Перейти до панелі інструментів
миллениум

Чи можливо створити стабільний прибутковий бізнес без великого початкового капіталу? Як продовжувати плідно працювати у найскладніші часи й не втрачати віру в успіх! Як втілювати у життя свої мрії і разом з цим допомагати іншім? Про це розповідає керівник потужної експедиторської компанії, яку сама створила від початку – пані КАТЕРИНА ЕРНЕСТОВА-НЕВІДОМСЬКА.

– Пані Катерино, ми дуже раді можливості зустрітись та поспілкуватись з Вами на сторінках нашого журналу про Ваш такий складний, але такий цікавий та важливий бізнес. А як Ви обрали саме його? 
– До організації моєї першої компанії я довго шукала вид діяльності, який дозволив би підняти особистий бізнес без наявності стартового капіталу. А ще такий, в якому вистачило б особистих професійних та інтелектуальних здібностей. Встигла попрацювати бухгалтером, головним бухгалтером, менеджером з продажу, фінансовим аналітиком, аудитором, маркетологом, директором з розвитку, менеджером у різних сферах. І ось, у 2012 році мене запросили на посаду директора з розвитку в транспортно-експедиторській компанії наземного транспорту, і стало зрозуміло, що саме це я й шукала! Тут були потрібні таланти переговірника, продавця, організатора, мінімальні вкладення. І в 2013 році я відкрила експедиторську компанію – ТОВ Дагара, а потім і ще одну – ТОВ Ріна Плюс, в портфель яких увійшли такі компанії як ТОВ «Європродукт», ТОВ «Вітмарк», ТОВ «Спорт Майстер Україна», ТОВ «Укрімпорт» ТОВ Зернова Столиця Інжиніринг, ПП Антошка та інші. 
– У Вас дуже великий досвід роботи. А чи багато було перешкод, і як Ви їх долали? 
– Кожен прагне чогось досягти в житті, щоб пишатися собою. Сучасний світ – це світ конкуренції, тому кожен має прагнути стати успішним, максимально розвивати себе, свій характер. Було і «знайомство» з недосконалістю податкового законодавства, і складнощі з банківською системою, яка розвалювалася, як картковий будиночок (ФінБанк і втрата коштів), і труднощі в розвитку, пов’язані з нестачею обігових коштів у достатній кількості та ковідними паузами в роботі (зупинка великих мереж у якийсь момент вплинула на обсяги перевезень в цілому), а потім війна. Все, з чим стикається будь-який підприємець нашої країни. Треба було б дуже багато часу, щоб описати шляхи подолання. Однак у мене була мета – вона же мрія: організувати бізнес, який міг би забезпечити сім’ю і згодом не вимагав би моєї значної участі (дуже полюбляю мандрувати), а заради цього варто було все здолати. 
– Якими досягненнями на Вашому бізнес-шляху найбільш пишаєтесь? 
– Наша компанія 3 рази входила до Всеукраїнського щорічного рейтингу малих підприємств, рекомендованих для інвестування. Незалежно від обсягу і товарообігу, який коливався через волатильність ринку, компанія стабільна і стабільно прибуткова, що завжди буде цінним. Стабільність – це ознака майстерності – це 100% правда. 
– Як змінилась специфіка Вашої роботи після повномасштабного вторгнення? 
– Зросли ризики, які не покриваються страховими полісами. Як відомо, є регіони з підвищеною небезпекою, але робота не стоїть на місці – їздимо і перевозимо. Ми перевозимо як звичайні вантажі, так і гуманітарні. За можливості ми допомагаємо нашим військовим доставляти те, що їм потрібно від волонтерів. У цей складний для нашої країни період ми робимо свій внесок у нашу економіку: надаємо робочі місця, сплачуємо податки та військові внески. Ми не склали руки, не пішли – ми працюємо, в тому числі і на перспективу, з думкою про перемогу. 
– Як Ви бачите свою діяльність після Перемоги? 
– Після перемоги знадобляться зусилля всіх і кожного, щоб відбудувати країну. Міста знову будуть відроджуватись, і тут стануть у нагоді транспортні послуги – привеземо, доставимо, допоможемо.    
– Чи вистачає часу на відпочинок, і якщо так, як Ви переважно його проводите? 
– У мене не так багато часу на відпочинок, тому що крім своєї справи я також працюю у новому проєкті. Для мене це новий напрямок бізнесу, але не менш цікавий.
Однак у вільний час, як і будь-яка одеситка, я віддаю перевагу прогулянці біля моря. Ми щасливі люди – воно у нас є, і жодна війна не може це забрати. 
– Ваше життєве кредо? 
– Рух – це життя! Не зупиняйтеся, вдосконалюйтеся, вчіться новому і несіть світло!
+380687014104 +380674842288
facebook: Katerina Ernestova

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями