Перейти до панелі інструментів
миллениум

Програми з відновлення шкіри обличчя, тіла та волосся навесні необхідні кожному з нас, як ковток свіжого повітря. Коли ми бачимо у відображенні доглянуте обличчя, гарне, здорове волосся та очі, що сяють – ми надихаємось! Отримуючи заряд бадьорості та впевненості, долаємо нові випробування та впевнено йдемо шляхом успіху.
Друзі, особливо дівчата, жінки, запрошуємо Вас до бесіди з ОЛЬГОЮ АЛЬОШКІНОЮ – докторкою, косметологинею, естеткою, трихологинею, ведучою спеціалісткою Клініки пластичної хірургії, яка точно знає, що вам необхідно й давно довела ефективність своєї роботи над вашим тілом.

– Пані Ольго, раді знов бачити Вас на наших сторінках. Готуємось до весни, тож пропонуємо детальніше розкрити Ваші послуги та можливості. Почнімо з топових процедур?
– Весна – це симфонія поєднання методик та програм з відновлення стану шкіри, волосся, душі й тіла. Абсолютно всі мої програми спрямовані на поліпшення зовнішнього стану й відновлення шкіри. ТОП поєднання програм: колагеностимулятори, нитковий ліфтинг та полінуклеотиди. Коли моя пацієнтка дивиться у відображення й отримує результат, за яким вона прийшла, це надає їй впевненості у собі, що сприяє успіху в інших справах. А мені як фахівцю – задоволення від виконаної роботи та щасливого, вдячного погляду пацієнтки.

– Які нові авторські методики Ви використовуєте в салоні «Larelans»?
– Я розробляю досить багато авторських методик, аби підхід до пацієнта був дійсно індивідуальним. Буду відвертою, авторські методики – це колосальна праця. В цій роботі я застосовую поєднання багатьох препаратів (від 3 до 6 в одній програмі). З нитяним ліфтингом я поєдную, наприклад, фракційні апаратні методики. Від чого отримую результати, і чим ділюсь з підписниками на своїй інстаграм-сторінці.
У лікуванні акне, демодекозу та інших проблем зі шкірою я вже понад 16 років використовую власну методику, й увесь цей час бачу реальну ефективність даної розробки. Моя робота дарує мені натхнення думати й далі про корисне.

– Що Ви можете запропонувати жінкам стосовно відновлення волосся після зимового періоду?
– Волосся – це тема «крик», і саме випадіння – пункт номер один в даній сфері. Мої пацієнтки втрачають волосся на тлі стресу, гормонального збою, вітамінного голодування, важкого психоемоційного стану тощо. Саме навесні я використовую в роботі над цими проблемами багато програм з лікування шкіри голови, випадіння волосся, сухої себореї, жирної шкіри голови, відновлення волосся, наповнення його пептидами, мінералами. Це про живлення та еластичність, блиск та шовковистість. Адже волосся – багатство для жінок.

– Розкажіть трохи про процедури, які направлені на збереження стрункої фігури.
– Тіло, обличчя й волосся повинні виглядати гармонійно. Для цього я застосовую різні програми під запит пацієнта. Це й робота з ліполітиками, нитками, підтяжка й поліпшення структури стану шкіри живота, внутрішньої частини стегна, сідниць, передпліччя, стриї (розтяжки). Напівмолочні кислоти я застосовую для ліктів, колін, сідниць, живота тощо. Також не рідко до мене звертаються з питанням омолодження кистей. То ж я створюю естетику всього тіла.

– Після зими жінки не рідко стикаються з проблемами стану шкіри обличчя. Чим Ви пропонуєте підживити та зволожити нашу шкіру, аби мати доглянутий вигляд?
– Кисневе насичення клітини шкіри – дуже необхідна програма для організму. Колір обличчя, поліпшення циркуляції крові, здорове сяяння… Киснева терапія у весняний період з поєднанням сироваток, програм живлення та зволоження дуже актуальна. Усе це я пропоную своїм пацієнткам саме навесні.

– Дякуємо, Ольго! Скажіть ще, будь ласка, які цікаві весняні акції та пропозиції чекають на наших чарівних жінок у Вашому салоні?
– Я пропоную завжди багато цікавих акцій напередодні свят. Зараз запускаю з 1 по 15 березня дуже цікаві акційні пропозиції для моїх пацієнток. Серед них і сертифікати для подарунків. Я хочу «Подарувати Весну» своїм дівчаткам. Ви завжди маєте можливість пробувати нові програми. Це неодмінно допоможе вам вийти з депресії в нелегкий для нас час, підняти настрій і полюбити себе.

Я завжди намагаюсь радувати пацієнтів знижками, приємними цінами на програми й одразу бачу зворотний зв’язок. Мені довіряють, і я намагаюсь не втратити цю цінну якість.
Бажаю усім моїм прекрасним, стійким, терплячим, красивим жінкам України весни в душі, тепла в серці та блиску в очах.

Любіть себе й будьте коханими.
Здоров’я, миру, добробуту!

instagram: Larelanse700
instagram: aleshkina700

+38 073 020 72 99
Aleshkinaolga1972@gmail.com

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями