Перейти до панелі інструментів
миллениум

Наша гостя – артпедагог, дизайнерка одягу та художниця, яка цікавиться психологією та є для людей справжнім провідником у стан гармонії. Віоріка ШЕЙХ МУСТАФА пропонує вам через образотворче мистецтво віднайти в собі або створити свій особливий гармонійний стан та дарувати світло оточуючим. Відверто кажемо, Віоріка дійсно незвичайна особа. Про що саме була наша бесіда дізнаєтесь нижче.

– Віоріко, вітаємо! Ваша діяльність на сьогодні затребувана та дуже незвична. Розкажіть детальніше, що саме пропонуєте учням та клієнтам?

– На майстер-класах за моєю авторською методикою учні створюють індивідуальні символи, що відповідають їх внутрішнім запитам та намірам. Я в роботі застосовую авторські техніки «Сила імені», «Сила природи», «Нейрографіка», «Подяка», «Розслаблення». Окрім того, я використовую техніки роботи з графічними інструментами й художніми матеріалами: акрилом, контурами, текстурною пастою, поталлю, блиском, світінням тощо.

– Розкриймо детальніше сенси картин, які Ви створюєте разом з учнями.

– Картини – це діалоги з Собою, це картини Зустрічі з Собою для прояснення та розкриття нашої внутрішньої сили проЯвлення. Це артдіалог з підсвідомістю, дуже ефективна арттерапія.
Мої енергокартини створені на синтезі наук: психології та езотерики, філософії та геометрії, природознавства та астрології, біології та хімії…
Створення таких енергокартин занурює й автора-творця, й споглядача у стан потоку, у стан діалогу зі своєю підсвідомістю. Цей чуттєвий стан створює нові нейронні зв’язки, які дають нам нові імпульси для знаходження альтернативних шляхів вирішення непростих ситуацій.

– З якими запитами від клієнтів найчастіше Ви працюєте?

– Здебільшого моїх учнів цікавлять питання гармонізації стану, енергокартини-обереги для сім’ї, енергокартини на удачу тощо. Тут я б зазначила важливий момент. На заняттях я навмисно не пропоную людям озвучувати свій запит, я вважаю це дуже потаємним, тому використовую авторські техніки й інструменти для можливості самостійної, помітної тільки автору картини фіксації запиту.

– Ваша робота захоплює! Поговорімо про результати, які можуть отримати учні після Ваших майстер-класів?

– Мистецтво всесильне й всемогутнє, воно, як наш Вчитель – Природа. Мистецтво багатогранне, як діамант. Цей щирий потаємний імпульс відчиняє нам двері у світло, аби ми могли наповнюватись й наповнювати кожного, хто нас оточує. Цей імпульс дає нам енергію та притягує до нас важливих, необхідних людей, знакові ситуації для розкриття себе. Ми створюємо не просто інтер’єрні картини з «відповідними кольорами й формами», ці картини, наповнені важливим змістом, цінним посилом, чистим наміром, глибинною енергією…

– Цікаво дізнатись Вашу особисту історію. Розкажіть, яким був Ваш шлях до того, щоб сьогодні мати такий шалений успіх.

– Я завдяки своїй любові до мистецтва й творчості, любові до людей з тонким світовідчуттям та життя, знайшла себе й відкрила в собі внутрішню силу. Силу, яка допомогла мені та оточуючим відродитись безліч разів у періоди сумнівів та падінь…
Свій особливий Шлях я знайшла завдяки освіті, вихованню, підтримці роду та сім’ї – чоловіка та трьох дітей, моїх надійних подруг та знайомих, своєму багатому творчому досвіду, внутрішньому прагненню до доброго й світлого, завдяки інтуїції й проявленню значення свого імені.
На сьогодні я маю понад п’ять авторських подіумних колекцій одягу та 17 співучастей у показах мод. Я автор колекції етноаксесуарів: поясів-корсетів та корон, автор понад 250 картин в різних сучасних та авторських техніках.

Мій Шлях проявляється через різноманітне мистецтво: образотворче, дизайн одягу, вокал, театральну сцену, танці, спорт, гармонійні стосунки, саморозвиток, вірш-терапію тощо. Мій Шлях йде від самодопомоги до допомоги людям.

– Дякуємо за відповіді, бажаємо Вам подальшого творчого натхнення. Віоріко, якими словами завершите бесіду?

– Любов у широкому сенсі слова, зокрема й до природи, до мистецтва, творчості та креативу дає нам життєву енергію та енергію для саморозвитку. А головна складова творчості – бажання!
Бажання ж через силу віри, намір та дію народжує диво! Створюйте своє власне диво. Будьте дивом!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями