Перейти до панелі інструментів
миллениум

Сфера рекрутингу та управління персоналом виявляються на передовій боротьби за таланти для компаній, що працюють в умовах війни. Ефективне залучення, утримання та розвиток персоналу – ключові стратегічні завданнями. Засновниця та директорка New Recruiting Group (NRG)
Інна ВОРОТНИКОВА добре розуміє важливість цих аспектів у сучасному бізнесі. Про виклики та стратегії успіху від нашої гості – в нашому інтерв’ю.

Я впевнена, що найкращий спосіб подолання стресу в умовах військових викликів – знаходити внутрішню мотивацію на роботі. Для мене слово «перемога» – основне джерело натхнення в усіх аспектах мого життя. Я отримую велике задоволення та мотивацію від спільних проєктів, які дозволяють розширювати діяльність нашої компанії. Цього тижня ми з радістю повідомили наших партнерів та потенційних клієнтів про розширення спектру послуг, що надаються нами, відповідно до зростаючого попиту на консалтингові послуги. Новий напрямок, який ми представляємо – NRG.PRO Consulting (Аутстаффінг, Аутплейсмент, Аутсорсинг кадрового адміністрування, Аутсорсинг розрахунку заробітних плат, Бухгалтерський консалтинг, HR консалтинг, Управлінський консалтинг, Екологічний консалтинг).

Для мене, як керівниці, особливо важливою є мотивація команди. Ми всі разом вмотивовані, а нові напрямки діяльності NRG – ще один доказ того, що компанія не залишається на місці, а продовжує рухатися вперед, сміливо дивлячись у майбутнє.

Ми відчуваємо себе відповідальними за побудову міцних команд та втілення сміливих планів. Цей аспект рекрутингу постійно надихає нас вкладати свою енергію в робочий процес, дозволяючи кожному відчувати, що NRG робить внесок у краще завтра – це наш мотиваційний рушій. NRG приділяє максимальну увагу і професіоналізм, щоб бути першим вибором для наших клієнтів. Ми завжди ставимо інтереси наших клієнтів на перше місце, шукаючи ідеальну взаємодію як з точки зору професійних, так і культурних аспектів. Наші клієнти вважають нас надійними партнерами, готовими надати якісні консультації та послуги в будь-який час. Ми прагнемо до довгострокових партнерських зв’язків, забезпечуючи нашим клієнтам прозорість у відносинах та надійні рекрутингові та консалтингові послуги.

Управлінські навички стають критичними в нестабільних умовах і можуть визначати успіх або невдачу команди. Вміння ефективно керувати ресурсами та вирішувати конфліктні ситуації дозволяє рекрутерам ефективно впливати на результати своєї роботи. Розуміння методів пошуку кандидатів є ключовим для успіху рекрутера, оскільки якісний потік кваліфікованих кандидатів є основою успішного найму. Навички та знання в цій сфері допомагають рекрутерам досягати якісних результатів і сприяють їхньому професійному зростанню.

Best regards,
Inna Vorotnikova
Head of New Recruiting Group
mobile: +38 (050) 327 98 88 (Viber, Telegram, WhatsApp)
Join Skype: inna.vorotnikova
e-mail: i.vorotnikova@nrg.ua

New Recruiting Group
Ukraine, Kyiv, 01010
5-B, Levandovskaya st., off. 21
tel/fax: +38 (044) 594 30 98, +38 (044) 280 44 42
https://nrg.ua
We invite you to join the Telegram channel using the link – https://t.me/agencynrg

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями