Перейти до панелі інструментів
миллениум

ГАННА ДУБІЛЕВИЧ – мама прекрасних трьох синочків. За фахом юрист, але пристрасть до краси привела її до відкриття студії краси @Studio_style_nails. На сьогодні наша гостя має понад 25 сертифікатів, статус переможниці чемпіонатів світу #nailsofthedayта України @olympian_nails. А у 2023 році Ганна запустила власну лінійку з виробництва «Зіркового бальзаму для губ». Впевнені, вас зацікавить історія успіху нашої героїні.

– Ганно, дякуємо, що доєднались до нас. Скажіть, як у Вас виникло бажання почати блогерську діяльність? З чого все почалось?
– Я розпочала блогерську діяльність, коли завагітніла вдруге ще й двійнею у 2023 році. Я мала на той момент багато питань з приводу вагітності, тому й вирішила вести блог про пологи, про власний досвід, переживання та випробування. Я вважаю, така інформація може бути корисною для інших жінок, які також мають двійню, бо життя з двійнею – це унікальна подорож батьківства!
Приєднуйтесь до мого блогу, розповім про магію двійні та розкрию таємниці багатодітності!

– Ви мама трьох синочків! Це вражає багатьох. Як Вам вдається усе встигати?
– Існує лише одна мотивація – бажання! Бажання бути гарною дружиною, прекрасною мамою та успішною жінкою. Я вважаю, в кожній жінці є внутрішня сила та бажання бути найкращою!
Моє серце розділено між бажанням бути найкращою для своєї родини та вдосконалювати себе, як успішну жінку в бізнесі. Родина для мене – це той мотор, який допомагає рухатись тільки вперед.

Як встигаю? Секрет простий – ефективне планування часу. Це і є ключ до гармонії між роботою, родиною та особистим розвитком. Я завжди розподіляю свій день так, щоб вистачило сил не тільки на родину й бізнес, а ще й на себе. Це дуже важливо, бо щаслива мама – щасливі діти!

– Які правила панують у Вашій родині?
– В нашій родині головне правило – підтримка один одного, взаємоповага та взаєморозуміння. Кожного місяця ми святкуємо важливі дати для нашої родини: такі, як день початку наших стосунків, день заручень тощо. Дати наших свят – не просто числа, це ниточка, яка об’єднує нас. Кожна дата в календарі – сторінка у нашій сімейній книзі.
Я завжди була за традиції, тому ми відзначаємо кожне свято з любов’ю та радістю.

– Щодо Вашої діяльності, скажіть, наскільки сильно відрізняється справжнє життя від того, що демонструють блогери своїй аудиторії?
– Я згодна, що не кожен може повністю своє життя виставляти на показ. Часто в соціальній мережі люди можуть створювати ілюзію ідеального життя, але за її кадром кожен з нас має власні випробування й перешкоди. Скажу за себе, що докладаю усі зусилля, щоб поділитись не тільки яскравими моментами, а й реальним життям. Я намагаюсь бути відкритою.

Моя мета – не тільки вражати красою, а й ділитись реальними моментами та емоціями. Справжність в кожному дотику клавіші та кадрі – ось моя концепція блогінгу.
– Ви – приклад для багатьох українок, скажіть, чи є у Вас якісь особливі секрети?
– Дякую. Секретів я точно не маю. Я живу так, як відчуваю! Справжня жіночність випливає, напевно, з внутрішньої впевненості. Я віддаю перевагу тому, що робить мене щасливою та не боюсь висловлювати свою індивідуальність. А якщо говорити про успіх, я завжди встановлюю чіткі цілі та плани для їх досягнення. Звичайно, це не легко, але з часом я навчилась приймати виклики та шукати позитив у будь-якій ситуації.

– Цікаво дізнатись, як Вам вдається підтримувати такі ніжні та довірчі стосунки з чоловіком.
– Цікаве питання, я навіть не замислювалась над цим! Можу лише сказати, коли по-справжньому кохаєш, магія ніжності, підтримки й повага виникають сама по собі. Я вважаю, що кохання – це магія, яка робить усе навколо легким та неповторним. Коли ти в коханні, ніжність та довіра – це твої невидимі крила.

– Ганно, дякуємо за відверті відповіді! Що б Ви хотіли побажати нашим читачкам, українкам, своїм підписницям напередодні весни?
– Нехай наближення весни принесе всім нам перемогу! Нехай кожен день весни буде наповнений ніжністю, коханням та неймовірними враженнями.

instagram: anyutka_dubilevych
instagram: studio_style_nails
instagram: dar.shop_ua

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями