Перейти до панелі інструментів
миллениум

ВІКТОРІЯ ЄКИМОВА – лікарка-дерматологиня, косметологиня, авторка б’юті-курсів та блогерка. Історія її успіху – надихає. Це – постійне вдосконалення та бажання допомогти жінкам зробити красу стилем життя. Професійний підхід до кожного клієнта – один з головних принципів роботи Вікторії. Про свій шлях та найпопулярніші процедури для жінок та чоловіків розказала сьогодні наша гостя.

– Вікторіє, вітаю Вас! Наразі Ви – успішна косметологиня. Але до цього спробували себе у багатьох інших професіях. Розкажіть про свій шлях. Чому зупинились саме на б’юті- індустрії?
– Так дійсно, за свої 33 роки я випробувала себе в багатьох професіях, починаючи від автомийника закінчуючи менеджером з продажу інфекційних препаратів для лікарів косметологів. Власне, з цього і почався мій косметологічний досвід. У ході розмови з багатьма косметологами я розуміла, що навіть косметологи з великим досвідом роботи мають мізерні знання щодо препаратів, їх використання та інше. Мене дуже зацікавила ця професія, бо я відчувала, що знаю на багато більше, ніж косметологи, які практикують, а тому була впевнена, даватиму кращі результати. До того ж, я вже мала відповідну освіту, за фахом я лікар-дерматолог…а за покликанням тепер лікар-косметолог.
– Ваші роботи, чи то чистка обличчя, чи то збільшення губ, – це завжди WOW ефект. Які секрети такого результату?
– Єдиний секрет, яким дійсно можу поділитися, – це працювати з душею. Ця професія потребує дійсно великої емоційної віддачі. І, не секрет, – це постійне вдосконалення, навчання.
– Які процедури наразі найпопулярніші? Чому?
– Дуже багато процедур наразі популярні. По класиці – це чистка обличчя, оскільки вона є базовою процедурою; гігієна шкіри, також – ботулінотерапія, тому що дає швидкий і довготривалий ефект. Дуже великої популярності набрала процедура тредліфтингу та контурна пластика обличчя, через дуже гарний візуальний ефект та довготривалу дію. Дуже багато також проводжу процедур біоревіталізації та біорепарації шкіри. Мої пацієнти знають, що окрім візуалу, потрібно не забувати про здоров’я та якість шкіри.
– До Вас приходять не лише жінки, а й чоловіки. Чи часто це відбувається, та які процедури найчастіше обирають вони?
– Серед моїх клієнтів 30% дійсно чоловіки. У сучасному світі чоловіки користуються такими ж процедурами, що і жінки. Найпопулярніші процедури у чоловіків це доглядові процедури (чистки, пілінги, карбоксітерапія), ботуліно-терапія та мезотерапія волосистої частини голови.
– Вікторіє, Ви постійно розвиваєтесь. Курси, семінари, б’юті-форуми. Наскільки важливо у Вашій професії не стояти на місці?
– Це дуже важливо. Розвиток, навчання, здобуття нових знань. Косметологія молода наука, яка постійно росте. З’являються нові протоколи, підходи до діагностики, лікування та відновлення шкіри. Антиейдж протоколи постійно вдосконалюються, з’являються нові препарати та методики.
– Якими досягненнями Ви пишаєтесь найбільше?
– Охх… Їх дуже багато. Пишаюсь своїми результатами в роботі, дівчатами, які вже роками зі мною. Пишаюсь тим, що мені довіряють і радять мене. Пишаюсь тим, що маю повний запис, а це дуже цінно в теперішніх реаліях. Я ціную свої знання, свій досвід, пишаюся собою як косметологом, так і людиною.
– Якими секретами краси можете поділитися із нашими читачами?
– Найголовніше правило краси – любов до себе, піклування про себе та догляд. Щодо косметології то основний закон – це профілактика, робимо все вчасно. Тобто, профілактуємо появу проблеми, щоб не довелось її потім вирішувати.

https://www.instagram.com/kosmetolog.kievchernigov/

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями