Перейти до панелі інструментів
миллениум

Вона любить конкретику, не боїться ризикувати та навіть кинула виклик часу! Молода та успішна харків’янка КАТЕРИНА СТЕРІНА ламає усі стереотипи та виходить за рамки звичного ведення бізнесу! Про творче хобі, яке підкорило індустрію моди в Європі, а також створення унікального міжнародного торгового дому, Катерина поділилася з нами в інтерв’ю.

– Катерино, Ви успішна бізнес-леді із Харкова. Як змінилося Ваше життя та діяльність з початком повномасштабного вторгнення?
– Одразу стало зрозуміло, що буде важко, але я оптиміст. Весь бізнес працював, частина бізнесу трансформувалась, але нічого не зупинилось.

– Розкажіть про створення власного бренду ексклюзивних палантинів «28 parrots». Як до цього прийшли?
– Це моє хобі, дуже веселе і життєствердне. Я змалку люблю папуг.
Ми чимось схожі за характером, попри своє архісерйозне ставлення до бізнесу, я люблю і ціную гумор, обожнюю яскраві кольори.
Кожен виріб дихає легкістю та свіжістю, тому багато брендових будинків Європи зацікавилися співпрацею з брендом «28 parrots», але це буде окрема історія.
– У чому особливість Ваших палантинів? Чому серед інших варто обирати саме їх?
– Ви знаєте, що існує 92 роди папуг? Усі ці 92 роди несуть у собі магічне число 11, за великим рахунком, тільки така кількість основних психотипів людей на Землі.
Відповідно папуги теж несуть свої характери і є схожими на людей, і тому є їхніми ангелами-охоронцями.
Папуга – це веселий містичний птах, мої палантини допомагають людям чітко визначити свою ідентичність, стати сексуальнішими, підняти свій флюїдний фон.

– Окрім цього, Ви – експертка у сфері нерухомості та спеціалістка у сфері паливно-мастильних матеріалів. З якими викликами зіткнулися у роботі під час війни?
– Якщо Ви про нерухомість Харкова, то частина сегмента зруйнована, але решта як продавалася, так і продається із ціновим коригуванням. Що стосується Києва та заходу України, то в Києві майже нічого не змінилося, а на заході країни — об’єкти суттєво подорожчали.

Сфера паливо-мастильних матеріалів дуже волатильна. Це досить ризиковий бізнес, адже постійно треба тримати руку на пульсі, прогнозувати та враховувати усі зовнішні фактори, що впливають на ціну та термін постачання. Вік палива йде в минуле, на зміну приходять альтернативні види, за ними майбутнє.
Я стежу за їх змінами та вдосконалюю свій напрямок.

– Не так давно, вже під час повномасштабного вторгнення, Ви відкрили власний міжнародний торговий дім. Що ставите на меті?
– Створюючи цей масштабний проєкт, я хочу випередити час, я хочу зробити його унікальним.
Поки що все формується в тиші, та коли настане час — ми голосно і гордо про це заявимо. Але вже можемо сказати, що ми охопимо все, що продається та купується.
Це інноваційне розуміння торгового дому, але ще інформаційно треба почекати.

– Над якими бізнес-проєктами працюєте зараз?
– У сфері моїх інтересів і будівництво брендового котеджного селища, і енергетика нового покоління, а також інноваційні розробки у сфері зброї.

– Яким бачите майбутнє українського бізнесу?
– Бізнес розвиватиметься в нових умовах і з новими правилами, старе розуміння бізнесу помре.

– Поділіться своїми волонтерськими ініціативами. Кому і чим допомагаєте?
– У мене велика комунікаційна мережа, якщо не сказати величезна. Я зв’язалася з нашими провідними харківськими IT-компаніями, разом з ними, з адміністрацією міста та області ми допомагаємо нашим захисникам. Лише Україна, лише рідне місто Харків, лише допомога людям та воїнам. І ніяк інакше.

– Як Ви справляєтесь зі стресом у нинішніх воєнних реаліях? Де шукаєте натхнення?
– Натхнення треба завжди шукати у собі. Ніколи не зупинятись і йти вперед до своєї мети. Хобі допомагають перемикати свою увагу зі стресових ситуацій. Я займаюся кінним спортом, люблю автоспорт. Також обожнюю спів рок-балад, плавання та гру в деберц – це виключно харківська гра.

– Назвіть Ваші топпоради для досягнення успіху у житті?
– Дійте. Не переймайтеся сумнівами. Цінуйте себе, поважайте свою працю і не витрачайте час на порожні роздуми та розмови. Скрізь має бути конкретика. Тим, хто заходить у бізнес, рекомендую пробувати все, а в міру дорослішання ви розставлятимете пріоритети там, де вам цікаво. У результаті станете професіоналом у вузькому коридорі великих можливостей, які залежатимуть лише від вас.

instagram: kateryna_sterina
facebook: Катерина Стерина

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями