Перейти до панелі інструментів
миллениум

ЛЮБІ УКРАЇНКИ, В ПЕРШІ ДНІ ВЕСНИ Я ПРАГНУ ВИСЛОВИТИ ВАМ СВОЮ НЕПОХИТНУ ПІДТРИМКУ.

Ми з вами складаємо майже половину населення світу, тож маємо право на те, щоб наші голоси були почуті, а права неодмінно захищені. Ми повинні об’єднуватись та працювати разом над тим, щоб створити світ, де жінки мають рівні можливості з чоловіками в усіх сферах життя.
Я маю на увазі, що жінки повинні мати рівний доступ до освіти, охорони здоров’я, зайнятості та політичної участі. Це про свободу вибору та проявлення волі.
Авжеж, сьогодні ми з вами вже досягли певного прогресу, але попереду ще багато роботи. Ми повинні продовжувати боротись за свої права, доки не досягнемо справжньої гендерної рівності. І це не про фемінізм! Це про реалізацію вроджених талантів.
Як спеціаліст з права я хочу навести вам кілька конкретних кроків, які ми можемо зробити для підтримки одна одної. Перше – це освіта дівчат. Вона є ключем до розширення наших можливостей. Наступне – це боротьба за економічну справедливість для жінок. Також я вважаю, що ми неодмінно повинні бути представлені на всіх рівнях уряду.
Сучасні жінки встигають усе й можуть ще більше. Ми з вами дуже адаптивні, тому впевнено можемо поєднувати кілька ролей у житті. Ми мами, дружини, лідери та неабияка сила, що здатна змінювати усе навкруги.
Подорожуючи світом, я вкотре переконуюсь в тому, що українська жінка – це не просто образ, це втілення краси, мудрості, сили та безмежного таланту. Коли жінки мають можливості, це приносить користь усьому суспільству. Що в свою чергу веде до більш стійкого економічного зростання, до мирних народів та кращого життя для усіх дітей планети.
Сучасна жінка – не набір характеристик, це образ, що постійно еволюціонує, адже життя динамічне та мінливе. Тому ми з вами повинні продовжувати ламати стереотипи та мати можливість повністю розкривати власний потенціал.
Про українську жінку у світі кажуть, що вона є символом незламності всього українського народу. Вона завжди буде боротись за свою свободу, за свою країну та за своїх дітей. Ми усе частіше з вами стаємо справжніми лідерами, впливовими політикинями та успішними підприємицями. Тож, продовжуймо разом рухатись в напрямку особистих перемог!

З найкращими побажаннями та щирим захопленням,
ваша Ірина ОДИНЦОВА. Адвокатка з міжнародного права, кандидатка юридичних наук та членкиня-кореспондентка Академії політичних наук України

Адвокатський дім Coldman
м. Дніпро, пр. Б. Хмельницького, 7
±380962340590, +380632018669
Час роботи з 10.00 до 17.00
instagram: advocates_coldman

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями