Перейти до панелі інструментів
миллениум

Компанія Consult Buhgalteriia, заснована ОЛЬГОЮ СЕМІГОДОВОЮ сьогодні набирає обертів та стає провідною компанією в Україні, яка пропонує повний спектр послуг для малого та середнього бізнесу. Фахівці компанії мають багаторічний досвід роботи в різних галузях та можуть допомогти вам вирішити будь-які завдання в області бухгалтерського супроводу легко та швидко.

– Пані Ольго, добрий день. Почнімо бесіду з головного – Ваших послуг. Що собою сьогодні представляє Consult Buhgalteriia?
– Заснована мною компанія поки ще досить маленька, на мій погляд, адже ми на ринку усього лише п’ять років. Скажу, що доволі сильно ми масштабувались саме за останній рік, адже у Харкові та інших містах України щодня реєструється багато ФОПів. Ми працюємо з підприємцями з Києва, Одеси, Харкова, Кременчука та продовжуємо пропонувати свої послуги усім, хто прагне вести підприємницьку діяльність.

– Кого з представників бізнесу Ви долучаєте до співпраці?
– На сьогодні я дуже пишаюсь роботою з мережею «Галя Балувана». Також серед наших постійних клієнтів доволі часто можна зустріти салони краси, інтернет-магазини, відомі юридичні компанії. Ми надаємо послуги здебільшого на пакетних умовах (тобто повний супровід), але завжди готові допомогти підприємцям й на умовах одноразових послуг, наприклад, реєстрації ФОП.

– Сьогодні підприємці досить прискіпливо ставляться до консалтингових послуг. Які характеристики говорять про Вашу унікальність?
– Напевно, тут я зазначу, що ми маємо в колективі бухгалтерів, які на постійній основі перебувають безпосередньо в офісі клієнта, як штатний співробітник. Ми намагаємось надавати послуги клієнтам таким чином, аби вони мали змогу сплачувати не усі гроші світу за бухгалтерську роботу. Авжеж, ми підходимо до роботи виключно індивідуально, що проявляється й в ціновій політиці до кожного клієнта окремо. Тобто ми маємо дуже витончену клієнтоорієнтованість.

– Цікаво дізнатись про колектив, який представлений в Consult Buhgalteriia.
– На сьогодні у складі нашої компанії працюють четверо спеціалістів, двоє з яких зі мною досить давно та мають вищу категорію. Щодо аудиторської діяльності, цим здебільшого займаюсь я, оскільки маю відповідну сертифікацію. Також веду суперечливі питання з податковою та вирішую те, що вирішити не можливо (сміється, – прим. автора). Інші двоє бухгалтерів мають першу категорію акредитації та сумлінно ведуть первинну документацію. Я дуже пишаюсь нашою командою, адже ми дійсно професіонали, які завжди борються за права своїх клієнтів на будь-якому етапі співпраці.

Зауважу, що ми постійно розвиваємось, проходимо підвищення кваліфікації, цікавимось новинами та змінами, надаємо повний комплекс послуг легко, швидко та законно.

– Дайте, будь ласка, кілька коментарів стосовно нововведень у бухгалтерському обліку та потенційних змін.
– Сьогодні в Україні зміни відбуваються дуже часто. І в перспективі закони також будуть змінюватись, проте наразі ми працюємо за попередніми стандартами. Єдине, до чого ми ставимось дуже уважно – це зміни в законі, які пов’язані з воєнним станом, наприклад, про РРО, який стосується територіальної цілісності держави.
Я насправді практик, а не теоретик, тому не зволікаю на чутки на кшталт НДС для ФОПів. Вважаю це гучними заявами задля того, аби подивитись на реакцію підприємців. Впевнена, цей новий закон, що дуже нагадує польську систему оподаткування, в нас найближчим часом не буде прийнятий. Тим більше у період воєнного стану. Єдине, що може вже посилитись – це контроль за бухгалтерським документообертом.

– Ольго, дякуємо за відповіді. Які професійні правила, що не порушуються за жодних обставин, Ви впровадили в роботу своєї компанії?
– Перше та головне – робота виключно за законом та чітке дотримання кодексу. Цьому ми й вчимо наших клієнтів, завжди попереджаючи про ймовірні штрафи.

Я наголошую, що ФОП – це просто! Вести підприємницьку діяльність такого формату може бути легко та зовсім не дорого. Гадаю, завдяки таким роз’ясненням люди й розпочинають вести підприємницьку діяльність без страху, бо ми прагнемо допомагати державі, підтримувати українців та наближати перемогу.

+38 093 556 65 58
instagram: buhgalteriia_consult
Telegram: Consultbuhgalteriia

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями