Перейти до панелі інструментів
миллениум

Олену БОРИСОВУ не варто представляти. Вона – людина, яка знає, що говорить, робить та, до чого закликає. Далі пряма мова.
«Психосоматика – це не про хвороби, а про ставлення до себе. Захворювання – то є наслідок нерозуміння своїх потреб і придушення почуттів. Я бажаю усім бути здоровими й щасливими! Навчіться розуміти себе, любити й піклуватись про своє психічне та фізичне здоров’я».

– Пані Олено, вітаємо. Напевно, найперше, що цікавить наших читачок – стан шкіри. Ми безкінечно бігаємо по косметологах, але картинка не міняється через стрес. Якими будуть Ваші перші поради?
– Шкіра – це найбільший орган у людини і вона є межею між людиною та навколишнім світом, між «я» та «ти». Шкіра виконує як фізіологічні функції, так і комунікаційні.
Стресові події в житті спостерігаються у більшості людей проявами на шкірі, найпоширеніше – алергічним дерматитом. Шкіра – це свого роду тачпад нервової системи людини. Вона може бути відображенням глибинних переживань та психологічних проблем. У цьому контексті проблеми зі шкірою можна розглядати, як пригнічені емоції, хворобливу залежність від оцінки суспільства, сором перед власним тілом тощо.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями