Перейти до панелі інструментів
миллениум

У квітневому випуску маємо честь представити вам нашу гостю – Ольгу КАРПОВУ. Як виконавча директорка Бізнес Школи КРОК та членкиня авторського колективу по розробці навчальної програми магістра медіації та вирішення конфліктів, Ольга Карпова веде нас у світ ефективного розв’язання конфліктів та розвитку підприємництва.
Наша гостя має понад 20-річний досвід у сфері бізнес-освіти, авторка понад 10 статей статей та публікацій в професійній пресі, присвячених проблематиці розвитку підприємництва, освітніх програм для дорослих, тенденцій в менеджмент освіті. Також Ольга Карпова – членкиня Національної асоціації медіаторів України та Асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти в Україні.

Випускники програми можуть працювати в судах, державних органах, закладах освіти та охорони здоров’я, в сфері управління людськими ресурсами, управлінні проектами, соціальній сфері, обслуговуванні клієнтів, політиці, страхуванні та продажах. Роботодавці випускників – корпорації, навчальні заклади, організації охорони здоров’я, страхові компанії та банки. Отримана освіта магістерського рівня може підвищити здатність професіонала керувати конфліктами в будь-якій організації.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями