Перейти до панелі інструментів
миллениум

У цій статті ми хочемо розповісти вам про талановиту українську майстриню краси, КСЕНІЮ МОХУР, яка підкорила Сполучені Штати Америки. Її роботи вражають своєю красою та витонченістю, а талант визнаний не лише клієнтами, але й колегами.

– Пані Ксеніє, хотілося б почати бесіду з трендів індустрії краси. Які зараз вії та форми брів обирають українки в штатах, та на які паде вибір американок?
– Українки обирають здебільшого акуратні форми брів та вій, які пасують саме їм. Тому поціновувачів зараз зі сторони українок на мою техніку стає все більше. Щодо американок, я довго вагалась, чи підлаштовуватись під те, як їм тут роблять супер об’ємне нарощування вій та яскраві брови, чи все ж таки пробувати доносити свою техніку роботи.
За останній місяць роботи з різними клієнтами у своїй техніці виявилось, що багато американок та інших національностей зацікавив саме природний вигляд після процедури нарощування вій та брів. Разом із тим я простежила, чому саме перевага була в об’ємному нарощуванні. Просто таким методом нарощування вій було простіше досягнути «вау» ефекту. Підсумую: зараз канони краси трішки змінюються тому, що вже є більший діапазон вибору техніки роботи.
Насправді різниця в тому, що американки набагато простіше відносяться до багатьох речей. Для них важлива швидкість. Наші дівчата приділяють більше уваги естетиці, ніж часу.

– Перейдемо до якості Ваших послуг та розхідних матеріалів. Чому жінки обирають саме Вас?
– Я працюю в адаптивній техніці нарощування вій, що допомагає створити неперевершений естетичний вигляд без шкоди для здоров’я. Зараз клієнти, які обслуговуються в мене відчули різницю в тому, який вигляд мають вії, виконані в даній техніці. Щодо брів, я також працюю по принципу, щоб це виглядало гармонійно з загальним образом клієнта, підкреслювало природну красу. Я працюю в техніці тонування брів, що створює привабливу форму та підтримує ефект гарних брів протягом місяця. Принципом «чим темніше – тим довше» я не працюю. Для нарощування я використовую вії нашого виробництва. А нещодавно ще й стала офіційним партнером «Onrial» в Америці, створила онлайн-магазин, щоб і інші майстри мали змогу працювати з якісними матеріалами.

– Чи є у Вас якісь особливі, потаємні правила в роботі?
– Наразі, працюючи в американському салоні, своїх особливих правил в мене немає. Щодо власних клієнтів, я намагаюсь працювати, як стиліст та підбирати форми, колір так, щоб це було природно. Тому використовую індивідуальний підхід до кожної жінки. Навіть, якщо клієнт просить зробити «як в подружки», я не зроблю ідентичну роботу. Підбираю все індивідуально.

– Цікава Ваша історія еміграції. Як Вам вдалось не опустити руки та не просто стати на ноги, а й бути популярним майстром в такий короткий термін?
– Емігрувала я доволі спонтанно. З початком повномасштабних воєнних дій в Україні я спілкувалась зі знайомим, який на той час вже перебував в США. В якийсь момент я вирішила спробувати подати заявку, аби переїхати в Америку. І на моє велике здивування процес документального підтвердження зайняв усього лише два тижні. Так я вирішила випробувати долю, і Новий рік вже зустріла в Чикаго. Саме підтримка мого майбутнього коханого допомогла мені швидко адаптуватись та почати розвиватись. Це моє перше в житті авантюрне рішення, коли я наважилась спробувати побудувати стосунки, не розраховуючи ні на що. Створення сім’ї для мене завжди було важливим аспектом життя.

– Ксеніє, а що для Вас є істинна жіноча краса?
– Істинна жіноча краса – це прийняття себе, від чого дуже сильно залежать наші успіхи в інших сферах життя. Запевняю, ніякі естетичні зміни в зовнішності не допоможуть покращити жінку внутрішньо. Мені в житті зустрічалось дуже багато жінок, які просто цінували себе, приймали та не рівнялись на моду, не намагались змінити щось в зовнішності. Тому в роботі я й зупинилась на тому, щоб просто доповнювати жіночу красу, а не якимось чином змінювати її.

– Ксеніє, ми дуже пишаємось Вами, бажаємо й подальших успіхів. Скажіть ще, будь ласка, на які інновації в індустрії краси слід чекати дівчатам у 2024 році?
– Не дивлячись на те, що в США популярне дуже яскраве нарощування, все ж таки більшість американок, які доглядають за собою, обирають натуральність. Роблять усе, щоб підтримати природну красу. Тому, я думаю, все ж таки будуть набирати популярності та прогресувати натуральні образи, які виглядатимуть дорого та підкреслюватимуть індивідуальність.

instagram: kseniia_mokhur

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями