Перейти до панелі інструментів
миллениум

Фантастична жінка, яка поставила собі за мету змінювати світогляд, мислення та життя інших людей! Бізнес-леді та експертка з питань страхування – АЛЛА ДАГІЛЬ – поділилася історією свого кар’єрного успіху, а ще дала цінні поради для фінансового добробуту. Про все це читайте у нашому інтерв’ю.

– Вітаємо, Алло! Ви – щаслива жінка, дружина,мама двох синів та підприємиця. Розкажіть свою історію, як зацікавились накопиченням та медичним захистом для сім’ї?
– Щаслива людина – це та, яка реалізована в сім’ї, бізнесі, подорожує та займається улюбленою справою. Про своє життя можу сказати так. Мене звати Алла Дагіль, мені 38 років, народилася в м. Чернігів. Проживаю в м. Київ. Маю юридичну освіту. А останні 8 років розвиваю сімейний бізнес страхування життя в Україні.
У 2014 році шукала інструменти, де можна було б відкрити собі пенсійну накопичувальну програму. Досвід мала від друзів, які живуть за кордоном і щороку самостійно відкладають собі кошти на майбутнє. Прикладом таких інструментів є компанії зі страхування життя. Стала клієнтом. Пізніше це розглянула як бізнес. Розуміла, що хочу вивчати тему фінансів, інвестицій та розвиватися в цьому напрямку.
Наразі, я є Cпіввласницею страхового посередника №1 в Україні – Starlife. Ми пропонуємо клієнту забезпечити фінансову підтримку від страхових компаній: страхування дітей (сьогодні це дуже важливо), пенсійні програми, програми щодо інвестицій та програми «мій лікар», які дають можливості лікування з критичних захворювань у приватних клініках.
– Які основні переваги накопичувального страхування від страхових компаній?
– Переваги продукту в тому, що людина повністю перекладає свої фінансові витрати на компанію, якщо щось стається в житті. Накопичення на освіту дитині, на подорож або приємні великі подарунки. У цілому я це називаю забезпеченням собі «золотої старості».
Нашими партнерами є компанія MetLife та компанія TAS Life. Це дійсно надійні партнери на страховому ринку.
– Багато людей не довіряють страхувальним компаніям через нестабільність майбутнього. Чи є ризики?
– Треба знати компанії-Лідери на ринку України, які мають вже виплати по дожиттю. Такі компанії працюють офіційно в Україні з 2002 року, мають безстрокову ліцензію, перестрахувальників.
Ризик навпаки в тому, що людина працює, але не створює собі пенсійні накопичення.
Є закон грошей: від річного або щомісячного доходу навчити себе відкладати 10–20 %. Це правило допомагає стратегічно планувати свої статки. Важливо, щоб гроші працювали під % та давали прибуток. Саме довгострокові накопичення в страхових компаніях дають можливість робити це легко.
Урок фінансової грамотності повинен бути в кожній родині. Тому я рекомендую прочитати книгу Джорджа Семюеля Клейсона «Найбагатша людина у Вавилоні». Ця книга формує світогляд щодо грошей!
– У чому Ваш особистий секрет успіху?
– Секрет успіху – це вміння будувати відносини з людьми, клієнтами, оточенням. Можу сказати про себе, що я легка у спілкуванні, дуже відкрита та позитивна.
Як Лідерка, я конкретна в бізнесі. Моя команда велика, понад 250 активних фінансових консультантів, керівників, директорів. До кожного я знайшла підхід, своє бачення, підтримку та своє відкрите серце.
– Що можете сказати, щоб змінити життя наших читачів на краще вже зараз?
– Мої рекомендації: не відкладати життя на потім, вивчити тему страхування життя, медичного забезпечення та стратегічно спланувати фінанси. Дійсно, у цьому я зможу допомогти як фінансовий консультант.
Також є пропозиції щодо співпраці, хто шукає можливості побудувати команду, бо компанія Starlife дає найефективнішу систему навчань та кар’єрний ріст.
Життя дійсно дарує можливості, людей, нові знайомства, головне – діяти!

instagram: alladagil
+380939771622
facebook: Алла Дагиль
Starlife благодійність:
starlife.charity.ua

Sinstagramtarlife – страховий
посередник номер 1 в Україні:
starlife_ua_official

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями