Перейти до панелі інструментів
миллениум

Смільян Морі якось влучно наголосив: «Страхування – це парашут. Якщо у Вас його немає в потрібний момент, то більше він Вам і не знадобиться».
Друзі, теперішні часи демонструють не дуже гарні перспективи в економічному просторі для українців. То ж ми вирішили розібратись з таким явищем, як лайфове страхування. І допоможе нам в цьому ІРИНА РИБАЧУК.

– Ірино, дякуємо, що погодились дати нам відповіді на дуже важливі питання. Почнемо з того, що фінансове становище українців досить скрутне. Які пропозиції загалом сьогодні існують на ринку?
– Існує безліч способів зберегти та примножити свої заощадження, але одним із найнадійніших інструментів для цього є лайфове страхування. Цим видом страхування користуються мільйони людей по всьому світу, адже воно дає можливість не лише захистити себе та своїх близьких від фінансових ризиків у непередбачуваних ситуаціях, але й отримати додатковий дохід у майбутньому.
В Україні лайфове страхування – відносно новий продукт, хоча про його переваги говорять вже понад 20 років. Першою компанією, яка запропонувала українцям лайфове страхування, стала «Граве», що вийшла на ринок у 1998 році. У 2002 році до неї приєдналась «Метлайф».

– В чому полягає особливість послуг компанії «Евролайф»?
– «Евролайф» – не просто компанія, це можливість кардинально змінити своє життя! Ми пропонуємо кожному українцю, незалежно від віку, статі, освіти та досвіду, стати фінансовим консультантом та отримати доступ до безлічі унікальних переваг: високий заробіток, безплатне навчання (навчання в MBA коштом компанії), кар’єрний ріст, подорожі, спільнота однодумців. З «Евролайф» ви станете частиною команди успішних та амбітних людей, які завжди готові допомогти та підтримати. «Евролайф» – це більше, ніж просто робота. Це можливість самореалізації та шанс на побудову успішного майбутнього!

– Як, на Вашу думку, повинна проявлятись фінансова дисципліна, аби ми мали змогу формувати накопичення, мати фінансову подушку?
– Фінансова дисципліна полягає в тому, щоб від свого річного прибутку ми відкладали від 10% й більше, залежно від того, скільки ви хочете отримувати в той період, коли не зможете працювати. І на відміну від державної допомоги (пенсія), ви вирішуєте коли й скільки будете отримувати.

Тож варто враховувати ситуацію в Україні, яка демонструє, що пенсії в нас не буде, особливо у тих, кому вже виповнилось 35 років.

– Які Ви назвете переваги накопичувального формату страхування?
– Переваг досить багато. Спробую стисло про деякі з них. Надійність. Потрійна гарантія. Гарантований дохід. Податкова знижка. Державний контроль. Диверсифікація фінансових коштів. Вибір валюти накопичення. Багатозадачність страхового поліса. Особливий страховий захист. Гарантоване повернення вкладених коштів. Захист сім’ї. Альтернатива банківським депозитам. Неможливість конфіскації накопичених коштів. Ексклюзивність. Фінансова дисципліна. Поліс, який закриває не тільки фінансові питання людини, але й захищає її в разі виникнення життєвих форс-мажорних ситуацій.

– Ірино, чому Ви обрали саме цю компанію для професійного розвитку?
– Компанію «Евролайф» я обрала через її надійність. Це лідер серед посередників у сфері страхування життя та пенсійного забезпечення в Україні. Дана компанія є володарем чисельних нагород від авторитетних національних бізнес-рейтингів України. Компанія має австрійське коріння. Я віддаю перевагу компаніям з великим досвідом та історією. Працюю вже четвертий рік, маю п’ятий рівень, гарну, сильну команду, яка стрімко розвивається. Я вірю, що зможу змінити життя багатьох людей на краще. Фінансовий консультант – янгол-охоронець, який завжди приходить в кожну сім’ю вчасно.

– Що, на Вашу думку, є головними правилами в стосунках з грошима?
– Гроші – це Енергія, і якщо її правильно розподіляти у своєму житті, тоді гроші будуть працювати на вас, а не ви на них. Я бажаю кожному з вас сформувати таку суму, яка б змінювала уявлення про пенсійний вік в Україні й зробила наших людей щасливими та багатими. Все у ваших руках! А ми, фінансові консультанти, допомагаємо підібрати програми саме для вас!

+38 097 938 39 81

instagram: rybachuk85

facebook: Ирина Рыбачук

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями