Перейти до панелі інструментів
миллениум

Історія сильної жінки, яка навчилася наново ходити та жити по-новому, після страшної аварії. ТЕТЯНА ЧЕРНЯК згадує, що допомогло не зневіритися у собі у переламний момент, розповідає про зміну професії та ділиться власними порадами, як досягти успіху.
Про все це читайте в нашому інтерв’ю.

– Вітаємо, Тетяно! Ви – СММ-спеціалістка. Допомагаєте експертам та бізнесам створювати креативні сториз, пости та Reels, інстасторінки «з нуля». Однак, ще два роки тому Ви працювали офлайн і займалися зовсім іншою діяльністю. Як Ви прийшли до зміни професії?

– Так, дійсно, ще два роки тому я працювала заступником директора у клінінговій фірмі. Та розуміла, що світ онлайн швидко розвивається і потрібно активно вести соцмережі, адже там можна зробити найкращу рекламу компанії та напрацювати більшу довіру серед споживачів. Тому я почала активно вивчати все, що пов’язано з віртуальним просуванням послуг. Чим більше я навчалась, тим сильніше мені подобалась сфера СММ.

– Війна стала шоком для всіх нас. Однак, у Вашому житті сталася ще одна переломна подія – Ви потрапили у страшну ДТП. Як це відбулося?

– З початком повномасштабної війни, моє керівництво виїхало за кордон. Фірма на три місяці припинила діяльність, наші співробітники, і я зокрема, залишились без зарплати. Тому я взяла ініціативу у свої руки та почала відновлювати роботу підприємства, щоб виплачувати людям гроші. Було важко, адже я залишилася сама і вся відповідальність була на мені.
22 жовтня 2022 року я потрапила у ДТП. У той день були масовані обстріли і я, у стані шоку, випадково вийшла на проїжджу частину. А потім все, як у кіно: люди, «швидка», лікарня, наркоз, операція…Лише у палаті я усвідомила, що настав час для змін.

– Як Ви почуваєте себе зараз? Як аварія змінила Ваше життя?

– Зараз я почуваюся відносно добре. Вже понад рік проходжу реабілітацію, яка ще буде тривати довго.
Аварія стала для мене ніби знаком від Всесвіту. Я давно хотіла змінити роботу, але щось мене стримувало. Тепер я чітко зрозуміла, що час настав. Бо життя одне і не потрібно його марнувати на те, що взагалі не подобається.
Нині я займаюся тим, що мені цікаво, що приносить задоволення, про що давно мріяла, і де я бачу розвиток. Як кажуть, обери для роботи своє хобі, і ти ніколи не будеш працювати.

– Що допомогло не опустити руки? Поділіться цінними порадами з власного досвіду, як подолати життєві труднощі.

– Було дуже важко, як морально, так і фізично. А ще страшно – постійні обстріли, блекаут. Не опустити руки та не впасти у депресію допомогло розуміння, що всі ці життєві випробування послані мені для чогось. А не – «чому?», «за що?». Звісно, мої рідні, близькі та знайомі дуже підтримували, і це також надихало.
Перше, що я раджу, – навчитися сприймати ситуацію з позиції дорослої людини, а не жертви. Аналі-зувати та прислухатися до себе і власних почуттів. Оточуйте себе тими людьми, які вас підтримують та розуміють. Займіться саморозвитком, «прокачайте» свою свідомість, адже більшість проблем існує лише у нашій голові.
Я багато навчаюся і спілкуюся з цікавими людьми, чиї знання та досвід мені корисні. Моє життєве кредо – «Audaces fortuna juvat», що означає «успіх супроводжує сильних». Завжди йду туди, де страх, бо там – зона зросту.

– Знаю, що Ви не плануєте зупинятися на досягнутому. Розкажіть про задуми та мрії на майбутнє?

– Звичайно, попереду ще багато нових звершень, проєктів та мого професійного розвитку. Я завжди була активна та комунікабельна. Нові знайомства, спілкування з людьми дуже мотивують та заряджають. Тому мені дуже подобається бути спікером, виступати на заходах, ділитися своїми знаннями та досвідом. Дуже хочу створити таку ком’юніті, де кожен зможе надихатись, наповнюватися позитивом та отримувати підтримку. Щоб це було таке місце сили, енергії та розвитку.

instagram: tetiana_pavlivna_smm

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями