Перейти до панелі інструментів
миллениум

Дівчата, у цій статті ми познайомимося з ІННОЮ ЖАБОЛЕНКО, талановитою косметологинею, яка щиро вірить у красу кожної жінки. Інна не просто фахівчиня у своїй справі, вона – справжня ентузіастка, яка прагне допомогти жінкам розкрити свою природну красу та відчути себе впевненіше. Її філософія ґрунтується на любові до себе, прийнятті себе та прагненні до внутрішньої гармонії.
Інна пропонує широкий спектр естетичних та ін’єкційних процедур, підбираючи їх індивідуально для кожної клієнтки. Її головна мета – не просто приховати недоліки, а підкреслити природну красу та допомогти жінці відчути себе впевнено та щасливо.

– Інно, вітаємо! Варто, напевно, почати з поняття краси. Що для Вас особисто є краса?
– Я обожнюю внутрішню красу. Ту, яка проявляється візуально. Мені імпонують люди, які не шукають в собі недоліків, а впевнено підкреслюють власні переваги. Я таких людей називаю «красиво щасливі». Тому краса – це про внутрішнє сприйняття себе та навколишніх, якими вони є.

– Чому саме цей напрямок Ви обрали за свій професійний шлях?
– Я завжди хотіла мати роботу, щоб насолоджуватись, а не відпрацьовувати робочі години. Враховуючи мою медичну освіту, я розумію свою місію дуже чітко. Це про допомогу людям. Саме ці дві складові стали вектором мого спрямування зусиль на розвиток. Допомогти прийняти себе й підкреслити красу – прекрасна місія в житті.

– Перейдемо до головного – Ваших послуг. Що пропонуєте, та в чому криється індивідуальність?
– Я пропоную естетичні й ін’єкційні процедури. Моя особливість як спеціаліста в індивідуальній роботі з кожним клієнтом – це підбір процедур за призначенням! Але родзинкою моєї роботи є результат: мої клієнти не користуються тонувальними засобами у повсякденному житті. Вони ідеальні без маски!

– Які послуги на сьогодні є найбільш актуальними серед українок?
– Я можу сказати лише за тих українок, які звертаються до мене. На жаль, проживаючи тяжкі часи, рівень стресу агресивно відображається на шкірі обличчя. Дівчата досить часто звертаються до мене із запитом саме про омолодження, а яким саме способом ми вже вирішуємо індивідуально.

– Інно, а що б Ви прагнули змінити в індустрії краси?
– Я б не хотіла кардинально змінювати індустрію краси, бо, як мінімум, це дуже амбіційно. Я б хотіла, аби жінки не відмовляли собі в процедурах задля краси та здоров’я. Про себе потрібно пам’ятати в першу чергу. Я зауважу, що попри події жінки мають потребу шукати можливість аби залишатись жінками. Це надто важливо, бо на наших плечах увесь світ тримається.

– В чому Ви вбачаєте жіноче щастя? Чи залежить воно від зовнішності?
– Все взаємопов’язано. Все відображається ззовні. Для мене основа жіночого щастя – це любов до себе, прийняття себе, впевненість. Це про своє здоров’я фізичне, емоційне. Це про наповнення. Для щастя нам необхідно ставити в пріоритети себе, а не приносити свій час в жертовність. Кожна з нас може бути прекрасною мамою, дружиною, подругою, колегою… Але ж ми повинні мати змогу любити себе наодинці. Якими ми є… В цьому щастя та істинна любов.

– Ви, певно, знаєте наскільки жінці необхідно любити себе. Додасте кілька особистих секретів?
– Однозначно необхідно! Любов до себе культивує красу! Дівчата, ніколи не відкладайте життя на потім. Діставайте гарний посуд, нову білизну, прикраси вже сьогодні! Саме зараз час для всіх тих речей, що можуть Вас порадувати. Не зраджуйте своїм мріям та не чекайте зручного часу, його може не настати. Починайте проживати своє найкраще життя! Любіть себе, дозволяйте собі все, що бажає ваша внутрішня маленька дівчинка!
БУДЬТЕ СОБОЮ І БУДЬТЕ ЩАСЛИВІ!

instagram: zhabolenko_kosmetolog
+38 050 954 08 70

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями