Перейти до панелі інструментів
миллениум

Жінка та весна. Два слова, що завжди були синонімами, адже символізують красу, кохання та життя. Жінка ніжна та тендітна, як перші квіти, що пробиваються крізь товщу снігу.
Я з превеликим задоволенням вітаю Вас і нас зі святом весни! Її складно недооцінити, погодьтесь. Вона надихає нас продовжувати життя та наповнювати його барвами.
Напевно, зараз, як ніколи раніше, я хочу сказати, наскільки ми з вами цінні. Українська жінка – це втілення сили, стійкості, мудрості та безмежної любові, яка проявляється в усьому. Ми з вами і є життя!
Протягом століть наші жінки виборювали своє право на свободу та гідність. Наші бабусі та прабабусі переживали безліч іспитів долі, але не втрачали своєї віри, надії та незламного духу. Це вони передавали із покоління в покоління. Саме тому ми з вами так неймовірно проявляємось у сьогоденні. І неодмінно так само станемо прикладом для наслідування, джерелом натхнення та опорою для майбутніх поколінь.
Впевнена, ми дійсно з вами унікальні. Сьогодні ми не тільки, як заведено вважати, берегині домашнього вогнища, талановиті майстрині та невтомні трудівниці. Ми втілення усього найнеймовірнішого на землі, що здатне захистити, врятувати, створити, виховати, реалізувати, надихнути, подарувати із великою любов’ю.
Жінка… Це слово несе в собі безліч сенсів, емоцій та образів, вона – муза для творців.
Любов у всіх її проявах: щира, ніжна, чуйна, віддана та співчутлива. Вона – таємниця, загадка, диво. І саме в цій таємничості криється джерело її любові. Вона любить безкорисливо, віддано, усім серцем.
Жіноча любов – це цілющий бальзам для душі, рятівне коло в океані життя. Любов жінки, немов всеосяжна сила, що творить, надихає, здатна на дива, вміє зцілювати…
А про красу нашу годі й говорити. В кожній країні світу сьогодні знають, хто такі українки, а все тому, що наша з вами краса йде з глибини душі, від багатства внутрішнього світу. Витонченість, чарівність, привабливість, щира посмішка, сяючі очі… Цей мікс абсолютно не можливо відтворити штучно.
Ми з вами – джерело ЖИТТЯ, символ незламності українського духу.
Нехай кожен ваш день буде сповнений нескінченного кохання, весняного настрою, радості, тепла, приємних сюрпризів та щирих компліментів!
Усе це ви можете з легкістю та комфортом, гармонійно та натхненно відчути у новому вишуканому закладі GASTROLI, що розташувався у мальовничому серці Дніпра. Тут, у затишній атмосфері, ви неодмінно забудете на час про буденні турботи, зможете відпочити душею й тілом, насолодитись вишуканими стравами та бездоганним сервісом.

З щирими побажаннями, любов’ю та повагою
Аліна КОШЛЯК

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями