Перейти до панелі інструментів
миллениум

Психологічна підтримка людині потрібна завжди, а особливо в такі важкі часи як зараз. Іноді, навіть проста розмова з фахівцем може змінити багато що на краще. Що вже казати про системний підхід. Саме такий — широкий спектр послуг пропонують в Психологічному центрі тілесної терапії “PYRUS”, якій заснувала та багато років успішно керує ним чудовий фахівець-психолог, бізнес-леді Тетяна ГРУША.

– Пані Тетяна, добрий день. Дуже приємно мати змогу поспілкуватися з Вами. І перше питання Вам: будучи керівником «PYRUS», який саме сенс Ви вкладаєте в поняття психологічний центр?
– Добрий день. Для мене «Пірус» – це простір для комунікації і практики фахівців різних напрямків. Із самого початку його діяльності окрім психологів тут працюють психіатри, остеопати, масажисти. В Центрі регулярно проходять навчальні тренінги, майстер класи, тематичні семінари, перемови, клубні зустрічі та ін.
– Що означає назва “PYRUS”?
– Коли я обирала назву для цього простору, то заплуталась в безлічі гарних слів. Тому звернулась за порадою до маркетолога, яка пояснила, що саме ім’я та прізвище власника дають головну енергетичну силу проекту. Моє прізвище – Груша. Латинською – Pyrus. Ось так і вирішилось питання з назвою.
– А чому саме Центр тілесної терапії?
– Я навчалась і вважаю цікавим сучасний напрямок, що прийшов до нас з Даніі – бодинамічний аналіз. А ще робота з тілом тепер найактуальна для українців, бо досить часто буває що людина ніби то у моменті, а думки її ні. Необхідно гармонійне поєднання тіла, емоцій та розуму та комплексний підхід в роботі з запитом клієнта. Фактично тіло – то є наш ресурс, який з нами на все життя. Тому я і мої колеги із задоволенням вчимо наших клієнтів і студентів таємницям тілесних можливостей.
– Що надихнуло Вас до створення такого центру.
– Довгий час я працювала у великому банку, до речі в розкішних умовах. Була, як то кажуть “найманим працівником”. Але одного разу чоловік показав мені, що я там маю все, окрім особистої свободи. Він запропонував мені відкрити власний бізнес, пообіцяв свою допомогу. Деякий час я ще вагалася – важко вийти з “зони комфорту”, але потім все ж наважилась. Символічно, що пошук приміщення, оформлення паперів, ремонт зайняли 9 місяців – Центр народився як дитина. «PYRUS» завжди був розташований в таких місцях Києва, де був попит на наші послуги. Перший в спальному районі міста, а другий в центральній історичній частині. Ми змогли витримати випробування карантином, коли вимушені були закрити приміщення та працювати он-лайн, зуміли налагодити комбіновану роботу. Після повномасштабного вторгнення, вже на третьому місяці ми знову почали працювати і підтримувати людей. Втілені у життя нові проєкти саме для підтримки наших клієнтів, військових та їх сімей, жінок і дітей.
– Чи є вагомі досягнення та результати?
– Маючи 25 річний досвід роботи, я продовжую практикувати в якості психотерапевта та супервізора, приймаю участь в соціальних телевізійних проєктах, коментую питання в новинах на каналах українського телебачення та українських журналах, я є зареєстрований член Української спілки психотерапевтів та кандидат в ЕАВР. А ще я дійсно тепер маю багато свободи.
– Які у Вас плани на розвиток Центру, на роботу після Перемоги?
– Перш за все, підтримувати й далі Центр в робочому стані, щоб в цьо­му просторі і далі могли отримати допомогу наші клієнти. Бо як показав досвід: онлайн то добре, але особиста зустріч – то найкраще, бо для багатьох людей «PYRUS» є безпечне місце. А ще планую і далі ділитись досвідом, бути відкритою для цікавих нових проектів. Останнім часом є запит на фотосесії в Центрі, бо він розташований в «царському будинку».
– Психолог майже завжди бере на себе енергетичний тягар своїх клієнтів. Як Ви підтримуєте свій внутрішній баланс?
– Психолог дійсно підсвідомо працює в тому числі з енергією, що виникає під час консультації. Відбувається складний процес спостереження, аналізу, «утримання поля», багато чого запам’ятати. Це виснажує, може навіть дійти до професійного вигоряння.
Пам’ятаю, в моєму Виші нас навчали запобігати тому. Але, якщо ти любиш свою роботу, то вона дає тобі сили. Це головний секрет.
– Що б Ви побажали нашім читачам?
– Скорішої Перемоги, мирного життя нашій країні! А поки не впадати у відчай, аналізувати і шукати факти. А ще діяти, робити щось корисне. Ця клята війна скінчиться! Тому, обов’язково мрійте! Плануйте, що ви будете робити потім, у мирні часи! Можливо, моя історія когось надихне і людина теж вирішить стати бізнесменом, вільним і щасливим))
www.pyrus.com.ua
instagram
: grusha_tetiana
+38067 408 7732
facebook
: Tetiana Grusha

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями