Перейти до панелі інструментів
миллениум

Б’юті-майстриня, експертка з лазерної та електроепіляції, власниця студії KISSI_LASER.

Команда професіоналів, потужне інноваційне обладнання, відмінний сервіс та яскравий дизайн – усе це про затишну студію лазерної епіляції KISSI_LASER у самому серці Хмельницького. Її власниця НАТАЛІЯ КІСІЛЮК розповіла про усі переваги популярної нині б’юті-процедури та поділилась досвідом розвитку власного бізнесу.

– Вітаю, Наталю! Яким був Ваш шлях до відкриття власного бізнесу?
– Я починала з епіляції цукровою пастою – шугарингу, а дівчатка приходили на процедуру просто до мене додому. Я розуміла, що зі старту у мене не буде багато клієнтів, тому паралельно підпрацьовувала ще й адміністратором. Це була моя так звана «подушка безпеки». Тож епіляцію робила вечорами або у вихідні дні, навчалась, розвивалась, регулярно вела сторінку в Інстаграм, щоб про мене пам’ятали. Такий темп був півроку, а потім – оренда окремого кабінету і мої напрацьовані клієнти (аж 30). За перший місяць я заробила 50 грн, але тішилась, бо розрахувалась за усе (матеріали, найм, подарунки клієнтам, і ще навіть відзняла одне відео). Під час пандемії коронавірусу, я зрозуміла, що шугаринг мене не врятує у цій справі, потрібно купувати лазер. Ми з чоловіком взяли обладнання в кредит і так розпочався мій успіх. Вважаю, що завжди треба йти вперед, всупереч перешкодам. А ще: яких би успіхів ти не досягла, ніколи не вдягай корону!

– За півроку роботи Вашої власної студії, Ви отримали чимало позитивних відгуків щодо затишної атмосфери, якісного сервісу та професійної команди. Як знаходите підхід до клієнтів?
– Найперший підхід до клієнтів – це любов до них, щирість, справжність. Ми ніколи не обманюємо наших дівчаток, а навпаки – робимо усе для них! Завжди щось вигадуємо цікаве, якісь подарунки, приємності. Нещодавно застелили клієнтам червону доріжку і вони з келихом шампанського із задоволенням проходились по ній.

– Лазерна епіляція – одна з найпопулярніших б’юті-процедур сьогодення. Чи безпечна вона?
– Лазерна епіляція абсолютно безпечна! Багато хто плутає цю процедуру з випромінюванням ультрафіолету, що може провокувати рак. Але лазер не випромінює ультрафіолет. Лазер подає інфрачервоне світло для нагрівання фолікула, щоб зруйнувати його. Тим паче лазер рекомендують гінекологи. Узагалі до нас на лазерну епіляцію ходить багато лікарів.

– Від чого залежить якісний результат лазерної епіляції? Які переваги цієї процедури саме у Вашому салоні?
– Якісний результат залежить від професійного обладнання. Ми використовуємо німецький діодний лазер Asclepion Monolith – це надпотужний медичний апарат, що має сертифікацію FDA. Також важлива техніка проведення процедури, величезну роль відіграють інтервали, тому наші клієнти не ходять на епіляцію щомісяця. Ми гарантуємо результат не лише після першої процедури, а й укінці курсу. Також серед переваг нашої студії: кваліфікована команда, приємний сервіс, дизайнерський ремонт і затишна атмосфера, зручне розташування у центрі міста, наявність паркувального майданчика поруч.

– Чому не варто шкодувати грошей на свою красу навіть зараз, у період повномасштабної війни, на Вашу думку? Як Вас знайти?
– Вважаю, що потрібно жити сьогодні, не відкладати нічого на потім, бо «завтра» може і не настати. Лазерна епіляція, на відміну від усіх інших послуг, найекономніша. Якщо на манікюр потрібно ходити щомісяця усе життя, то зробивши лазерну епіляцію, ти будеш підтримувати процедуру раз на півроку, а то й раз на рік. Ми знаходимось у центрі міста Хмельницький, на вулиці Подільській, 10/3. Будемо раді бачити усіх у нашій студії!

instagram: kissi_laser

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями