Перейти до панелі інструментів
миллениум

Голова ГО «Школа Емоційного Щастя»,
голова Мукачівського осередку ГО «ЗАХОДИ»,
модераторка жіночого клубу «Я ЖИВА.Я».
Сертифікована стрес- та кризова менеджерка,
професіоналка у роботі з травмами та лікуванні ПТСР,
остеопат-реабілітолог.

НАТАЛІЯ ПОЛЯНСЬКА – спеціалістка, яка працює в дуже тонких сферах: фізіологія, психологія, парапсихологія тощо. Вона гостро відчуває наскільки збільшилось у відсотках ставлення народу не тільки до болю та агресії, а й до тих критичних моментів, коли люди повністю доведені до М.Е.Ж.І.

«Я ТА, КОТРА РИЗИКНУЛА БУТИ ЩАСЛИВОЮ ПОПРИ ВСЕ, А ТЕПЕР НАВЧАЄ ЦЬОМУ ІНШИХ «ЖИВИХ ТІЛОМ», РОЗПАКОВУЄ ДУШІ ТА «ПОТЕНЦІАЛИ»… Я ПИШУ ВІРШІ ТА СПІВАЮ, ТВОРЮ ТА СТВОРЮЮ, МАЮ МІЛЬЙОН ІДЕЙ «НА МІЛЬЙОН КОШТІВ», ЯК ПОКРАЩИТИ СВІТ ЖИВИХ ДЛЯ ЖИВИХ ТА ПЛАНЕТИ. Я ТА НАСАМПЕРЕД ДУША, ЩО ПРАГНЕ БУТИ «ВІЛЬНО ПОЧУТОЮ», ВІЛЬНОЮ ВІД СТЕРЕОТИПІВ Й ШАБЛОНІВ».

– Пані Наталіє, раді знову бачити Вас на наших сторінках. Перше, що нас цікавить – як змінились запити українців, що звертаються до Вас по допомогу?
– Як показує щоденна практика, найчастіші запити останнім часом умовно можна розділити на кілька аспектів. По-перше, це тілесні скарги, які доведені до хронічних захворювань. Це психологічні стани, які характеризуються занепадом сил, зневірою, розпачем, роздратуванням, гнівом, агресією, відсутністю контролю через постійне накопичення стресу.
Дуже часто я чую фрази: «НЕ ЗНАЮ, ЯК ВПОРАТИСЬ», «ЩО РОБИТИ ДАЛІ», «ВІДЧУВАЮ СТРАХ РУХАТИСЬ ДАЛІ», «ВІДЧУВАЮ СТРАХ ПОЧИНАТИ ЖИТТЯ З ПОЧАТКУ», «БОЛЯЧЕ ТЕРПІТИ», «БОЛЯЧЕ ДИВИТИСЬ», «ХОЧУ, ЯК БУЛО», «НЕ ЗНАЮ, ЩО Я ДІЙСНО Х.О.Ч.У.», «ЯК ЖИТИ ПІСЛЯ»… Усе це можна об’єднати в відчуття втрати того, що було, зневіри та страху перед майбутнім, в ЗАСТРЯГАННІ у цих процесах, що, авжеж, негативно позначається на фізичному стані.
Найчастіше мова йде про тих людей, які не мають повної інформації, особливо це стосується сімей, де чоловіки на фронті або пропали. Стан очікування дуже складний.

– Яку характеристику Ви дасте нинішнім станам людей, що проживають єдиний на всіх біль та стрес? Та як Ви рекомендуєте долати ці стани?
– Існує завжди два моменти, з якими стикається людина в критичних ситуаціях. Вона, по-перше, застрягає, а, по-друге, відчуває стагнацію процесу проживання шоку за відсутності контролю. Щодо рекомендацій. Для початку варто навчитись визнавати те, що відбувається та зробити техніку «Стоп». Вона складається з відповідей на питання: де я, що відбувається, яку емоцію я відчуваю, що я можу зробити для себе в цей момент… Як тільки ви визнаєте те, що це відбувається саме з вами, отримаєте 50 % вірогідності, що ваша психіка вас прийме. А далі необхідно звертатись до спеціалістів. Не до сусідів та «Диванних Практиків». А до тих фахівців, які мають ДОСВІД та РЕПУТАЦІЮ, вміють, можуть та хочуть допомагати.

– Цікаво дізнатись про останні події Вашого життя у площині волонтерства. Які проєкти реалізували, які в планах?
– За останній час відбулось дуже багато важливих подій. Це й волонтерські проєкти, профілактичні заходи, молодіжне опитування для розуміння того, що потрібно сьогодні молоді, тренінги з булінгу, профілактики домашнього насильства, панічних атак тощо. Усі проєкти, де була присутня «Школа емоційного щастя» ми висвітлюємо на наших сторінках в мережі. Подій на сьогодні дуже багато, тож ми закликаємо усіх долучатись до них.

– Пані Наталіє, знаємо, що Ви постійно перебуваєте в розвитку. Розкажіть про особисті зміни у професійному житті та додайте ще кілька порад нашим читачам як спеціаліст.
– Я знову продовжую навчання у пані Олени Тараріної, вивчаю «ЕТИЧНЕ ЦІЛИТЕЛЬСТВО» попри те, що вже маю багаторічну практику. Я підвищую кваліфікацію, повторюю ті програми, які опановувала раніше. Беру консультації у спеціалістів в темі езотеропрактик. Щодня вправляюсь у мистецтві (ваш варіант запиту!), щоб швидко полегшити стан «на відстані», якщо людина не в доступі фізично. Я СПРАВДІ РЕАКТИВНО РЕАГУЮ НА ЗВЕРНЕННЯ Й ЗАПИТИ ТА РЕАЛЬНО ДОПОМАГАЮ ЛЮДЯМ ДУЖЕ ШВИДКО.
Я вважаю, що наше ЕМОЦІЙНЕ ЗДОРОВ’Я потребує не менш активної роботи, ніж наш режим, споживання води, харчування, певних видів діяльності. Тому я завжди рекомендую своїм пацієнтам зменшувати потік негативної інформації. Особливо, якщо ви чітко усвідомлюєте, що він впливатиме на вас деструктивно. Також я раджу почати робити масажі, виконувати різноманітні техніки та медитації. Почніть вивчати те, що ви ніколи не вивчали, робити те, що ви ніколи не робили.
Дайте вашому мозку нову інформацію, щоб анулювати СТАРІ ФАЙЛИ та програми у свідомості та підсвідомості. Візьміть олівець та почніть малювати або рвати папір, спробуйте викричати свій біль, почніть співати чи танцювати… Але не залишайте стрес та біль у своєму тілі. Експериментуйте! Годуйте свій мозок чимось новим. А також переходьте до моїх ефірів, які мають неймовірний ВАУ ЕФЕКТ. Інколи фідбеки людей вражають навіть мене!

facebook: Наталі Полянська
instagram: natali_polyanska
Telegram: natali_polyanska

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями