Перейти до панелі інструментів
миллениум

Цікавий досвід від нашого видання. У цьому номері говоримо про життя, так, про життя! Наша гостя – блогерка Катерина Лисько. Для когось – приклад, для когось мотивація. А хтось побачить її блог та створить щось своє. Друзі, дівчата, наслідуйте найкраще. Нам є, чим мотивуватись. Саме про це розповість Катерина.

– Катерино, перш за все, хотілося б дізнатись, як Вам спала на думку ідея вести публічний блог?
– Колись прочитала на просторах інстаграм: «Не будеш про себе говорити, про тебе ніхто не дізнається». І відтоді я почала розвивати себе та свій блог. Кожна людина – індивідуальна, особлива, неповторна, а прояв її унікальності – це свобода у вираженні, повне розкриття всього багатства своєї особистості. Якщо людина досягла такого стану, вона стає творцем свого життя, вона вільна від будь-яких обмежень.

Коли я почала вести блог моєю метою було поділитись з людьми підтримкою, дружбою та успіхами. На той час я вивчала тему здорового способу життя, практикувала на собі й ділилась знаннями про здоров’я. Я хотіла бути корисною для своєї аудиторії. Так почала розвивати сторінку, відвідувала багато тренінгів з саморозвитку й розкривала власний потенціал.

– Спостерігаючи за Вами в інста можна побачити успішну, щасливу жінку, яка надихається кожною миттю життя. Як Вам вдається бути настільки позитивною, відвертою, натхненною?
– Моє натхнення приходить завжди не очікувано. Найбільше мене заряджають люди більш натхненніші за мене, творчі та цілеспрямовані. Я люблю життя й випромінюю те, що дає мені сили, дарую людям любов та добро. І це часто повертається взаємністю. Успішним можна бути не тільки в професійній діяльності, а й в сімейному житті, адже це теж велика праця над якою домінує мудрість у стосунках. Моєю метою завжди було створення гармонійних сімейних стосунків, в яких панує щирість та взаємна любов.

– Щодо сім’ї. Чи є особливий секрет, який допомагає Вам бути реалізованою публічною особистістю та водночас прекрасною мамою, коханою дружиною?
– Мені часто говорили, що наша сім’я є прикладом. І це завжди мотивувало. Вважаю, що головне у стосунках – вміти слухати одне одного. Рухатись в одному напрямку, бути підтримкою. А, коли в тебе є діти ти маєш бути ще й прикладом для них. Сімейне життя будується на взаємній любові та повазі.

Кохання – важливий аспект, без нього неможливо побудувати ідеальні стосунки. Коли двоє впевнені у коханні – це найбільша енергія. Всесвіт довірив мені місію бути багатодітною мамою, народивши двох хлопчиків та донечку. Так я стала щасливою жінкою.

– Ви не рідко говорите у блозі про розвиток, про власне щоденне вдосконалення. Що мотивує Вас надихати інших жінок?
– Кожна людина, яку ми зустрічаємо на своєму шляху, дає нам щось. Це про енергію. Одні дарують нам любов, інші досвід. Але ж за будь-яких обставин кожному треба бути вдячним.
Вдячним за радісні моменти, за сміх та за сльози. Оточення змінює нас, робить нас тими, ким ми є. І кожна подія або розчарування – це досвід, який нам був потрібен для життя. Мене мотивує енергія взаємообміну.
– Катерино, які сенси Ви вкладаєте у поняття «жіноче щастя»?
– Щаслива жінка – це стан, який відповідає найбільшому внутрішньому задоволенню, умовам свого буття, усвідомленості життя, здійснення свого людського призначення. Духовне, фізичне, інтелектуальне та емоційне благополуччя. І, якби іноді їй не було боляче, вона завжди вірить у світле та краще майбутнє. Це про духовне збагачення.

– Поділіться, будь ласка, своїми особистими досягненнями за минулий рік та передайте українкам кілька головних порад задля отримання цього самого щастя.
– Дівчата, жінки! Навіть у важкі часи я знаходила у собі сили, не здавалась. Моральна витримка – це наша опора. Не піддавайтесь розпачу, вдивляйтесь у світло. Вдосконалюйтесь! Прислухайтесь до свого внутрішнього світу, не відкладайте можливості на потім. Тільки вам жити своє життя, скористайтесь цим! Прислухайтесь до всесвіту та використовуйте його! Життя кожного – це особиста творчість людини. Відповідь криється в умінні почути свою душу, зрозуміти свою індивідуальність. І, якщо ці бажання живуть у вашій душі, отже, у вас є всі можливості, щоб їх втілити.
Втілюйте й будьте щасливі!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями