Перейти до панелі інструментів
миллениум

Завжди відкритий до чогось нового і незвичного та готовий завзято працювати задля неперевершеного результату. Популярний український актор РОМАН ВИСКРЕБЕНЦЕВ розповів які ролі його приваблюють найбільше та над чим працюватиме вже цього року. Про волонтерську діяльність і життєве кредо телезірки читайте у нашому інтерв’ю.

– Вітаємо, Романе! Ви дуже впізнавана людина! Вас можна побачити у кіно, рекламі та навіть музичних кліпах українських виконавців. Ваш успіх – це результат невтомної праці, чи щасливий квиток?
– У мене ще з дитинства була мрія стати актором, полюбляв дивитись фільми з Джекі Чаном, тому насамперед це моє бажання. Наступним є результат невтомної праці й постійної роботи над собою. Потрібно докладати багато зусиль, щоб досягнути поставлених цілей та результату.

– Ви складаєте враження досить самовпевненої людини. Яких персонажів за характером любите грати найбільше?
– Найбільше мені подобаються ролі антагоністів, героїв-коханців, де можна показати свій потенціал. Зараз отримую багато пропозицій на ролі позитивних персонажів, а саме добряків. Як кажуть мої рідні та фанати, я таким і є. Але ж в цей період хочеться йти від зворотного і не бути в одному амплуа. Люблю експерименти в акторстві.

– Цього року Ви поставили собі ціль зіграти у кіно працівника СБУ, поліцейського та сек’юриті. Чому такий вибір? Як щодо лав ЗСУ у реальному житті?
– Чому такий вибір? Тому що мені завжди, як для актора з певними амбіціями, було і є цікавим пробувати для себе незвичних та захопливих персонажів, оскільки нові ролі дають можливість удосконалюватися у цій сфері.
Щодо лав ЗСУ, можу сказати наступне: життя є непередбачуваним. На цей момент я волонтер у фонді «УМАС», де ми допомагаємо дітям та дорослим, які потерпіли від війни.

– Де Ви були у перші дні повномасштабної війни? Розкажіть, як саме допомагаєте наблизити Перемогу України зараз?
– У перші дні війни я волонтерив в Білогородці, багато людей з Ірпеня, Бучі й інших сіл та міст покидали своє житло без одежі, речей, на це було боляче дивитись, треба було їм допомогти. Запам’ятався момент, коли жінка на інвалідному кріслі тримає котика на собі й собачку поряд, і більше нічого… Аж сльози накотили… І розумію, що ця людина з великим добрим серцем. Багато було різних історій, згодом розповім.
І до сьогоднішнього дня я був і є в Україні, а саме у Києві. Ми із командою допомагаємо біженцям і не тільки, які втратили свої домівки, знайти їм новий прихисток. Та і загалом допомагаємо чим можна.

– Ви часто цитуєте відомих людей. Зокрема, підписуєте їхніми висловами свої публікації у соцмережах. Які фрази надихають Вас? Поділіться з нашими читачами.
«Змінюйте світ на краще, піклуйтеся про нього, тому що ви в ньому живете», – К. Скрябін.
«Ви отримуєте від життя лише те, що наважуєтеся попросити. Не бійтеся підвищувати планку», – Опра.
«Ваш час обмежений, не витрачайте його, живучи чужим життям», – Стів Джобс.
«Найкращий спосіб почати робити – перестати говорити й почати робити!» – Волт Дісней.
«Усі ми маємо страхи. Але в тих, хто дивиться їм в обличчя, є ще й мужність», – Ернест Хемінгуей.
«Підтримуємо – Донатимо – Перемагаємо!» – Роман Вискребенцев.

instagram: roman.riv

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями