Перейти до панелі інструментів
миллениум
Світлана  ТУРАНОСОВА – людина, яка має у своєму досвіді переродження. Вона дуже чутливо ставиться до душі людини. Гостя рубрики запевняє, що усе відбувається в рамках науки.

Єдина в Одесі (сьома в Ураїні) ПОСВЯЧЕНА В ПРОСВІТЛЕНІ МАЙСТРА СВІТУ Духовний Наставник, Провідник у Світ Світла і Любові. Засновниця школи Нумерології та Енергопрактик «Матриця Життя» варто користуватися зубною ниткою, чи ополіскувачем? Про це та інше читайте далі.

– Пані Світлано, будемо раді, якщо розкажете нашим читачам про Ваш Центр розвитку особистості «Ключі Благополуччя». Про які практики йде мова в рамках Вашого професійного профілю?
– Я б почала з того, що сьогодні у світі дійсно повний хаос, спрямований на руйнування. Тому наша головна задача наразі – бути щасливими. Більшість людей дійсно не розуміють, що таке щастя. Саме тому після кілька важких випробувань долі я зрозуміла, що маю за мету саме допомогу людям у розвитку наших душ. Мій центр розвитку людства базується на силі думок, які знаходять своє відображення в дійсності. Наша головна мета – навчити людей пробуджуватись, відновлювати свої душі.
Тому ми створили на базі центру клуб «Пробудження». Мета центру – відновити людяність в людства. Але ж головне – відновити в собі спочатку людину поза владою, поза рамок, поза матрицею.

– З чого варто починати ці трансформації?
– Перше – це прощення свого роду. Ця практика дійсно неймовірно ефективна. Вона допомагає людині коригувати життя. Родові практики насправді дуже сильно впливають на наше існування, успіх, події тощо. Зі свого досвіду скажу, що жінки, наприклад, які не могли мати дійте вагітніли та народжували прекрасних немовлят. Ми з вами живемо в матриці, у квантовому світі, який пояснює наукового усе, що з нами відбувається. Ми переходимо зараз у п’ятий вимір, тому просто зобов’язані навчитись керувати своїм життям. Наше життя – це творчість в якій ми є творцями. Ми не повинні когось звинувачувати в своїх проблемах, адже звинувачення створює страх, який в свою чергу робить в нашій підсвідомості блоки. То ж, аби позбавитись блоків задля успіху, варто позбутись родових страхів.

– Чи є можливість вчитись у Вас в онлайн форматі?
– Авжеж, я маю багато клієнтів, які виїхали за кордон. І запевняю, що навіть онлайн мої учні мають великий успіх. Моя місія – допомога людям, тому я з великою радістю вчу інших допомагати.
– Ви виклали цікавий допис у мережі щодо майбутнього України та українців. Прокоментуйте, будь ласка, його ще й для читачів видання.
– В кожної людини є свої призначення. Так само в кожного міста України. Я запевняю, що наша держава була, є й буде незалежною. Наша країна – священна земля, яку и маємо зберегти.

Ми повинні саджати городи, бо голод прийде. Запевняю, прийде той час, коли Україна правитиме світом.

– З якими запитами до Вас можна звернутись?
– Я працюю здебільшого зі страхами. Що буде далі? Як мені впоратись з проблемами? Чи матиму я фінансову стабільність? Чи вистою у цій нечесній війні? Запити досить різноманітні, проте вони завжди саме про страхи.

– Скажіть, будь ласка, як працюють на підсвідомість Ваші щоденні дописи з афірмаціями? Який ефект вони можуть проявити?
– Мої афірмації налаштовані на те, щоб дати людині віру, дати можливість дивитись на світ з позитивом. Афірмації коригують наше життя. Це про силу думки.

Вони завжди позитивні. Я не знаю механізму та природи моїх думок, однак точно бачу позитивний ефект.

– Світлано, що Ви особисто вважаєте найефективнішою методикою задля гармонійного самопочуття українців?
– Довіряйте собі, вірте в себе! Не лінуйтесь та любіть себе! Прокидайтесь! Проходьте свої уроки життя. Звертайте увагу на нумерологію та астрологію. Цікавтесь науками.

– На завершення поговорімо про послуги, які Ви надаєте у Вашому центрі?
– Ми надаємо людині ключі до благополуччя. Ми вчимо розкривати чакри, відчувати щастя, вчитись відчувати себе у всіх проявах!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями