Перейти до панелі інструментів
миллениум

А настасія Браїло – експертка роботи з підсвідомістю, енергокоуч, наставниця, регресологиня, ченнелерка. Сертифікована майстриня системи Theta Healing.
Життя втрачає фарби, а справи йдуть не так як того б хотілось? Реальність не відповідає бажанням і ви готові це змінювати? Тоді вам до АНАСТАСІЇ БРАЇЛО – знайти свої блокуючі підсвідомі переконання та «перепрошити» їх на просуваючі.

– Пані Анастасіє, вітаємо. З якими запитами до Вас найчастіше звертаються та якими методиками наразі Ви володієте, аби допомогти людині позбавитись негативних упереджень?
– Вітаю! Найчастіші запити, з якими до мене звертаються: це віднайти себе, створити свою справу, покращити фінансовий стан або вийти на новий рівень доходів, покращити або побудувати здорові стосунки. Також звертаються з запитами на вивчення іноземних мов, позбавлення страхів, образ, негативних емоцій і зцілення психосоматичних захворювань.
Я маю у своєму арсеналі досить багато інструментів, постійно досліджую та вивчаю нові. Сьогодні найчастіше я використовую роботу з енергіями та коучинг. У такому симбіозі вони дають дуже крутий результат. Під час сеансу, за допомогою питань та ченнелінгу можна легко і швидко віднайти блокувальні упередження на рівні підсвідомості та через медитацію одразу перепрошити їх. Залежно від запиту. Я за результат, тому завжди допомагаю клієнту підбирати найдієвіший варіант.

– А що саме може блокувати людину, наприклад, у сфері фінансів і звідки, взагалі, ці блоки беруться?
– В першу чергу, важливо зазначити, що у кожної людини свій набір переконань які просувають чи гальмують, тому я за індивідуальний підхід. Переконання – це те, у що вірить свідома та підсвідома частини нашого мозку. Беруться вони, в першу чергу, з оточення людини, все, що відбувається навколо з моменту народження, відкарбовується у підсвідомості як факт. Наприклад, людина росла в 90-х та постійно чула, що «великі гроші заробляють тільки шахраї» або «за гроші вбивають», «гроші заробляються важкою працею», «мати успіх небезпечно» тощо. І підсвідомість не розрізняє: це актуально чи вже застаріло, тому буде всіляко перешкоджати отриманню грошей або створювати всі умови, щоб «упахуватись на роботі» і мати, умовно, на виживання, бо «не в грошах щастя».
Також часто зустрічаються й глибші рівні переконань, як досвід роду чи попередніх втілень. Як би дивно це не звучало, але так, це все впливає на наше життя. Це вже окрема досить об’ємна тема.

– У нинішні часи люди прагнуть зробити фінансову подушку для своїх дітей. Скажіть, як Ви можете допомогти батькам виховати фінансово вільних дітей?
– Найкращий спосіб допомогти дітям – показати власний приклад. Я захоплююсь людьми, які розвиваються, розуміють, чого вони хочуть від життя, розвивають свою фінансову грамотність, заглиблюються у свою підсвідомість, звертаються до енергопрактиків, коучей, психологів тощо. Таким чином, людина демонструє дитині, що коли ти чогось не знаєш – звертатись до експертів нормально.
Якщо ж ви постійно кажете: «Я так багато та важко працюю, аби тебе прогодувати», що матимемо? Дитя так само зростатиме з відчуттям, що гроші – то важко, довго та тільки на їжу, та ще й з відчуттям провини, що «через мене батькам так важко».

Коли батьки усвідомлені (модне нині слово), вони своїм прикладом можуть показати дітям, як це, бути собою, довіряти собі, мати внутрішню опору, а не спиратись на думку оточуючих. Коли в дитину вірити, підтримувати й казати, що в неї все вийде, що вона може легко вивчати нове, заробляти, інвестувати, винаходити, що бути багатим, успішним та щасливим можна – дитина буде в це вірити. І тоді, дітям буде набагато легше, вони матимуть можливість вільно та сміливо проявляти себе, відкривати нові можливості та ставати фінансово вільними, а не думати «що ж люди скажуть».
– Як загалом наша стабільність та доходи залежать від підсвідомості?
– Усе, що ми маємо, залежить від нашого внутрішнього світу, наших вірувань та сприйняття дійсності. Хочеш змінити світ – починай з себе. До речі, досить часто людина сама не знає чого хоче. Звісно, можна залишити все як є. Але я пропоную почати досліджувати себе, познайомитись із собою справжньою / справжнім і почати жити, насолоджуючись кожним моментом. Коли, як не зараз?

– Анастасіє, нам не вистачить й пів журналу, аби ми розкрили якісно тему. Скажіть, будь ласка, чому наші читачі мають обрати саме Вас як експерта задля розв’язання своїх фінансових негараздів?
– На кожного клієнта є свій експерт і це нормально, якщо я комусь можу не подобатись. Тут поділюсь, як особисто я обираю для себе експертів. Я точно піду в роботу, коли в нас є спільні цінності, коли мені відгукується сама людина або її стиль життя. І також я часто іду в роботу до експертів, які мене прям «бісять», але мають те, чого я хочу. Те, що нас максимально тригерить в інших – це те, що ми собі забороняємо, і саме тут може бути супер зріст та вивільнення енергії.

Експертів класних багато, але ж питання в результаті. І для мене це максимально важливо. Наприклад, перед тим як починати індивідуальну роботу з людиною, я завжди проводжу міні консультацію, щоб і я, і клієнт могли зрозуміти, чи буде ця робота продуктивною.

Цікаво створити життя своєї мрії? Звертайтесь!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями