Перейти до панелі інструментів
миллениум

Бухгалтерка ОЛЬГА ДРИМАЛИК зі Львова підкорила світ на престижному конкурсі краси для жінок 50+. А нині успішно просувається у модельному бізнесі та надихає сотні інших українок відкривати для себе нові можливості! Чим живе і захоплюється неймовірна жінка, читайте далі!

– Ольго, вітаємо! Ви дуже красива жінка! Працюєте головною бухгалтеркою, виховуєте онуків, а ще встигаєте бути моделлю та займатися танго! Як Вам це вдається?
– Дякую! Я завжди була активною людиною. Коли мені виповнилося 45 років і діти вже підросли, я вирішила, що досить сидіти вдома, треба зайнятися собою і мати для себе корисне і цікаве заняття. Я хотіла втілити у життя свою дитячу мрію – танцювати. Тоді у Львові тільки-но відкрилася школа аргентинського танго. І я пішла займатися.
Аргентинське танго – це соціальний танець. Люди приходять у клуб навчитися танцювати й бажають провести час, насолоджуючись музикою, рухами, спілкуванням з іншими людьми, обіймами та емоціями.
Коли я навчилася танцювати танго, я почала подорожувати світом. В яке б місто я не приїхала, завжди знаходжу місця, де танцюють танго. Можу танцювати з будь-яким новим партнером, бо аргентинське танго вчить нас танцювати всіх зі всіма. Я навчилася слухати партнера, відчувати його імпульси ведіння. Коли в парі відбувається ось такий контакт, я отримую неймовірні відчуття та емоції.
Якось я виграла конкурс у журналі «Наталі» і була запрошена в Київ на знімання. Це був перший досвід позування на камеру. Зараз мені 60 років і я переконана, що ніколи не пізно починати щось нове, тому нині просуваю себе як вікова модель.
– Нещодавно Ви посіли друге місце на одному з найпрестижніших конкурсів краси у світі серед жінок 50+ років Grandma Universe 2023. І привезли в Україну корону і титул Віцегрендма Всесвіт! Як це було?
– У кінці 2021 року я подала заявку на участь у конкурсі краси, без будь-якої надії пройти кастинг. Але почалася війна і, звісно, я забула про це. Кілька перших місяців війни я присвятила волонтерству, в’язала сітки, шила тактичне спорядження для армії, сортувала гуманітарку, приймала переселенців. Аж тут в якийсь день мені подзвонили з пропозицією взяти участь у міжнародному конкурсі краси Grandma Universe, який мав відбутися в січні 2023 року. Я довго думала, чи це на часі? Бо йде війна і такі фешн-події можуть сприйматися суспільством неоднозначно. А потім вирішила, що потрібно нести меседж про Україну, використовуючи будь-який світовий майданчик. Я отримала шанс заявити про нашу державу, розповісти про все, що у нас відбувається, передати свої емоції й гідно представити нашу прекрасну країну.
Участь у конкурсі мене дуже надихнула та, навіть, змінила. Я почала більше спілкуватися з людьми, заводити нові знайомства. Я зацікавилася стилем і стала впевненішою, змінивши свій гардероб. Це була надзвичайно цікава подія в моєму житті, що подарувала мені унікальний досвід.
– У Вас двоє чудових онуків. Але ж Ви зовсім не схожа на бабусю! Ваша прекрасна зовнішність – це генетика, чи регулярна робота над собою?
– Мені всі кажуть, що я виглядаю молодше свого віку. Але це дійсно більше не моя заслуга, а генетики. Я не набираю зайву вагу, від природи маю струнку фігуру. Звісно, фізична активність має бути. Я танцюю, а значить витрачаю багато енергії.
Харчування у мене досить скромне, намагаюся дотримуватися балансу і ніколи не переїдаю. Їм мало смаженого, люблю зелений чай і зовсім не вживаю каву.
Я ніколи не робила ніяких апаратних або хірургічних втручань. Користуюся рослинною косметикою «Vesna», бо особисто знаю засновницю цього бренду, прекрасну Інну Скаржинську, якій 100 % довіряю.
– Що хотіли б донести нашим читачам?
– По-перше, своїм прикладом доводжу, що після 60 років життя не закінчується, і потрібно залишатися активною, продовжувати розвиватися, вчитися. Головне, не ставити самій собі бар’єри, що щось запізно, що не пасує, всі обмеження у нашій голові. Не втрачайте жагу до життя!
А по-друге, дбайте про свою фінансову стабільність замолоду, щоби після 60 років не опинитися за межею бідності разом з державною пенсією. Я особисто користуюсь можливостями програм довгострокового накопичувального страхування, а також отримую пасивний дохід від інвестицій в дохідну нерухомість. Як це зробити, в які компанії звертатися, щоби було надійно і прозоро, я розповідаю на своїх вебінарах, на які запрошую кожного.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями