Перейти до панелі інструментів
миллениум

Що таке справжня незламність? Як допомагати людині зберегти свій внутрішній стан у нормі під час війни? Яке головне завдання фахівців-психологів у воєнні часи? На ці запитання відповідає тренерка трансформаційних курсів та Т-ігор для дітей і дорослих, майстриня Theta Healing та спеціалістка з МАК, людина, що професійно займається розвитком особистості та енергетичним коучингом, входить у рейтинг незламних українців та рейтинг людей, що мають звання «Професіонал 2021 року» – ЮЛІЯ АРДАТІЙ.

– Добрий день, Пані Юліє! Дуже приємно знов мати можливість спілкування з Вами. Минулого разу Ви дуже детально розповідали про свою роботу. То ж зараз хочеться спитати, як вона складається в часи війни? Чи змінився попит на якісь напрямки Вашої діяльності, чи збільшилась кількість людей, що потребують психологічної допомоги і якої саме?
– У часи війни моя робота набуває особливого значення та важливості. Зважаючи на складну ситуацію, попит на психологічну допомогу значно зростає. Багато людей переживають стрес, тривогу та травми внаслідок воєнних подій, і їм необхідна професійна підтримка у відновленні психологічного добробуту.

Моя діяльність залишається спрямованою на розвиток особистості та допомогу у подоланні стресу, страхів та травм. Зараз це має особливе значення при підтримці людей, що переживають воєнні події. Я намагаюся адаптувати свою роботу до потреб та ситуації в місті Нікополь, щоб забезпечити цю максимальну підтримку та допомогу тим, хто її потребує найбільше.

Кожне відновлене щасливе життя, зцілена особистість – це велика Перемога!

– Нікополь під обстрілами майже постійно. Але ми бачимо, що люди живуть та працюють, ми бачимо й результати їхньої праці. Це саме те, що зветься незламністю. Чи не так?
– Так, абсолютно правильно. Незламність – це здатність людей залишатися міцними й витривалими у важкі часи, попри перешкоди та стресові ситуації.
Працюючи й демонструючи результати у таких умовах, люди виявляють свою незламність і волю до життя, що є надзвичайно важливим для подолання випробувань та досягнення успіху.
– Якої саме психологічної допомоги перед усім потребують нікопольчани?
– Оскільки більшість відчувають страх, безпорадність, посттравматичний стрес, їм важливо надавати психологічну допомогу для заспокоєння нервової системи, відновлення психічного здоров’я та підтримки в подоланні емоційних труднощів. На курсах я навчаю розвивати стресостійкість, підвищувати емоційне EQ та допомагаю знайти опору та ресурс для повноцінного життя.

– А що надає сил та наснаги безпосередньо Вам?
– Натхнення і сила виростає зі здатності допомогти людям знайти внутрішню міць та відновити свою душевну рівновагу в умовах невпевненості та стресу. Робота з травмованими війною людьми в місті Нікополь є для мене викликом, але також і джерелом натхнення та мотивації. На моє щастя я працюю не сама, поряд колектив високопрофесійних спеціалістів різних видів діяльності. І саме разом, командою ми робимо те, що можемо і навіть більше для наших людей.

– Які плани та перспективи своєї діяльності Ви бачите на час після Перемоги?
– Після війни планую зосередитися на відновленні психологічного здоров’я і духовного розвитку постраждалих від війни в Україні. Планую розвивати програми з терапії через мистецтво, медитації, МАК, тетахілінг та групову підтримку. Моя мета – допомогти людям знайти внутрішню силу та гармонію після пережитих травм.

– Які думки чи слова є Вашим життєвим кредо?
– Моє кредо – спрямовувати, навчати, надихати. Під час війни ми не маємо права на вагання. Моє завдання – в морі складних випробувань виштовхнути    людину з їхнього підземелля сумнівів та страхів та направити її на шлях до відкритого неба можливостей та самореалізації. Тому, що щасливі та позитивні люди – це найбільша цінність суспільства.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями