Перейти до панелі інструментів
миллениум

Для наближення нашої Перемоги важливі зусилля кожного: і на фронті, і в тилу. Згуртованість, сміливість, підтримка та взаємодопомога на шляху до спільної мети – наша найсильніша зброя.
Патріот та підприємець – Олександр Полтавець – з перших днів повномасштабного вторгнення став волонтером та почав самовіддано допомагати вистояти нашим захисникам. Олександр – власник шляхо-будівельної фірми, а тому відразу передав необхідну техніку для потреб армії. Зокрема, два тягачі «Рено» з вантажними платформами для транспортування надважкої великогабаритної військової техніки. А ще екскаватори, щоб облаштувати рубежі другої лінїї оборони на Бахмутському напрямку.
Окрім цього, на своєму підприємстві Олександр Полтавець регулярно ремонтує автомобілі для бійців ЗСУ та волонтерів, які їздять у «гарячі» точки. Цієї роботи завжди вдосталь, адже на бездоріжжі, під регулярними обстрілами, техніка часто дає збій, отримує різні пошкодження.
Про ситуацію у зоні бойових дій Олександр знає не з розповідей, адже сам неодноразово возив гуманітарну допомогу для військових на «нуль».
Коли на Захід України, зокрема у Львів, приїздили волонтери із місією підтримки регіонів Сходу, пан Олександр брав на себе роль координатора – шукав житло для гостей, складав план роботи та організовував переїзди.
За активну громадянську позицію, надійне волонтерське плече, свідомість, патріотизм, віру в Україну, небайдужість до майбутнього рідної країни та наближення Перемоги, Олександр Полтавець став Почесним Громадянином України-2024 у проєкті «Україна починається з тебе» за версією Міжнародного проєкту для успішних людей Millenium Club.
Ми дуже вдячні Олександру, який знаходить сили та можливості працювати в умовах війни, підтримувати економіку країни та допомагати нашій армії. Бо чим міцнішим буде наш тил, тим сильніше триматиметься наш фронт! Слава Україні!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями