Перейти до панелі інструментів
миллениум

Всі батьки бажають, щоб їхня дитина була всебічно розвиненою. Але не завжди у батьків вистачає навичок і навіть часу займатися розвитком дитини з раннього віку. І в такому разі батькам приходять на допомогу центри розвитку. Але сьогодні їх така велика кількість, що зробити правильний вибір дуже не просто і вибрати саме те, що дійсно необхідно вашій дитині. Спробуймо виділити головні критерії, на які варто звернути увагу батькам в першу чергу, обираючи центр розвитку. У цьому нам допоможе власниця та керівниця дитячого розвивального центру «Мудрик» – ЛЮДМИЛА СУРІКОВА.

– Чи є у Вас в центрі перше пробне заняття?
– Так, звичайно. У нашому центрі є можливість відвідати пробне заняття з кожного напряму. Адже батьки та діти можуть зрозуміти чи підходить викладач та який взагалі формат навчання, ознайомитися з авторськими програмами наших методистів.
– За якими навчальними програмами відбувається процес навчання?
– Навчання у нас відбувається за авторськими програмами, які розроблені методистами мережі. Також з нами працюють найкращі методисти й спеціалісти України по розробці навчальних програм для дітей.
– Який результат отримає дитина від відвідування занять?
– Результати навчань залежать від багатьох факторів. А саме: від продуктивності засвоєння обсягу знань, регулярного відвідування занять, кваліфікації педагогів і вихователів. Але в наших центрах працюють найкращі педагоги й вихователі. Проводиться постійне навчання та підвищення кваліфікації. Дотримуючись всіх факторів, результат не змусить довго чекати!
– Чи діють у Вашому центрі акції та знижки?
– Так, діють безліч акцій та знижок. Одна з них: купуйте одразу чотири абонементи й отримаєте у подарунок авторську книгу та розмальовку «Мудрик і друзі». На постійній основі діють знижки для дітей військовослужбовців.
– З якого віку краще починати відвідувати заняття з раннього розвитку?
– Психологи довели, що в кожної людини є талант, але в одних він проявляється сам, а в інших потрібно його відкрити. Саме це найкраще робити в юному віці. Я рекомендую відвідувати заняття з одного року. Саме в цьому віці у діток закладається фундамент основних навичок, тому наші заняття направлені на розвиток сенсорики, дрібної моторики, комунікативних навичок. Для роботи використовуємо дидактичні матеріали з деревини, крупи та інші природні матеріали різної текстури. Наші заняття завжди наповнені руховою активністю, творчістю та щирими дитячими усмішками.
– Які послуги Ви пропонуєте у Вашому центрі?
– У нашому центрі надаються 6 основних напрямів занять для задоволення базових освітніх потреб, а саме: babyclub, підготовка до школи, курс «Мудрики», мама+я, англійська мова та творча студія. Додатковими напрямами є: логопед, психолог, курс швидкочитання, також проведення майстер-класів, вечірок та канікул з Мудриком.
– Яка кількість дітей у групі та яка тривалість занять?
– Групи ми формуємо по 6–8 діток з основних напрямів тривалістю 50 хвилин, з напряму babyclub – до 12 дітей від 1 до 4 років.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями