Перейти до панелі інструментів
миллениум

Засновниця та головна лікарка мережі центрів LaserSSpace, акушерка-гінекологиня, косметологиня, трихологиня, ін’єкціоністка

Вона знайшла баланс між кар’єрою та особистим життям, створила прозорий бізнес та не бачить меж його вдосконалення. Засновниця мережі центрів LaserSSpace у Львові – НАТАЛЯ ЗАХАРЕВИЧ – розповіла про свій шлях від акушерки-гінекологині до успішної бізнес-леді. А ще відверто поділилася, як вдалося досягти високого стандарту обслуговування та знайти особливий підхід до клієнтів! Про це і не тільки читайте далі.

– Наталю, вітаю! Ви дипломована лікарка та кваліфікована спеціалістка у багатьох галузях медицини. Як прийшли до своєї професії?
– Рада вас вітати! Моя любов до медицини зародилася ще в школі, коли я мріяла про можливість допомагати людям, лікувати та приносити їм благо. Ця мрія завела мене до Харківського медичного університету, де я мала можливість навчатися у справжніх професіоналів цієї галузі. Обираючи свою спеціалізацію, моє серце безсумнівно вибрало акушерство та гінекологію. Мене заворожувала робота з жінками під час вагітності, а особливо момент народження нового життя. Водночас мене завжди цікавила сфера естетичної медицини. Піс-ля завершення навчання я вирішила розширити свої горизонти й розпочати кар’єру у сфері краси. За десятиліття роботи в гінекології я набула неоціненний досвід, який тепер допомагає мені в моїй новій діяльності.
– Розкажіть про Ваш перший бізнес? Перед якими труднощами поставали? Кому вдячні за підтримку?
– Моя перша спроба в бізнесі була магазином дитячого взуття, але, на жаль, з недостатнім досвідом та знаннями вона завершилася невдачею.
Проте, коли я вирішила відкрити центр LaserSSpace, я підійшла до цього зовсім по-іншому. Я вдосконалювала свої знання щодо організації та масштабування бізнесу, вивчала курси з HR, маркетингу та інші. Вибір обладнання для центру був для мене особливо важливим, оскільки я прагнула забезпечити максимально високу якість послуг для моїх клієнтів. Я консультувалася з провідними фахівцями в цій галузі.
Основним викликом був брак досвіду, але я подолала його, активно вдосконалюючись протягом підготовки до відкриття. Моєю великою підтримкою і силою був мій чоловік Міша, який ніколи не втрачав віру в мене та мій талант. Я також отримувала значну підтримку від моїх батьків, які допомагали з дітьми та підтримували мене на кожному кроці.
Крім того, мене надихала Марія, досвідчена фахівчиня у галузі естетичної краси, яка надала мені цінні поради та підтримку. Завдяки їй та підтримці близьких я отримувала сили та натхнення рухатися вперед.
– Зараз під Вашим керівництвом – мережа центрів лазерної епіляції та косметології LaserSSpace у Львові. Що для Вас означає бути бізнес-леді?
– Бути бізнес-леді для мене – це бути доступною 24/7 для потреб бізнесу. Це означає бути мамою, дружиною, підтримкою та натхненням для моєї команди. Я втілюю в собі впевненість, рішучість і стійкість, необхідні для розвитку успішного бізнесу. Постійно вдосконалюю свої навички та знання, щоб керувати та розвивати нашу компанію. Навіть у цьому ритмі життя я прагну зберігати гармонію із собою, надаючи приклад ефективного балансу між кар’єрою та особистим життям.
– LaserSSpace має неабиякий попит серед клієнтів через широкий асортимент послуг, спеціалістів експертного рівня та лояльні ціни. Як Вам вдається це все поєднувати?
– Для нас це не проблема, адже ми прагнемо забезпечити нашим клієнтам високий стандарт обслуговування за розумними цінами. Ми вважаємо, що важливою є надійність та задоволення потреб клієнтів, тому знаходимо баланс між якістю та доступністю. Важливо, рухаючись та розвиваючись, мати команду однодумців, до цього я доклала багато зусиль, аби знайти людей, у яких поєднуються професіоналізм, спільні цінності. Разом наша команда працює для створення простору, де довіра та задоволення клієнтів завжди переважають. Ми співпрацюємо тільки з офіційними представниками космецевтики та ін’єкційних препаратів, щоб забезпечити якість та надійність для наших клієнтів. Наші клієнти – це свідомі та відповідальні люди, які цінують сервіс та дбають про своє здоров’я.
– Якими правилами Ви послуговуєтеся у своїй діяльності?
– По-перше, головна мета – забезпечити користь для моїх клієнтів. Це означає надавати їм якісні послуги та продукти, які відповідають їхнім потребам і очікуванням. По-друге, у моїй роботі я завжди стежу за принципами відкритості, щирості та справедливості. Це означає, що я веду свій бізнес чесно і прозоро, завжди відкрита до спілкування з клієнтами та партнерами. По-третє, я вважаю важливим постійний розвиток як особистості та професіонала. Тому я постійно вдосконалюю свої навички та знання, відвідуючи різноманітні семінари, вебінари та тренінги.

Моя команда також дуже важлива для мене, і я прагну створити сприятливу атмосферу для її розвитку. Тому я активно і регулярно організовую навчання та тренінги для членів нашої команди.
– Знаю, що Ви постійно працюєте над розширенням послуг, впроваджуєте інноваційні технології. Чим пишаєтесь найбільше?
– Так, ми завжди прагнемо до інновацій, що відображається у нашій постійній увазі до нововведень у сфері естетичної медицини. Відвідуючи конференції та конгреси, ми активно вивчаємо нові досягнення та технології, і якщо вони виявляються ефективними, ми впроваджуємо їх у нашу роботу. Я найбільше пишаюся тим, що наша робота приносить якість та користь нашим клієнтам. Відгуки наших клієнтів підтверджують, що наші послуги відповідають їхнім потребам і очікуванням, і багато з них повертаються до нас знову з задоволенням. Я особливо пишаюся тим, що нам вдалося створити простір, де естетична краса поєднується з підтримкою здоров’я та дбайливим ставленням до кожного клієнта. Наша команда найкращих лікарів косметологів, дерматологів, масажистів та нутриціологів працює в гармонії, щоб надати повноцінну підтримку краси як ззовні, так і всередині.
– Серед Ваших клієнтів як жінки, так і чоловіки. Які послуги найчастіше обирають представники сильної статі?
– О, чоловіки також наші часті гості. З кожним роком клієнтів-чоловіків стає дедалі більше. Обирають для себе релакс у вигляді масажу, відвідують косметологів і піклуються про стан своєї шкіри. Окрема їх любов – це наша лазерна епіляція, адже є абсолютно безболісною та максимально результативною.
– Які переваги лазерної епіляції в LaserSSpace?
– Переваги лазерної епіляції в LaserSpace полягають у тому, що я підійшла до вибору апаратів з особливою відповідальністю. Я вивчила апарати зсередини, розумію, як вони працюють і діють, та в чому їхні відмінності. Наступним кроком було випробування на собі різних видів лазерних апаратів. Мені хотілося, щоб лазерна епіляція для моїх клієнтів була безболісною і результативною. У процесі вивчення цих нюансів я врахувала всі вимоги до апарату. Тому пошуки ідеального зайняли певний час. Основною перевагою є безпека та результат. Також важливо, що процедури виконуються лише кваліфікованими лікарями, які враховують всі особливості вашого організму та здоров’я.
– Чи доречно турбуватися про свою красу у воєнний час? Ваша думка?
– Безумовно, що так, адже турбота про красу – це не лише про зовнішність, це турбота про ментальне здоров’я, можливість відпочити від реальності та перезавантажитись. Коли ми знову відчинили свої двері 15 березня у 2022 році, вирішивши робити те, що ми вміємо найкраще, і мати можливість тримати свій фронт, донативши, у цей період нашими клієнтами стали люди, які пережили пекло, які залишили свої домівки, для яких ми були підтримкою, опорою та розрадою. Ми почули тисячі історій, відважності, сміливості та сили нашої нації. Тому у час війни наша праця – це не лише про зовнішню красу.
– Чому варто обирати саме LaserSSpace? І де Вас шукати?
– У нас ви знаходитесь в руках кваліфікованих спеціалістів та неймовірних людей, які стануть для вас вірними провідниками у сфері естетичної медицини та здоров’я. Нас ви знайдете у Львові за адресами: вул. Кульпарківська, 230А, та вул. Пасічна, 84. До зустрічі у Вашому LaserSSpace!

instagram: dr.natali.cosmetology

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями