Перейти до панелі інструментів
миллениум

У лютому 2022 року кожен українець подивився на своє життя по-іншому, переоцінив цінності, встановив нові пріоритети. Попри нескінченну біль, горе та розпач, усі зрозуміли, що тільки згуртувавшись, можна подолати зло.
Відома українська психологиня та мольфарка Юлія Левицька не вагалася ні хвилини – з перших днів повномасштабного вторгнення почала підтримувати, як фінансово, так і енергетично, військових та цивільних, діток, які постраждали від війни. Тепер кожен її ранок починається з подяки нашим захисникам та захисницям за можливість жити на своїй землі, працювати та допомагати тим, хто цього потребує.
Юлія стала кураторкою волонтерського руху Греко Католицької церкви та громади отця Боско. Як корпоративний психолог двох підприємств з іноземними інвестиціями, брала участь у засіданні Антикризового штабу стійкості економіки в умовах воєнного часу.
Разом з благодійним фондом «Мама+Я», регулярно долучається до проведення свят та зборів коштів для дітей-сиріт та дітей-інвалідів. Надає психологічну підтримку прийомним батькам. І вважає, що допомагати дітям – це найприємніше, що можна робити, адже усі діти країни – це наше спільне майбутнє.
Активна громадянська позиція та дієвий патріотизм Юлії Левицької є важливою запорукою наближення нашої перемоги! Саме тому Юлія цілком заслужено була відзначена спеціальною нагородою «Дякуємо за добро», в рамках Всеукраїнської премії «Жінка III тисячоліття». А також увійшла « ТОП-100 видатних Жінок України-2024» за версією Міжнародного проєкту для успішних людей Millenium Club!
Ми пишаємося такими сильними українськими жінками, як Юлія Левицька. Вони мають гарячі серця, люблячі душі та сталеві крила! Продовжують жити, творити, працювати у рідній країні та тримати на своїх тендітних плечах, без перебільшення, увесь світ!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями