Перейти до панелі інструментів
миллениум

Маючи потужний потенціал, чіткі цілі та прагнення до миру, НАТАЛЯ РУДИЧ продовжує вести активну волонтерську діяльність та реалізовувати найкрутіші проєкти для українських військових. Нещодавно наша гостя відвідала великий форум, на якому підіймались надважливі питання. Про нього ми сьогодні й поговоримо, долучайтесь.

– Наталю, вітаємо! Минулого разу ми здебільшого говорили з Вами про волонтерську діяльність, сьогодні бесіда буде про Вашу участь у форумі «Захист і повага. Роль жінок задля досягнення миру». Про що саме йшла мова на цьому заході?
– Захід, про який сьогодні з вами говоримо, я вважаю, дуже важливим, адже головною темою, червоною лінією форуму стала участь жінки у війні. Українки сьогодні не просто жінки, вони наразі виступають в ролі захисниць.
Вони – велика підтримка економіки нашої країни, бо дуже багато з них займаються підприємницькою діяльністю, вони волонтерять, підтримують армію, працюють кожна на своєму фронті. І мене дуже тішить, що я знайома з дуже багатьма жінками, які проявляють велику силу, мужність, волю.

Серед головних тем – дівчата та жінки, які перебувають у лавах збройних сил України. Обговорювали ми й те, як жінкам вдається мотивувати свою команду, своїх підопічних. Це про креативність в підході до роботи. Також підіймалась тема військової форми, яка була створена спеціально для жінок, аби їм дійсно було зручно виконувати бойові завдання. До речі на сьогодні в лавах ЗСУ жінок більше ніж в арміях країн НАТО.

– Чи отримали Ви якісь особливі інсайти?
– Головне, що я зрозуміла – ми не зупиняємось й не зупинимось допоки не здобудемо перемогу. Ми будемо займатись тим, що в нас виходить найкраще. Ті дівчата, які зараз на лінії фронту виконують завдання в найрізноманітніших підрозділах, порушували питання реабілітації військових. Ми обговорювали важливість застосування останніх світових технологій, аби наші бійці, які втратили здоров’я не відчували себе покинутими чи забутими. І я особисто цьому приділяю дуже багато уваги. Війна в країні продовжується, і ми маємо стійко виборювати кожне життя, допомагати усіма можливими способами нашим захисникам. То ж мій головний інсайт в тому, що ми досі єдині у своїх намірах та не покинемо своєї справи.

– Скажіть, як Ви вважаєте, яку роль відіграє українська жіноча спільнота у сьогоденні?
– Нові знайомства на форумі – це завжди якісна комунікація, підтримка, теплі зустрічі. Ми працюємо 32/8, і в нас не завжди є час просто поспілкуватись. Коли ж є тема, в якій ти маєш однодумців – відбувається магія підсилення, яка дає потужний результат в будь-яких проєктах. Я з гордістю можу сказати, що маю багато знайомих жінок, які рухаються далі з однією ідеологією та баченням.

– Велика війна змінила чи не кожного українця. Як змінились Ви особисто? Які нові риси характеру розвиваєте сьогодні?
– Звісно, війна змінила усіх. І мене так само. Єдине, в чому я не змінилась – принципи. Моя мета – відстоювати свою країну на усіх рівнях. Я за Україну та за наших захисників. Завдяки їм мої діти можуть ходити до школи, і для них життя не зупиняється. Щодо рис характеру, напевно я стала більш стійкою, маю потужнішу енергію та впевнилась у своїх цінностях.

– Наталю, а в чому Ви вбачаєте незламність українських жінок?
– В тому, що попри обставини ми не опускаємо руки. Ми воюємо на фронті, лікуємо, вчимо, відновлюємо… Так, бувають надскладні моменти відчаю, наприклад, я втратила успішний бізнес, в який вкладала душу. Але за останні два роки війни, перебуваючи у соціальному просторі, я зрозуміла: якщо ти розумний, можеш усе відновити, ніхто не зламає твою силу духу.
Мої діти залишаються зі мною в країні, вступатимуть тільки в українські ЗВО, продовжуватимуть відбудовувати державу та в жодному випадку не змінять свої цінності, як і я. Ось в чому справжня незламність.
На сьогодні я маю потужний проєкт, який буде займатись підтримкою ветеранів в юридичній, економічній площині, менторстві, у створенні власної справи. Моє завдання – зробити усе можливе, аби вони відчували та розуміли, що не просто так віддавали своє здоров’я. Моя місія – показати їм свою вдячність й долучати до цього кожного українця.

facebook: Наталя Рудич
instagram: natalia_rudych_mlt
instagram: future_mlt

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями