Перейти до панелі інструментів
миллениум

Експертка міжнародного видання – ЗОЯ БІЛЕЦЬКА – бізнес-аналітикиня, філософиня, психологиня та відома блогерка має інформацію, яка точно стане вам в пригоді. Вона публіцистка, яка ділиться своїм досвідом. Сьогодні мова піде про перетворення з мрійниці на професійну блогерку.
«Блогерство – це не просто публікації, фото та відео. Це можливість писати про все, що вас цікавить, ділитись своїми думками та досвідом, а також знайомитись з новими людьми».
Зоя БІЛЕЦЬКА закликає всіх насолоджуватись життям та йти вперед, адже воно дає нам нові можливості для розвитку та реалізації.

Всім читачам мої вітання!
Сьогодні торкнемося теми блогерства в моєму житті… Так, я дійсно в дитинстві мріяла стати журналісткою. Але не стала. Життя повело дорогами інших професій, проте бажання писати залишилось. Писати про різне, писати про події що відбуваються, ну й, звичайно, про себе.
У сучасному трактуванні така праця має назву професії «Блогер». Блогери мають досить велике поле для роботи: фото, відео, інтерв’ю чи публікації про побачене. Це дійсно круто, бо можливо захопити велику кількість контенту та підписників. У двох словах напишу про останні мої публікації та події, де я мала можливість бути присутньою.
Мова йде про «Business EVOLUTION 2024», «Бізнес в епоху змін» та «Гра на випередження».

Зустріч відбулася в Києві 18 квітня серед підприємців України.
На цих зустрічах були присутні представники різних сфер та галузей, які мали змогу поспілкуватись та поділитись своїм досвідом ведення бізнесу.

В основі зустрічі обговорювались питання розширення ринків збуту та диверсифікація продукції. Кейси, стратегії та досвід компаній у створенні конкурентних переваг, формуванні ефективної команди. Інструменти для розвитку: фінансування, інвестиції, можливості масштабування та диверсифікація бізнесу.
Ця бізнес-зустріч носила для мене характер особистого розвитку в плані підприємницької діяльності та дала нові знання в аналітиці економічного стану в цілому. Ну звичайно, багато нових знайомств зі спеціалістами – «акулами бізнесу» та економічної справи.
Далі за зовсім неочікуваними та незапланованими діями я випадково потрапила до театру.
Мала можливість бути присутньою на виставі «Камінний Господар» за мотивами твору Лесі Українки.
Зазначу, що мистецтво бути актором, акторська гра – це надскладна праця. Кожна вистава – це особливе цікаве дійство. Але всі актори великі молодці, а їх праця заслуговує великої подяки.

Наразі весна. Просто неможливо пройти абсолютно беземоційно повз квітучих дерев та клумб, що заворожують своєю красою та ароматом. Тут вже, мабуть, кожен блогер сфотографував та виставив на сторінки інтернету безліч фото цієї краси. На те вона й весна, що зароджує нове життя, оновлює все навкруги, дає позитивні емоції. Природа створює свої дива.

Треба насолоджуватись та йти по життю вперед. А воно дасть нам нові можливості для творчості, розвитку та реалізації.
На завершення. Дякую усім військовим за кожен новий день. Бажаю найшвидшої Перемоги! Усім читачам добра та миру!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями