Перейти до панелі інструментів
миллениум

Експерти з багаторічним досвідом та дивовижними результатами своїх клієнтів стверджують: досягти фінансового успіху може кожен. Сьогодні своїми думками з цього приводу поділиться ВІКТОРІЯ КУХАРИШИНА, яка, ґрунтуючись на власному досвіді та досягненнях, глибоко розуміє причини, що заважають людям досягати бажаного.

ПРО ЩО МИ ДУМАЄМО

– «У мене сьогодні усе вийде». Такими думками, починаючи день, з високою ймовірністю все так і вийде. Але є й інші думки, які люди дозволяють собі з якихось причин обирати: «Не гідна, не зможу, не достатньо чогось там, не в цьому житті, не в цій країні…» Ну, ви мене розумієте.
Як сказав одного разу великий Генрі Форд: якщо ви думаєте, що у вас вийде або думаєте, що не вийде нічого – в обох випадках буде по Вашому. Тож, якщо це так, навіщо витрачати час на самопрограмування, яке веде до невдач? «Хіба людина сама собі ворог?» – природно запитаєте ви.
Впевнена, що кожен з вас думає, що хоче заробляти БІЛЬШЕ, але чи так це насправді? На жаль, не завжди те, що говорять люди, й те, що думають насправді, збігається з тим, чого вони дійсно прагнуть досягти.

ПРИЧИНИ

Що заважає хотіти більшого або, що так суттєво впливає на самооцінку? Усі ми родом із дитинства. І ті слова, які були сказані в пориві негативних емоцій кимось авторитетним дитині в 3–4 роки, глибоко записуються у підсвідомість.

Незріла психіка дитини фіксує негатив та навіть у дорослому віці все ще може нести цю «програму», як керівництво до дії по життю. Наприклад, як у випадку однієї з моїх клієнток: відмовили в покупці бажаної іграшки зі словами «грошей на їжу не вистачає, а тобі розваги подавай, губу закоти». Наслідок – дівчинка виросла з глибокою образою на батьків та з переконанням: «не гідна, не для мене»…

ЗВ’ЯЗОК МІЖ САМОЦІННІСТЮ ТА ДОСТАТКОМ

Самоцінність – це те, від чого насамперед залежить ваш фінансовий дохід. І, якщо ви щиро ставитесь до себе з Любов’ю та по-справжньому відкриті можливостям й Достатку нашого світу – все це неодмінно знайде відображення у вашій матеріальній реальності. Запевняю!

ПЕРЕКОНАННЯ ТА ДІЇ

«Мені можна, я можу, в мене все вийде». Слова, з яких було б дуже добре починати свій ранок. Мати щасливе дитинство може кожен, незалежно від вашої історії життя та кількості пройдених років.

Зцілитися від травм дитинства, переписати глибинні програми грошових родинних сценаріїв та відновити здорове усвідомлення власної Цінності можна в рамках індивідуальної роботи зі мною.

Бути Багатою – насамперед про дозвіл собі БУТИ Гідною того життя, про яке мрієте. Успіху вам та добробуту!

З повагою, Вікторія. Ваша психологиня

facebook: Виктория Кухаришина

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями