Перейти до панелі інструментів
миллениум

Я кщо ви вибираєте собі нову професію або шукаєте майстра для виразнішого погляду, нарощування вій – однозначно правильний вибір. Жінки хочуть прокинутися і виглядати красиво без зайвих зусиль, аби мати можливість поспати довше, замість того, щоб витрачати час на макіяж кожного ранку! Нарощування вій дає таку можливість і АННА СТЕПАНЕНКО допоможе кожній з вас бути ще гарнішою кожен день!

– Почнімо з того, як Ви стали майстром з нарощування вій.
– В індустрію краси потрапила випадково, а почалося все з походу до свого майстра з епіляції. Мене дуже захоплює ця процедура. Я пройшла навчання і почала працювати з клієнтами самостійно. З часом для розширення спектра своїх послуг вирішила додати ще й нарощування вій.
Починала роботу вдома, а з часом відкрила власну студію «Felice».
Наразі я дипломована тренерка з цукрової епіляції та нарощування вій. Працюю з клієнтами, навчаю нових майстрів, активно беру участь в різних заходах та є суддею чемпіонатів.

– Розкажіть про переваги Вашої професії.
– Приємно робити красу та бачити, як горять очі у моїх клієнтів. Чути приємні відгуки – це мене надихає на нові звершення! Спілкування з новими цікавими людьми, відвідування різних заходів, можливість постійного кар’єрного росту.

– На Вашу думку, повинен майстер з нарощування вій володіти особистісними якостями?
– Так звісно! І не тільки майстер з нарощування вій, а й в будь-якій сфері обслуговування. Дружелюбність, терпіння та витримка, комунікабельність. Адже клієнт приходить на процедуру не тільки за гарними віями. Клієнту потрібно поговорити, відірватися від побутових справ або просто відпочити й саме під час процедури він закриває свої потреби. Недарма кажуть, що сходиш на вії (манікюр, брови) як у психолога побував.

– Ваш секрет успішності як лешмейкера?
– Мій секрет успіху в щирості, почутті гумору і професіоналізмі. Робота над помилками та постійний особистий розвиток, адже індустрія краси не стоїть на місці тому потрібно бути «на хвилі». Ще велику роль грає викладацька діяльність, коли я можу ділитися своїм досвідом та знаннями зі своїми ученицями. Спостерігати за їх розвитком та успіхами.

– Коли Ви зрозуміли що хочете займатись тим, чим займаєтесь зараз?
– Це точно було не з початку. Бо нарощування вій – складна процедура, яка потребує зусиль, терпіння та концентрації від майстра. Хоча з боку виглядає дуже просто і руки майстра пурхають, як крильця метелика. Насправді щоб досягти такого рівня майстерності, потрібно прикласти багато зусиль. Тож, мабуть, думка про те, що я на своєму місці прийшла в той час, коли отримала задоволення як від самого процесу, так і від виконаної роботи.

– Що Вам найбільше подобається у Вашій справі? Назвіть три пункти.
– Найбільше задоволення отримую коли клієнт приходить з бажанням зробити складне в моделюванні нарощування, коли треба поекспериментувати. Це такий собі адреналін та виклик самій собі.

– Проводите чи Ви навчання з нарощування, якщо так, то як дівчатам, які хочуть цьому навчитися, можна до Вас записатися?
– Обожнюю викладацьку діяльність. Прийшло розуміння того, що роботи з клієнтами недостатньо і хочеться спробувати себе в чомусь новому. Так виникла ідея створити авторську програму з нарощування вій. Зараз по цій програмі навчаються мої учні й успішно працюють в Україні за та кордоном.

Зазвичай запис на навчання відбувається через соціальні мережі, де є вся необхідна інформація та контакти. Часто мене рекомендують знайомим дівчата, які пройшли в мене навчання.

instagram: _an_felice_

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями