Перейти до панелі інструментів
миллениум

Наставниця, майстриня Цигун, тілесна терапевтка, енерготерапевтка, коуч, психологиня, консультантка з психосоматики, майстриня НЛП. Засновниця унікальної школи масажу та східних практик BLESS. Її експертиза охоплює області енерготерапії, терапії тіла та психології.
Олена Нехаєва має такі нагороди та звання: «Успішна Жінка Країни» у 2019 році, «Місис Елегантність 2020», фіналістка проєкту «Місис Відкритий Світ Україна 2020» і лауреатка регіонального рейтингу «100 видатних жінок Київщини 2021».

В часи неспокою та випробувань важливо пам’ятати про дива, які трапляються навколо нас щодня. Ця стаття знайомить вас з ОЛЕНОЮ НЕХАЄВОЮ, яка використовує різноманітні методи, аби допомогти людям знайти щастя та гармонію в житті. Наша гостя ділиться знаннями та досвідом, заохочуючи українців досліджувати власну силу та потенціал.

– Олено, Ви стверджуєте, що дива мають місце в нашому житті. Як у них вірити, коли такий жах відбувається навколо?
– Розуміння див приходить не завжди легко, особливо, коли навколо відбуваються страшні події. Проте саме в такі моменти важливо пам’ятати, що дива – це не тільки сенсаційні чи надприродні події. Вони можуть бути тонкими моментами радості, співчуття, взаємопідтримки, які виявляються в житті кожного з нас.
Жахливі події можуть заштовхнути нас до відчуття безнадії та втрати віри, проте важливо зосередитись на тому, що навколо нас також відбуваються дива – у взаємодії людей, у кожному вдячному моменті, у силі волі та співчутті. Віра в дива може бути тим променем світла, який допомагає нам пройти через темряву.

– Якими техніками Ви володієте, аби допомагати людям?
– Я маю за плечима двадцять років досвіду у сфері тілесної терапії та енергетичних практик, а також проведення консультацій з психосоматики для понад десяти тисяч клієнтів. Я впевнено заявляю, що наші думки прямо впливають на наше тіло.
Крім того, я використовую методи нейролінгвістичного програмування, а мої метафоричні карти допомагають кожній людині знайти відповіді на питання, відкриваючи доступ до загального поля свідомості.
За понад десять років практики цигуну я бачу безліч внутрішніх відкриттів та трансформацій моїх учнів. Цигун – це не просто фізична практика, це система, що дозволяє на всіх рівнях очистити та перепрограмувати руйнівні програми на конструктивні.
Завдяки практичній психології я допомагаю людям знаходити гармонію у житті та досягати бажаних результатів.

– Цікаво дізнатись, яким шляхом Ви йшли до одкровень, які передаєте сьогодні своїм клієнтам.
– Я маю дві вищі освіти та пройшла багато особистих навчань у різних вчителів. Окрім того, багато читаю та сама звертаюсь за консультаціями. Зрозумійте, що вчителі нам даються для того, щоб ми повірили в себе! Вчитель показує правила життя, використовує досвід, саме так ми розкриваємось, немов квітка лотоса.
– Багато для кого квітень стане (став) несподіваним місяцем. Як Ви прокоментуєте цей аспект чи теорію?
– Те, що зараз відбувається, однозначно, є дуже сильною трансформацією. Вже пройшло затемнення, що викликало дуже сильні бурі почуттів, емоцій та переживань. Зараз такий період, коли ми вже не можемо брехати собі. Треба створювати собі комфорт та радість. Якщо ми не радіємо, починаємо хворіти та згасати. І нас наполегливо всі аспекти життя тягнуть до того, щоб ми почули свої справжні бажання.

– Ми чули про Ваш магічний марафон втілення бажань. Розкажіть як це відбувається?
– Особливість цього марафону в тому, що він ґрунтується на енергетичних практиках. Під моїм керівництвом ми не лише формуємо бажання, а й надаємо їм потрібне енергетичне зарядження. Результат? Люди діляться зі мною неймовірними змінами у своєму житті, розповідають про чудові моменти, які стали їхніми новими реаліями.

– Що Ви вважаєте найголовнішим для себе, що прагнете донести до українців?
– Найголовнішим для мене є можливість надати людям засоби та знання, що допоможуть їм розвиватись, стати щасливішими та відчувати себе живими. Я прагну донести до українців важливість самопізнання, розвитку особистості та пошуку гармонії в усіх аспектах життя.

– Олено, пропонуємо завершити бесіду Вашими можливостями. Що саме пропонуєте українцям?
– Я зараз активно практикую метод розстановок Берта Хеллінгера і помічаю цікавий момент: багато людей не використовують свою енергію та радість. Часто сила розтрачається на мізерні речі, на негативні розмови. Це про бажання не рухатись вперед. Але ж потрібно формулювати бажання та йти до них. Якщо я знаю, що мене робить щасливою, то я це отримую! Це повинно стати вашим головним правилом у сьогоденні.
Треба знати, чого ти хочеш. Якщо ви ще не знайшли відповіді, звертайтесь, я точно знаю, як вам стати корисною.

Foto by Angelina Hardy
instagram: angelinahardy
instagram: angelinahardy.studio

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями