла та душі.

– Щоб ви сказали собі, якщо обернутися на 5 років назад і що побажаєте через 5 років?
– Якби я дивилась на себе 5 років назад, я б сказала, що у тебе все вийде і нічого не бійся, йди вперед і не обертайся! Я проходила різні періоди свого життя, коли я думала все – кінець, а потім зрозуміла, що то був тільки початок! Я себе почуваю птицею «Фенікс», яка відродилась через сильний і довгий біль. В якийсь момент у мене були «зламані крила», я думала, що безсильна. Але, коли згадала свій попередній шлях, то у мене з’явились сили і я зрозуміла, що у мене повинно все вийти та я зроблю з себе кращу версію себе! Тому я йду вперед і працюю над собою, щоб бути щасливою особистістю, достойною людиною, бути тою самою жінкою, яка може зробити усе про що мріяла! Перетворити своє життя та життя своїх рідних і близьких людей у прекрасну казку.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями